wyznałam mu miłość, a on ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyznałam mu miłość, a on ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: wyznałam mu miłość, a on ?

Hej!
więc tak znam takiego chłopaka, który mi się ostatnio zaczął podobać. On jak z nim rozmawiam prosto i szczerze patrzy mi w oczy, nie odwracam wzroku też mu patrze w oczy ( ma piękne) . Do tego jak rozmawiamy to daje mi sygnał, że mnie lubi, ale z drugiej strony przedrzeźnia mnie, dokucza.. itd. Nawet dał mi prezent na dzień kobiet, chciałam go przytulić ale mam za mało śmiałości .., jak z nim jestem to mam motyle w brzuchu, non stop o nim myslę. Jesteśmy takimi przyjaciółmi... kocham go.. wczoraj nie mogłam już wytrzymać i powiedziałam mu to..., powiedziałam, że go kocham, a on na to 'OOOHHH' i dodałam, że powiedziałam mu to po to, żeby po prostu wiedział... potem powiedziałam, że to wszystko i cześć.. rozeszliśmy się w swoją strone ( potem spojrzałam na niego, jak odchodził to minę miał trochę taką uśmiechniętą, ale też i rozważną)... idą zaczęłam tego cholernie żałować. Dzisiaj poszłam do szkoły, on ze mną w ogóle nie rozmawiał (może unikał)... ale czasem się spojrzał... pomocy, proszę pomóżcie mi co mam zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wyznałam mu miłość, a on ?

Nic nie robić,poczekać

3

Teraz to już nic nie zrobisz, powiedziałaś, czasu nie cofniesz, czekaj, a zobaczysz jak to wszystko Cię potoczy.

Tak na marginesie muszę powiedzieć, kiedyś mój najlepszy przyjaciel (wieloletni, taki od przedszkola) wyznał mi miłość i również zaczęłam go unikać, to było najgorsze co mogło się wydarzyć między nami. Nie chciałam się z nim widywać, bo wiedziałam, że on patrzy na mnie inaczej, niż na przyjaciółkę i tym samym byłam pewna, że ja nigdy się w nim nie zakocham. Przez rok się mijaliśmy, kontakt prawie się urwał, szkoda był to dla mnie naprawdę ważny człowiek, a to wyznanie całkowicie mnie od niego odrzuciło. Teraz próbujemy na nowo zbudować nasze relacje, ale już na wstępie wyjaśniłam i wyznaczyłam nam granice, szkoda, że nie zrobiłam tego od razu.
Też niby dawałam mu oznaki sympatii, tyle, że z mojej strony nie znaczyły nic więcej, niż zwykłą życzliwość, on zinterpretował to inaczej i wynikło takie nieporozumienie.

4

Hej smile może poprostu chlopaka zaskoczyłaś tym ... ale chyba w miły sposob ... radze ci odczekac pare dni a wtedy przypatrzc sie jego reakcji ... jezeli bedzie mu zalezalo na tobie i na tym wszystkim co bylo , jest i bedzie miedzy wami to wszystko ułozy sie ... Badz dobrej myśli ... trzymam kciuki :* :* nie ukrywam ze ja tez mialam podobna sytulacje tyle ze ja poznalm chlopaka przez kolege bylismy pare razy na tych samych imprezach i hmm <zakochałam sie > tyle ze bez wzajemnosci on wyjechal a ja glupia zamiast powiedziec mu co czuje ukrywalam ale ... do pewnego momntu ... tyle ze odrzucil ta milosc ... pomimo tego ze dzwonil do mnie pozniej  i mowil ze czuje cos .... to jednak sie bronil hmm nie wiem czemu ale widocznie tak musiało być ... teraz chyba wszystko przepadlo bo jest spory kawalek odemnie ...zycie ...........

5

Chłopak najwidoczniej musi sobie wszystko dokładnie poukładać. Poczekaj, bo yeraz do niego należy ruch.

6

Jak mozna uwazac kogos za przyjaciela i nie miec  odwagi podejsc (najlepiej po lekcjach, gdy jest sam) i powiedziec: "Sluchaj, dziwnie sie z tym  wszystkim czuje. Mozemy porozmawiac o tym, co zaszlo? Mam wrazenie, ze mnie unikasz".

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wyznałam mu miłość, a on ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024