witam wszystkie ktore maja zamiar rozjasnic farbowane włosy badz panie ktore chca to zrobić A więc zaczne od tego że udało mi sie to zrobić WBREW TEMU CO mówili mi fryzjerzy i to bez zadnych wymyslnych dekoloryzacji ktore mają w salonach Miałąm czarno od kilku lat farbowane włosy roznymi farbami (...) ktore czesto podcinam mam fryzure na BOba i zachciało mi sie jasnych włosów u fryzjera powiedziano mi ze jest to praktycznie niemożliwe itd itd ale ja jestem uparta poczytałam poczytałam w necie i zamowiłam superintensywny rozjaśniacz (Tu była nazwa produktu) i Nałozyłam w czwartek efekt włosy białe u nasady(moje naturalne ciemny brąż) ppotem żółtawo pomaranczowe jasno (nie rude ani czerwonawe ten rozjasniacz eliminuje czerone odcienie)w piątek na drugi dzien nałozyłąm drugi raz czas wg.instrukcji kolor białojasnozółto lekii odcien zółtopmaranczowy minimalny SOBOTA nakładam 3 raz mySle sobie albo bede łysa albo blondi EFEKT włoski białó minimalnie żółte na to nałozyłam od razu (...) superjasny popielaty blond jak zmyłam to był szok mam superjasne biało platynowe włosy w całosci przpiekne włosy mięciutkie przesuszone to prawda ale nie zniszczone zadnej gumowatosci włosów ani wypadania teraz dobre odzywki i po kłopocie Weszłam do tego fryzjera to nei chciał mi WIERZYC!!!!!!!!!!dotykał włosów czy to aby nie peruka i powiedział ze nawet zniszczenia nie widzi ale powiedział ze dobrze że zrobiłam to tym rozjasniaczem bo gdyby to był inny to pewnie byłabym łysa Tego rozjasniacza jet prawie pół kilo to bedzie na odrosty plus oczywiscie woda utleniona tej samej firmy 9 % I dlatego pisze bo jest moZliwe uzyskanie platyny na rozjasnionych włosach do tego szampon fioletowy do jasnych włosów kupie z tej samej firmy dodatkowo rozjasniajacy.Podziecie sie swoimi doswiadczeniami
Powód edycji: reklama
impresja