Masaże erotyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

1 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-05 09:25:58)

Temat: Masaże erotyczne

Witajcie, zakładam nowy wątek bo poprzedni, w którym był poruszany ten temat chyba już nie żyje. Wątek dotyczy masażu erotycznego więc dział chyba dobry. Jak niektórzy już wiedzą byłem kiedyś na takim masażu i nie żałuję. Jest to jednak dość kosztowna atrakcja w związku z czym raczej też jednorazowa. Niedawno trafiłem na stronę innego salonu niż ten, w którym kiedyś byłem i co się okazuje. Nie tylko szczegóły samego masażu trochę się różnią ale cena też jest atrakcyjniejsza. Mimo iż wiem, że byłoby to wręcz bezsensowne marnowanie pieniędzy to jednak ciekawość sprawia, że jestem na to wręcz nakręcony. Z jednej strony chciałbym spróbować czegoś trochę innego ale drugiej zaczynam się bać, że nie od tego uzależnię, a przy moich niezbyt wysokich zarobkach byłoby to raczej kiepską sytuacją. Co sądzicie, powinienem zaspokoić tą ciekawość czy jednak próbować odpuścić i zapomnieć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Masaże erotyczne

A spróbuj jak masz odwagę

Ja nie mam odwagi pewnie dlatego że mam mały interes

3

Nie masz kobiety?

4

Miklosza napisał/a:

A spróbuj jak masz odwagę

Ja nie mam odwagi pewnie dlatego że mam mały interes

Masazystce to raczej nie przeszkadza, to jej zawod. Tez sprobuj smile

5

Ale co to za jakiś masaż  ? co mogę się spodziewać w takim masażu  ?

6

Weź życie w swoje ręce i sam zacznij decydować o sobie.

7

Gosiawie napisał/a:

Nie masz kobiety?

Gdybym miał kobietę to raczej nie musiałbym korzystać z takiego masażu, a tego wątku by nie było. To dla mnie jedyny sposób na doświadczenie fizycznej bliskości, której tak bardzo jestem ciekaw.

Miklosza napisał/a:

Później jak będę po pracy opiszę dokładnie jak wygląda taki masaż, w przynajmniej jak wyglądał ten mój.

8

Shinigami napisał/a:
Gosiawie napisał/a:

Nie masz kobiety?

Gdybym miał kobietę to raczej nie musiałbym korzystać z takiego masażu, a tego wątku by nie było. To dla mnie jedyny sposób na doświadczenie fizycznej bliskości, której tak bardzo jestem ciekaw.

Miklosza napisał/a:

Później jak będę po pracy opiszę dokładnie jak wygląda taki masaż, w przynajmniej jak wyglądał ten mój.

Ok  smile

9

Co do opisu masażu, w moim przypadku wyglądało to tak. Wszedłem, Pani na recepcji mnie przywitała i zapytała jaką opcję wybieram. Nie pamiętam dokładnej nazwy tej opcji ale zawierała ona trzy rodzaje masażu: masaż całego ciała zwany tantrycznym, masaż nuru i masaż lingam. Wszedłem do specjalnie przygotowanego pokoju, masażystka powiedziała żebym się rozebrał, ona też się rozebrała i razem weszliśmy pod prysznic. Kazała mi stanąć i się nie ruszać, a ona mnie myła. Po prysznicu pyta czy chcesz iść do sauny(akurat ten salon miał), jeśli wejdziecie to robi masaż pleców w saunie. Następnie powiedziała żebym się położył na macie, a ona masowała poszczególne części ciała. Potem był masaż nuru czyli masażystka masuje własnym ciałem po prostu ocierając się. Na koniec był masaż lingam czyli najprościej mówiąc doprowadza do orgazmu ręką. Potem jeszcze raz pod prysznic, ubieranie się i wyjście. Płatność była przed masażem, inne usługi nie wchodzą w grę o czym zostałem poinformowany na samym początku, a jedynie sama masażystka pozwoliła się dotykać ale z wyłączeniem miejsc intymnych. I tak to wyglądało, bardzo przyjemne, bardzo rozluźniające i uspokajające doświadczenie.

