Piegi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1

Temat: Piegi

Mam sporo piegów... Chciałabym się ich jakoś pozbyć... czy znacie jakieś metody, może preparaty, dzięki którym mogłabym się ich pozbyć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Piegi

Piegi dodaja uroku, więc po co chcesz się ich pozbywać? smile

3

niteczka- właśnie, dlaczego chcesz usunąć? Ja też mam i mnie się podobają smile
Ale z naturalnych sposobów, to podobno okłady z soku ze świeżych ogórków pomagają.

4

Ja też mam dosyć dużo piegów, ale jakoś nie przeszkadzają mi wink Z tego, co wiem to właśnie ogórek jest na wybielenie piegów. Ale moze w aptece zapytaj o jakieś preparaty.

5

Denerwują mnie... żeby one chociaż malutkie były.. ale one są dość spore... i do tego na całym ciele

6

ogórek, cytryna zielona pietruszka ma działanie wybielające.

są też kremy wybielające.
Ale niestety długotrwale pozbyć się nie da:) sposoby te pomogą ale do następnego opalania czy wyjścia na słońce.

7

No wlaśnie a, ja teraz ostatnio często do solarium chodze, wiec teraz dopiero to piegus ze mnie..

8

Obawiam się, że niestety nic się nie da zrobić, bo to jest cecha skóry, musiałabyś sobie przeszczepić wink Ja mam całe lato piegi na twarzy od słońca. Nie zachwycają mnie, już się pojawiły, ale co robić... Muszę je zaakceptować, innej opcji nie mam.

9

Ja mam delikatne pieguski na nosku - latem. Takie tyci tyci:)
ale mam brązowe włoski i do tego opalona brązowa twarz to uważam iż moje małe pieguski mi dodają uroku bardziej niż odejmują smile

10

sok z cytryny.ananasa..,poza tym,
Antybakteryjny o wzmocniony dzialaniu z kwasami tonik aha dax cosmetics 10zl
-Tonik ogórkowy Ziaja 5zl/200 ml
-Tonik soraya Cytryna &Ogorek 8.50/200 ml
-oriflame- Even Out Treatment Cream- Krem rozjasniajacy przebarwienia ( na prawde dziala)
a tak po za tym,piegi to urok:)))

a i wszystkie kosmetyki z witaminką C i E lekko pomogą w tej [[[dolegliwości]]] ;-)

11

unikaj slonca... smaruj sie kremem ziaja ogorkowym jest bardzo wydajny a kosztuje jedynie 5 zl

12

posty przeniesione

zagubionaa napisał/a:

czy z piegami mozna cos zrobic?? Mialam juz krem przeciw piegom, ale nic mi nie dał sad. Moze ktos cos o tym wie?

Acha i jeszcze jedno, czy poprzez opalanie na solarium piegi są bardziej widoczne?

blubel_25 napisał/a:

kiedyś też miałam kompleks na punkcie piegow ale z czasem jakos zauważyłam że dodaja mi uroku.... Solarium jak najbardziej uwidacznia piegi i nawet pojawia sie ich wiecej. Głowa do góry nie sa takie straszne smile

A ja zazdroszczę Wam straszliwie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile dziewczyn marzy o piegach! One niesamowicie dodają uroku, wdzięku i charakteru smile
Niektóre dziewczyny nawet henną sobie rysują xD

14

Piegi są absolutnie urocze- zawsze chciałabym je mieć. Ty jesteś dumną posiadaczką i nie potrafisz tego stanu docenić- nie bądź taka krytyczna w stosunku do siebie. Rozumiem gdybyś miała na przykład wielkie uszy ale piegi?

15

Dziewczyno, zostaw sobie piegi big_smile w podstawówce owszem, może były by nie miło je mieć, ale teraz faceci na to lecą ^^

16

ja tez mam piegi:) nigdy nie słyszałam negatywnych komentarzy na ich temat:) nazywanie czasem mnie pieguskiem jest całkiem sympatyczne:) zastanów się nad ich wybielaniem:)

17

Piegi są bardzo ładne , kiedyś tez mnie denerwowały ale gdy latem opali się cera to pięknie wyglądają w zestawieniu z brązowymi włosami ... oczywiscie nie chcialabym miec ich wiecej niz mam bo ich duża ilosc juz nieladnie wygląda .. Slyszalam od kolezanek ze są jakies wybielające kremy z ogórka , nie znam dokladnie nazw ale poszukaj w necie

18

Niteczko, piegi są seksi big_smile Nie pozbywaj się ich!

Ja zawsze latem zamieniam się w piegusa i nie przeszkadza mi to. Taka moja uroda i już wink

19

Ja też mam piegi, jak byłam mała to na nie narzekałam, ale teraz jakoś ich ilośc się zmniejszyła a ja się do nich przyzwycziłam big_smile Nie ma po co je usuwać, jak to kiedyś mi ktoś powiedział "Buzia bez piegów, jest jak niebo bez gwiazd" smile

20

Też mam piegi a w lato to już w ogóle dużo dużo piegów:) ogórek rozjaśnia cerę przez co i piegi są jaśniejsze

21

króliczek1989 napisał/a:

Hej witajcie mój problem to że na nosie mam piegi:( zimą oczywiście nie widać ich aż tak ale latem się pojawiają jestem szczupłą brunetką.Mój narzeczony mówi mi że podoba mu się to jak wyglądam:(

London69 napisał/a:

Kochana, powinnaś się cieszyć, że zdrowa jesteś a nie takimi bzdurami przejmować smile Buźka bez piegów jest jak niebo bez gwiazd smile

Anemonne napisał/a:

No nie, ja od dziecka marzyłam o piegach (i nadal chciałabym je mieć), a Ty tutaj niezadowolona wink Piegów i tak nie zlikwidujesz, możesz co najwyżej ukrywać pod grubą warstwą podkładu (co wygląda ohydnie) - tylko PO CO? Piegi są super!
I przy okazjiLondon69 ma rację - ciesz się, że masz obie ręce, obie nogi i sprawny mózg, a nie szukasz wad w zaletach wink

22

króliczek1989 napisał/a:

Hej witajcie mój problem to że na nosie mam piegi:( zimą oczywiście nie widać ich aż tak ale latem się pojawiają jestem szczupłą brunetką.Mój narzeczony mówi mi że podoba mu się to jak wyglądam:(

Piegi to według mnie kwintesencja kobiecości. Od pewnego czasu farbuję się na rudo (widać zresztą nieraz na avatarze, choć w tej chwili zdjęcie jest w czerni i bieli) i moim marzeniem było od dawna mieć taki właśnie kolor włosów i buzię obsypaną piegami smile. Moim zdaniem absolutnie nie masz powodów do zmartwień- wręcz przeciwnie. Nawet nie wiesz ilu mężczyzn dałoby się pokroić za piegowatą dziewczynę! smile.

23

Piegi są cudowne. Sama chciałabym mieć... W chwili obecnej zadowalam się piegami swojego faceta (uzupełnia moje ubytki).

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024