Pomóżcie, czyy to krwawienie implantacyjne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Pomóżcie, czyy to krwawienie implantacyjne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pomóżcie, czyy to krwawienie implantacyjne?

Witam,

Zacznę od tego, że po zakonczeniu antykoncepcji mialam regularne cykle 28 dni. Przedostatnia miesiaczna miala miejsce 25.10. Stosunek odbyl sie 2 razy 2.11 i 9.11 (myśle ze w moje dni plodne). Stosunek odbyl sie w prezerwatywach ktore po zakonczeniu nie byly uszkodzone a wytryski mialy miejsce poza pochwa.

Ostatnia "miesiaczka" miala miejsce 17.11 czyli w 24 dniu cyklu (za wczesnie). Byłam wtedy zadowolona bo mialam pewnosc ze nie moge byc w ciazy. Miesiaczka trwala 5 dni, z poczatku miala brunatne zabarwienie ale z czasem byla ciemno rozowa oraz pojawialy sie skrzepy i lekkie bole brzucha. Teraz czekam na kolejna miesiaczke, spoznia sie 2 dni (biorac pod uwage cykl 28 dni). Tydzien/2 tygodnie temu mialam podwyzszona temperature, bylo mi goraco i bolaly mnie piersi (najbardziej sutki).

Moje pytanie czy to 17.11 moglo byc krwawienie implantacyjne i jestem w ciazy? Boje sie zrobic test ciazowy ale bede musiala gdy miesiaczka nie pojawi sie do tygodnia.

Dajcie znac prosze czy ta miesiaczka 17.11 moze byc krwawieniem implantacyjnym bo czytajac w internecie opis krwawienia implantacyjnego polowa sie zgadza a polowa nie. Krwawienie implantacyjne pojawia sie 7-12 dni po zaplodnieniu (moja "miesiaczka" pojawila sie 16/9 dni po zaplodnieniu, patrzac czy zaplodnienie mialo miejsce 2.11 czy 9.11) ale reszta wskazuje na zwykla miesiaczke (brunatne/ciemno rozowe zabarwienie, bole brzucha, skrzepy, dlugosc trwania 5dni gdzie plamienie implantacyjne trwa PODOBNO max 3 dni i nie jest obfite i jest bez skrzepow) wiec dlaczego krwawienie pojawilo sie w 24 dniu cyklu a nie w 28.

Błagam pomozcie....

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-12-14 09:49:56)

Odp: Pomóżcie, czyy to krwawienie implantacyjne?

Bo miesiączka może się pojawić za wcześnie albo opóźnić.
Zrób test i tyle.
To głupie gadanie, że nie zrobisz, bo się boisz. Wolisz siedzieć w niewiedzy?

edit.
Patrząc na trzy Twoje tematy, pierwszy 2 lata temu, wszystkie dokładnie o tym samym, zastanawiam się, czy Ty naprawdę powinnaś uprawiać seks, skoro masz aż takie braki wiedzy, żeby nie wiedzieć, jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę przy prawidłowym użyciu prezerwatyw.

3 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-12-14 10:44:30)

Jeśli prezerwatywa nie pękła, ani nie zsunęła się, to nie jesteś w ciąży, bo jakim cudem?

Może pora iść do ginekologa i porozmawiać o jakiejś pewniejszesz metodzie antykoncepcji? I przy okazji się zbadać.

4

a jak powinno wygladac krwawienie implantacyjne? moja rzekoma miesiaczka trwala 5 dni, poczatkowo brunatna a pozniej czerwona + bole podbrzusza

5

U każdej kobiety może wyglądać inaczej, nikt Ci nie udzieli satysfakcjonującej odpowiedzi.

Bądź odpowiedzialna i odwiedź ginekologa.

P.S. Moje 2 ostatnie cykle były rozregulowane przez chorobę (brałam antybiotyk) i stres, co sprawiło, że w terminie miesiączki dostałam jednodniowego plamienia, a normalna miesiączka przyszła dopiero kilkanaście dni później. Więc nie panikuj.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Pomóżcie, czyy to krwawienie implantacyjne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024