10

Shinigami napisał/a:

Co do opisu masażu, w moim przypadku wyglądało to tak. Wszedłem, Pani na recepcji mnie przywitała i zapytała jaką opcję wybieram. Nie pamiętam dokładnej nazwy tej opcji ale zawierała ona trzy rodzaje masażu: masaż całego ciała zwany tantrycznym, masaż nuru i masaż lingam. Wszedłem do specjalnie przygotowanego pokoju, masażystka powiedziała żebym się rozebrał, ona też się rozebrała i razem weszliśmy pod prysznic. Kazała mi stanąć i się nie ruszać, a ona mnie myła. Po prysznicu pyta czy chcesz iść do sauny(akurat ten salon miał), jeśli wejdziecie to robi masaż pleców w saunie. Następnie powiedziała żebym się położył na macie, a ona masowała poszczególne części ciała. Potem był masaż nuru czyli masażystka masuje własnym ciałem po prostu ocierając się. Na koniec był masaż lingam czyli najprościej mówiąc doprowadza do orgazmu ręką. Potem jeszcze raz pod prysznic, ubieranie się i wyjście. Płatność była przed masażem, inne usługi nie wchodzą w grę o czym zostałem poinformowany na samym początku, a jedynie sama masażystka pozwoliła się dotykać ale z wyłączeniem miejsc intymnych. I tak to wyglądało, bardzo przyjemne, bardzo rozluźniające i uspokajające doświadczenie.

Aż mi  stanol  big_smile

Shinigami napisał/a:

Kurde... Sam bym poszedł na taki masaż tylko problem z tym, że rany mi się jeszcze nie zagoiły na plecach i nie chciałbym żeby masażystka mi tam jeździła czymkolwiek big_smile
Dzięki za opis, super wyjaśnione, na pewno pójdę kiedyś do takiego salonu jak już będę mógł big_smile

12 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-05 23:01:53)

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Kurde... Sam bym poszedł na taki masaż tylko problem z tym, że rany mi się jeszcze nie zagoiły na plecach i nie chciałbym żeby masażystka mi tam jeździła czymkolwiek big_smile
Dzięki za opis, super wyjaśnione, na pewno pójdę kiedyś do takiego salonu jak już będę mógł big_smile

Mając niezagojone rany chyba nawet nie można iść na taki masaż, ale to pewnie zależy od regulaminu danego salonu. Ogólnie jak poczytałem o różnych salonach to w prawie każdym wygląda to mniej więcej tak samo. Różnią się układem rodzajów masaży, czasem trwania całego masażu, dodatkami typu wspólny prysznic z masażystką czy możliwością dotykania lub nie, no i oczywiście ceny trochę się różnią choć nie są to zbyt duże różnice. Tak czy inaczej taki masaż to niemały wydatek.

13

Nie kumam cię człowieku. Masaż erotyczny to betka, ale zagajenie rozmowy to wyzwanie?

14 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-06 17:15:36)

Jack Sparrow napisał/a:

Nie kumam cię człowieku. Masaż erotyczny to betka, ale zagajenie rozmowy to wyzwanie?

