Najlepsze książki o seksie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Najlepsze książki o seksie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: Najlepsze książki o seksie

Zastanawiam się, czy macie jakieś książki, które Wam/Waszym partnerom otworzyły oczy na nowe aspekty seksu, podsunęły ciekawe pomysły? wink Książki w rodzaju "Jej orgazm najpierw"? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najlepsze książki o seksie

Ja polecam książkę "Zmysłowa Kamasutra"Mckenzie Eleanor wyd.Buchmann
Uważam ją za super lekturę,napisaną fajnym językiem choć przyznam szczerze,iż najbardziej urzekły mnie piękne czarno-białe akty.
Przewineła się przez sporo rąk i każdy był bardzo zadowolony. smile
Jej koszt to ok 30zł . Ja kupiłam w Domu Książki,ale widziałam tez takie w Empiku.

3

Pewna forumowaiczka poradziła mi ksiązke , I.Kernera "jej orgazm najpierw " "jego orgazm później' ,  ta pierwszą czytał mój facet ja natomiast ta drugą , i musze przynac, że bardzo mi sie spodobała , z tego co wiem jemu także. Szczególnie Bardzo podoba mi się podejście autora, oraz sposób napisania książki.  gorąco polecam .

4

Niezapominajmy o klasykach gatunku, czyli o Wisłockie i 'Sztuce kochania' i Lwa- Starowicza - 'Seks partnerski'.

5

A.Depko -kochaj się długo i zdrowo

6

Ja polecam książkę Seks jakiego nie znacie big_smile można ją kupić np. w sklepie internetowym

7

A ja polecam...S.Pertot ;Jak zbudowac szczescie intymne,W-wa,2008.-znakomita jesli chodzi o niedopasowanie seksualne i co z tym zrobic....

8

ja wlasnie planuje kupic taka ksiazke z pozycjami seksualnymi, zapowiada sie fajnie smile zobaczcie filmik z sesji zdjeciowej smile
wpiszcie sobie na youtube:  101 pozycji seksualnych i sekretne punkty. pierwszy filmik wink

9

Mam w domu dwie książki o seksie godne polecenia. Lou Paget 365 dni zmysłowego seksu i Mantak Chia, Maneewan Chia, Douglas Abrams, Rachel Carlton Abrams. Tajemnice udanego seksu.

10

Lou Paget "Wspaniała kochanka", Dr Sonia Borg "Seks oralny, którego on nigdy nie zapomni", Michalina Wisłocka "Sztuka kochania" , Joel Block "Szybki seks",

11

Teraz wszedł na rynek fajny album "101 pozycji seksualnych i sekretne punkty", bardzo ładnie wydany z pięknymi zdjęciami, planowałam kupić na walentynki, ale natknęłam sie na facebooku na konkurs, w którym jest do wygrania smile Więc najpierw spróbuję szczęścia a jak sie nie uda, to go po prostu kupię.

12 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-05-01 15:04:31)

witam;)
mi ostatnio udało się przeczytać naprawdę fajną książkę która rozpalila mnie niezmiernie i dała kilka ciekawych pomysłów w łóżku
Jest  to książka Moniki Nowickiej ?Piąta fala pożądania? .Pierwszy raz książka wywołała u mnie tyle emocji! Jest to niezwykle erotyczna książka. Opowiada o przygodach i fantazjach erotycznych zarówno kobiet jak i mężczyzn. Park, sanatorium, dom, las , namiot? Każde miejsce jest dobre ma rozładowanie fali pożądania. Bohaterki i bohaterzy książki pochodzą z różnych miejsc, są w różnym wieku, mają różne podglądy, cele, marzenia, łączy ich jedno: seks. Każdy przeżywa niezwykle erotyczne przygody od których nie mogłam się oderwać i czytałam je z wypiekami na twarzy. Książka jest erotyczna lecz nie wulgarna. To klucz to odkrycia swoich ukrytych pragnień seksualnych. Polecam ją wszystkim, kobietom i mężczyznom powyżej 18 roku życia, którzy chcą oderwać się od szarej codzienności i dodać swemu życiu pikantnego smaczku wink. Link usunięty

13

Namiętność  po zmierchu. moze nie jest bezpośrednio o seksie, ale bardzo duzo seksu w niej jest. Wciąga...

14

A co sądzicie o poradnikach na libido?

15

Oj poczytałam sobie tych ksiażek sporo. W wieksości są takie pierdoły,że naprawdę nie chce się w to wgłebiać. W stylu: spróbuj trójkąta czy seksu grupowego ( tak tak. mam taką jedną książke, masakra jakaś)
Co do suplementów to mogę polecić dwa. Wspomniane libido therapy. oraz viamea. Nie polecam natomiast środka stimea. Jeden wielki chwyt reklamowy.

16

Rzeczywiści ten libido therapy na spadki libido - a chyba przytrafiają się one każdej z nas, pomaga. Nazwałabym to tak, że dodaje sił witalnych.

17

Miałam podobnie i niestety, ale to co między nami "umarło" w kwestii seksu nie dało się już ożywić. Żadne złote rady by nie pomogły... Tabletek nie próbowałam ale faktycznie coś tam o tym libido therapy slyszałam

18

No kurczę widze , że jest tak nie tylko u mnie ale u wielu dziewczyn Mam wrażenie, że straciłam ochotę nie tylko na swojego mężą ale na cały ród męski
A tak na marginesie to czy L arginina to nie jest środek tylko dla facetów?

19

W zasadzie to nie. Bo w zarówno dla kobiet jak i u facetów wykorzystuje tlenek azotu do "usprawnienia" przepływu krwi w kluczowych organach.

20

No cóż . Pozostaje jedynie przetestować. Sama rownież jestem trochę znudzona seksem. W gazetach tyle się pisze o seksie itp. A widzę, że nie tylko ja mam tutaj taki problem eh.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Najlepsze książki o seksie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024