Witam,
Ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy peetnig. Mianowicie ja jego przyrodzenie pieściłam ręką, a on mi robił dość ostrą palcówkę. Dodam że nie było wytrysku być może preejakulat ale nie jestem pewna. Później próbował we mnie wejść lecz ja byłam spięta i nie dało sie. Ocieraliśmy się o siebie ale nie czułam żeby był mokry. Powtórzę że WYTRYSKU NIE BYŁO. Lecz istnieje możliwość ze odrobinę preejakulatu mógł przenieść na palcach do pochwy a ja miałam 12 dzień cyklu. Moje obawy są mianowicie takie że bardzo dużo naczytałam się o preejakulacie i boję się ze istnieje ryzyko ciąży. Dodam ze nigdy nie uprawiałam seksu nawet przerywanego i wydaje mi sie ze to raczej niemożliwe zeby dziewica zaszła w ciąże. Z góry proszę o nie komentowanie tego ze zadaję głupie pytania. Bardzo się boję a z różnych stron można wiele przeczytać.
raczej niemożliwe zeby dziewica zaszła w ciąże.
A Maryja (matka boska)?
Poczytaj literaturę fachową błona dziewicza nie chroni przed przedostaniem się plemników.
Reneev2 napisał/a:raczej niemożliwe zeby dziewica zaszła w ciąże.
A Maryja (matka boska)?
Poczytaj literaturę fachową błona dziewicza nie chroni przed przedostaniem się plemników.
Wiem że niby istnieje ryzyko ale oprocz biblijnego przykładu nie spotkałam sie z czyms takim
Zawsze jest takie ryzyko, jak się nie zabezpieczysz. Może to dobry czas, żeby pomyśleć o pigułce?