To jest bardzo proste, już tłumaczę. Masaż erotyczny to usługa, którą KUPUJESZ, dodatkowo mowa tu o oficjalnych salonach mających swoją nazwę, logo, stronę internetową, a więc też jakąś renomę. Płacisz i wymagasz by usługa została wykonana, jeśli nie zostanie to wystawiasz negatywną opinię, która odbija się na tej renomie. Mówić prościej idąc na taki masaż masz jakąś pewność/gwarancję, że dostaniesz to za co płacisz, nie jest to 100% pewności ale też nie 0% jak w przypadku zwykłych ogłoszeń od osób prywatnych. Na takich masażu możesz w ogóle nic nie mówić, w ogóle nie trzeba wchodzić w interakcję z masażystką nie licząc wymiany 2-3 zdań dotyczących przebiegu masażu. Moja cała rozmowa z masażystką wyglądała mniej więcej tak: - Proszę się położyć na brzuchu - Ok, - Czy chcę Pan wejść do sauny? - Tak, i jeszcze kilka razy coś takiego. Na masażu nie musisz się nawet zastanawiać jak ta druga osoba cię odbierze, co o tobie pomyśli, jak cię oceni. Masażystka wykonuje swoją pracę, a klient umożliwia jej to, płaci i stosuje się do regulaminu salonu. Tego nie ma co porównywać do zagadania do dziewczyny, na masażu ty płacisz więc MOŻESZ, masz luz i pewną kontrolę nad sytuacją. W przypadku zagadania nie tylko MUSISZ robić coś by ta dziewczyna w ogóle zwróciła na ciebie uwagę ale jeszcze nie masz ani krzty kontroli nad sytuacja. Także tak, masaż erotyczny w porównaniu do zagadania to betka. A co do faktu samej nagości i tego, że trzeba się całkowicie rozebrać przy obcej osobie to nie wiem jak inni ale ja nie miałem z tym żadnego problemu, a myślałem, że będę miał spory.

15

Ale skąd poczucie, że w przypadku normalnej rozmowy cokolwiek musisz?

16 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-07 13:39:02)

Jack Sparrow napisał/a:

Przecież nawet tu kilka osób pisało, że kobieta ocenia faceta poprzez rozmowę. To chyba oczywiste, że muszę się pokazać z jak najlepszej, a raczej podobającej się danej kobiecie by cokolwiek zyskać na takiej rozmowie, by nie była całkowitą stratą czasu i pewnie też pieniędzy. Tym zyskiem najczęściej jest kolejne spotkanie. Ja nie jestem w stanie się rozluźnić, zachowywać swobodnie i wyłączyć czujność wiedząc, że każde moje słowo czy ruch będzie oceniany. Byłbym mega zestresowany jak na rozmowie kwalifikacyjnej albo egzaminie na prawo jazdy.

17

Idź na te masaże erotyczne kilkanaście razy a potem zobaczysz jak Ci jest w życiu.

18

Gary napisał/a:

Idź na te masaże erotyczne kilkanaście razy a potem zobaczysz jak Ci jest w życiu.

Aż boję się spytać co dokładnie masz na myśli. Nie mam w planach chodzić tyle razy bo za duże ryzyko, że się uzależnię i pochłonęłoby to za dużo pieniędzy. Nawet jeśli to jedyna forma fizycznej bliskości i przy tym jedyna w miarę skuteczna metoda na stres.

19 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-09-07 16:31:29)

Shinigami napisał/a:

Ja nie jestem w stanie się rozluźnić, zachowywać swobodnie i wyłączyć czujność wiedząc, że każde moje słowo czy ruch będzie oceniany. Byłbym mega zestresowany jak na rozmowie kwalifikacyjnej albo egzaminie na prawo jazdy.

Czasami jestem gosciem w klubach wystapien publicznych.
A pisze o tym bo uwazam, ze wystapienia publiczne to prototypowy kontekst, w ktorym ludzie maja opisany przez Ciebie problem.

I w kontekscie tego problemu - uwazam ze ludzie w tych klubach dziela sie na trzy podgrupy:
1) Osoby, ktore sobie z tym problemem nie radza i widac u nich lek i sztywnosc niezaleznie od doswiadczenia.
O ile wraz z doswiadczeniem na scenie poziom tego leku sie delikatnie zmniejsza to uwazam, ze jest to bardziej konsekwencja integracji z grupa (poczucia bezpieczenstwa w tej konkretnej grupie) niz wiekszego luzu w byciu obserwowanym.
Ta grupa jest najliczniejsza.

2) Narcyzi.
Dla nich bycie widocznym i jaskrawym jest wazniejsze od krytyki bo na krytyke maja wewnetrzne racjonalizacje ktore ich tylko jeszcze bardziej nakrecaja do dalszej proby udowodnienia czegos komus po cos.
Zazwyczaj jest kilka takich osob - w tym jeden wyrazny mega-narcyz-lider-ojciec-wszystkich-ojcow-ociekajacy-zayebistoscia-yebac-matrix-i-hejterow-alpha-male.

