Czy to jest aż tak mozliwe?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy to jest aż tak mozliwe?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy to jest aż tak mozliwe?!

Witam,
Ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy peetnig. Mianowicie ja jego przyrodzenie pieściłam ręką, a on mi robił dość ostrą palcówkę. Dodam że nie było wytrysku być może preejakulat ale nie jestem pewna. Później próbował we mnie wejść lecz ja byłam spięta i nie dało sie. Ocieraliśmy się o siebie ale nie czułam żeby był mokry. Powtórzę że WYTRYSKU NIE BYŁO. Lecz istnieje możliwość ze odrobinę preejakulatu mógł przenieść na palcach do pochwy a ja miałam 12 dzień cyklu. Moje obawy są mianowicie takie że bardzo dużo naczytałam się o preejakulacie i boję się ze istnieje ryzyko ciąży. Dodam ze nigdy nie uprawiałam seksu nawet przerywanego i wydaje mi sie ze to raczej niemożliwe zeby dziewica zaszła w ciąże. Z góry proszę o nie komentowanie tego ze zadaję głupie pytania. Bardzo się boję a z różnych stron można wiele przeczytać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest aż tak mozliwe?!
Reneev2 napisał/a:

raczej niemożliwe zeby dziewica zaszła w ciąże.

A Maryja (matka boska)?

Poczytaj literaturę fachową błona dziewicza nie chroni przed przedostaniem się plemników.

3

Averyl napisał/a:
Reneev2 napisał/a:

raczej niemożliwe zeby dziewica zaszła w ciąże.

A Maryja (matka boska)?

Poczytaj literaturę fachową błona dziewicza nie chroni przed przedostaniem się plemników.

Wiem że niby istnieje ryzyko ale oprocz biblijnego przykładu nie spotkałam sie z czyms takim

4

Zawsze jest takie ryzyko, jak się nie zabezpieczysz. wink Może to dobry czas, żeby pomyśleć o pigułce?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy to jest aż tak mozliwe?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024