3) Nieliczne osoby, ktore sa tak naturalne (nie sa wystraszone ani nie sa przerysowane) jakby ten problem ich zupelnie nie dotyczyl.
Ich mowy zawsze wygrywaja a sami sa darzeni przez reszte grupy widocznym szacunkiem.
Nie w kazdej grupie jest taka osoba, czasami jest ich kilka, ale zazwyczaj nie wiecej niz 5%.

Osoby z tej trzeciej podgrupy charakteryzuja sie tym, ze wchodzac na scene nie skupiaja sie ani na wygranej, ani na nauce, ani nawet na tym aby cokolwiek cwiczyc.
Te osoby wchodzac na scene wchodza aby podzielic sie czyms co uwazaja za istotne.
Te osoby charakteryzuje pasja, prawdziwa chec pomocy innym i cieplo - zero sztywniactwa.
Te osoby przychodza po to aby dawac a nie brac i choc komplementy i szacunek sa dla nich mile to zupelnie sie na nich nie skupiaja.
Jak to Beatka spiewala: nauczyli sie "biec gdy nie slychac braw".

I moze to jest wlasnie nastawienie, z ktorym powinienes isc na randke.
Po to aby sprawic, ze jakas szczesciara milo spedzi dzien.
Skupic sie na jej poczuciu komfortu i tym co Ty (i co razem) mozesz/mozecie zrobic aby go maksymalnie zwiekszyc.

Oprocz tego, ze malymi krokami nauczysz sie co to milosc, to gdy skupiamy sie na zadbaniu o druga osobe (a nie "pokazaniu sie" z dobrej strony) to wszystkie obawy co druga osoba o nas pomysli znikaja.
Bo sami nie stawiamy siebie w pozycji kogos, kto probuje cos udowodnic.
Nie probujemy stworzyc wrazenia jacy jestesmy zayebisci. Tylko pokazujemy to dzialaniami, ktore sprawiaja, ze ludzie obok nas czuja sie lepiej.

20

Shinigami napisał/a:

Ja nie jestem w stanie się rozluźnić, zachowywać swobodnie i wyłączyć czujność wiedząc, że każde moje słowo czy ruch będzie oceniany. Byłbym mega zestresowany jak na rozmowie kwalifikacyjnej albo egzaminie na prawo jazdy.

No i to jest błędne koło. Myślisz o tym, jak wyglądasz i jak Cię oceniają. Zaczynasz się jąkać. Czujesz, że źle idzie. Myślisz co o tym myślą. I idzie jeszcze gorzej.

A w temacie masaży. Masz różne miejsca. Salony albo i nie. Możesz sobie iść tam, gdzie wybierasz zakończenie. Ręką, ustami. Zależnie od usługi możesz dotykać miejsca intymne lub nie.

21

JohnyBravo777 napisał/a:

Skupic sie na jej poczuciu komfortu i tym co Ty (i co razem) mozesz/mozecie zrobic aby go maksymalnie zwiekszyc.

Oprocz tego, ze malymi krokami nauczysz sie co to milosc, to gdy skupiamy sie na zadbaniu o druga osobe (a nie "pokazaniu sie" z dobrej strony) to wszystkie obawy co druga osoba o nas pomysli znikaja.
Bo sami nie stawiamy siebie w pozycji kogos, kto probuje cos udowodnic.
Nie probujemy stworzyc wrazenia jacy jestesmy zayebisci. Tylko pokazujemy to dzialaniami, ktore sprawiaja, ze ludzie obok nas czuja sie lepiej.

Ciekawe, w ten sposób jeszcze o tym nie myślałem. Musi coś w tym być bo faktycznie jak tylko nie ma tego przymusu pokazania się czy udowadnia czegoś to jest zupełnie inaczej, spokojniej, luźno i to obojętnie w jakich relacjach i obojętnie z kim. Pytanie tylko czy da się w tak po prostu przestawić swoje myślenie mając dość głęboko zakorzenione to szkodliwe.

Prenumerator napisał/a:

No i to jest błędne koło. Myślisz o tym, jak wyglądasz i jak Cię oceniają. Zaczynasz się jąkać. Czujesz, że źle idzie. Myślisz co o tym myślą. I idzie jeszcze gorzej.

A w temacie masaży. Masz różne miejsca. Salony albo i nie. Możesz sobie iść tam, gdzie wybierasz zakończenie. Ręką, ustami. Zależnie od usługi możesz dotykać miejsca intymne lub nie.

Ja już tu piszę od dawna, że istnieje takie błędne koło i najprawomocniej większość jeśli nie wszyscy z podobnymi problemy w nim tkwią ale niewiele osób to rozumie.

Wiem, że są różne miejsca i mają różne usługi ale jeszcze nie słyszałem o salonie, który by oferował zakończenie ustami. Każdy salon ma dość dokładnie wypisane na stronie internetowej jakie usługi świadczy, a jakich nie i żaden nie oferuje zakończenia ustami. Istnieją takie salony czy mowa tu tylko o ogłoszeniach osób prywatnych, masażystek pracujących prywatnie, nie w salonie czy jednak istnieją salony tylko po prostu nie informują o tym nigdzie oficjalnie?

22

Shinigami napisał/a:

... ale niewiele osób to rozumie.

Rozumie. Tylko tu trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć. Świadomie pracować z tym. Wiem, że to jest trudne, ale inaczej się nie da. Trzeba nastawić się na obojętność. Gdy przestanie ci zależeć to nieoczekiwanie zacznie lepiej wychodzić.

Z salonami jak piszesz dwie opcje. Albo prywatki, albo salon. Znam takie salony, gdzie prezentują masażystki i opisane jest co można zamówić.

W twoim temacie nasuwa mi się taki kawał:
Dwaj koledzy rozmawiają w temacie podrywu. Jeden się dopytuje jak to robi drugi. Ten mówi:
- A wiesz, podchodzę do laski i pytam czy ma ochotę umówić się na seks.
- Pewnie często dostajesz w pysk za to.
- No tak, często. Ale też często uprawiam seks.

23

Prenumerator napisał/a:

Rozumie. Tylko tu trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć. Świadomie pracować z tym. Wiem, że to jest trudne, ale inaczej się nie da. Trzeba nastawić się na obojętność. Gdy przestanie ci zależeć to nieoczekiwanie zacznie lepiej wychodzić.

Z salonami jak piszesz dwie opcje. Albo prywatki, albo salon. Znam takie salony, gdzie prezentują masażystki i opisane jest co można zamówić.

W twoim temacie nasuwa mi się taki kawał:
Dwaj koledzy rozmawiają w temacie podrywu. Jeden się dopytuje jak to robi drugi. Ten mówi:
- A wiesz, podchodzę do laski i pytam czy ma ochotę umówić się na seks.
- Pewnie często dostajesz w pysk za to.
- No tak, często. Ale też często uprawiam seks.

I właśnie za takie myślenie wręcz podziwiam niektórych ludzi, ja nie potrafię tak pomyśleć. Nie potrafię czegoś takiego jak relacja z drugą osobą potraktować obojętnie, jestem zbyt poważny i zawsze zależy mi aż za bardzo. W tej historii też byłbym jak ten kolega i pomyślałbym wyłącznie o "dostawaniu w pysk", a oprócz tego, że ten jeden raz na wiele nieudanych prób się nie uda już nawet nie mogę pomyśleć.

Co do salonów to wiesz może czy są w Warszawie takie jak piszesz?

24

Tego rynku nie znam.

Jest to jakiś sposób na zrzucenie napięcia. Zdarzylo się parę razy. Potem jesteś spokjniejszy i możesz zająć umysl czymś innym. Nierozładowane napięcie seksualne jest bardzo mocne. Nie pozwala skupić się na innych rzeczach.

I nie uzależnisz się. Po iluś razach już to nie będzie robić takiego wrażenia..

25

Shinigami napisał/a:
Gary napisał/a:

Aż boję się spytać co dokładnie masz na myśli.

To, że oswoisz się z bliskością kobiety i inaczej spojrzysz na świat.

26

JohnyBravo777 napisał/a:

Dokładnie tak. Genialne spostrzeżenie.

Takie perpetum mobile... jak robię aby jej było dobrze, a ona robi aby mi było dobrze, więc jest jeszcze lepiej... i lepiej i lepiej.

27

Shinigami napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Przecież nawet tu kilka osób pisało, że kobieta ocenia faceta poprzez rozmowę. To chyba oczywiste, że muszę się pokazać z jak najlepszej, a raczej podobającej się danej kobiecie by cokolwiek zyskać na takiej rozmowie, by nie była całkowitą stratą czasu i pewnie też pieniędzy. Tym zyskiem najczęściej jest kolejne spotkanie. Ja nie jestem w stanie się rozluźnić, zachowywać swobodnie i wyłączyć czujność wiedząc, że każde moje słowo czy ruch będzie oceniany. Byłbym mega zestresowany jak na rozmowie kwalifikacyjnej albo egzaminie na prawo jazdy.

No i co z tego, że nie wypadniesz doskonale w oczach jakiegoś randoma?

Tak z ciekawości - ile taka usługa kosztuje i ile czasu trwa?

28 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-08 12:53:23)

Jack Sparrow napisał/a:

No i co z tego, że nie wypadniesz doskonale w oczach jakiegoś randoma?

Tak z ciekawości - ile taka usługa kosztuje i ile czasu trwa?

Jak już się spotykam z dziewczyną to w jakimś celu, którym zwykle jest kolejne spotkanie i dalsze rozwijanie relacji, a tego się raczej nie robi z randomem. Randomem można nazwać osobę przypadkowo spotykaną na ulicy czy w sklepie, z takimi ludźmi nie mam problemu zamienić kilka zdań.

Co do czasu i ceny usługi to już zależy od salonu ale w tych, które ja sprawdzałem cena za godzinę masażu wynosiła 300-500, tak mniej więcej z uwzględnieniem różnych rodzajów masażu. Opcje czasowe jaki widziałem to 1h, 1,5h lub 2h.

29

Shinigami napisał/a:

Jak już się spotykam z dziewczyną to w jakimś celu, którym zwykle jest kolejne spotkanie i dalsze rozwijanie relacji, a tego się raczej nie robi z randomem. Randomem można nazwać osobę przypadkowo spotykaną na ulicy czy w sklepie, z takimi ludźmi nie mam problemu zamienić kilka zdań.

Co do czasu i ceny usługi to już zależy od salonu ale w tych, które ja sprawdzałem cena za godzinę masażu wynosiła 300-500, tak mniej więcej z uwzględnieniem różnych rodzajów masażu. Opcje czasowe jaki widziałem to 1h, 1,5h lub 2h.

Myślałem, że to droższe jest.

Nie Shinigami - to dalej random skoro to wasze pierwsze spotkanie po paru zdaniach w necie. To, że narzucasz sobie jakiejś kajdany celu relacji i sam budujesz na sobie presję 'bycia ocenianym' to twój problem do pracy ze specjalistą.

30

Jack Sparrow napisał/a:

Nie Shinigami - to dalej random skoro to wasze pierwsze spotkanie po paru zdaniach w necie. To, że narzucasz sobie jakiejś kajdany celu relacji i sam budujesz na sobie presję 'bycia ocenianym' to twój problem do pracy ze specjalistą.

Jakiej ceny się spodziewałeś? Jak dla mnie to już teraz jest trochę za drogo.

Są tylko dwie opcje żebym nie traktował dziewczyny jako potencjalnej partnerki. Musiałaby być kompletnie nie w moim typie albo zajęta i z takimi nigdy nie miałem problemu w koleżeńskich relacjach. Bywało też tak, że jakaś dziewczyna mi się podobała, a kiedy tylko się dowiedziałem, że jest zajęta czar od razu znikał i stawała się dla mnie obojętna. Jeśli tylko jakaś mi się spodoba czyli jest w moim typie i przy tym wolna to od razu staje się dla mnie kandydatką na partnerkę. Chyba masz rację, że to robota dla terapeuty.

31

Shinigami napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jakiej ceny się spodziewałeś? Jak dla mnie to już teraz jest trochę za drogo.

Z 50% wyższej prawdę mówiąc. Ceny jakie podałeś są tylko niewiele wyższe od regularnych masaży. Taki masaż tajski z olejkami to 340zł za 2h.

32 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-08 14:59:21)

Jack Sparrow napisał/a:

Z 50% wyższej prawdę mówiąc. Ceny jakie podałeś są tylko niewiele wyższe od regularnych masaży. Taki masaż tajski z olejkami to 340zł za 2h.

Tak na prawdę masaż erotyczny różni się od takiego tajskiego tym, że zawiera masaże nuru i lingam/yoni I masażystka jest naga. Jednak te dwa typowo erotyczne masaże raczej nie są jakoś szczególnie trudne do wykonania, tajski czy tantryczny z pewnością wymagają większych umiejętności więc większa część ceny całego masażu erotycznego zapewne pochodzi właśnie z tych "nie erotycznych" rodzajów masażu.

33 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-09-08 15:03:43)

Nie wiem i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to skąd taka, a nie inna cena. Tak mocno podkreślałeś tą cenę, że naprawdę spodziewałem się nie wiadomo czego, ale w sumie te ceny tylko nieznacznie różnią się od reszty hmm....mniej powszechnych (?) masaży.

Pracujesz u szwagra.

Mieszkasz u rodziców.

Nawet przy minimalnej krajowej (jak pracujesz legalnie) powinieneś być w stanie pozwolić sobie na 1-2 masaże w miesiącu bez problemu. Tak ciągle podkreślasz jak to na nic cię nie stać....czy ty masz w ogóle umowę o pracę? Nikt cie przypadkiem na hajs z rodziny nie rucha na lewo? Serio pytam. Bo jak wyszedłem z woja i wszystkie oszczędności wydałem na leczenie, to nawet jak pracowałem raptem na 3/4 etatu, to mogłem sobie pozwolić na więcej niż ty, choć dokładałem się rodzicom, skoro byłem zmuszony u nich mieszkać, a swoje rachunki i tak opłacałem sam.

34

A takie masaże są legalne ?

35 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-08 17:13:47)

Jack Sparrow napisał/a:

Nie wiem i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to skąd taka, a nie inna cena. Tak mocno podkreślałeś tą cenę, że naprawdę spodziewałem się nie wiadomo czego, ale w sumie te ceny tylko nieznacznie różnią się od reszty hmm....mniej powszechnych (?) masaży.

Pracujesz u szwagra.

Mieszkasz u rodziców.

Nawet przy minimalnej krajowej (jak pracujesz legalnie) powinieneś być w stanie pozwolić sobie na 1-2 masaże w miesiącu bez problemu. Tak ciągle podkreślasz jak to na nic cię nie stać....czy ty masz w ogóle umowę o pracę? Nikt cie przypadkiem na hajs z rodziny nie rucha na lewo? Serio pytam. Bo jak wyszedłem z woja i wszystkie oszczędności wydałem na leczenie, to nawet jak pracowałem raptem na 3/4 etatu, to mogłem sobie pozwolić na więcej niż ty, choć dokładałem się rodzicom, skoro byłem zmuszony u nich mieszkać, a swoje rachunki i tak opłacałem sam.

Mogę sobie pozwolić na 1 czy 2 masaże w miesiącu, na upartego dałoby radę nawet więcej. Mam umowę o pracę i też dokładam się rodzicom. Wydać wszystkie oszczędności albo całą wypłatę w jeden miesiąc jest dla mnie niepojęte. Nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie zostałbym bez pieniędzy i musiałbym na przykład pożyczać od kogo albo brać kredyt żeby mieć nawet na najprostsze rzeczy typu jedzenie więc staram się oszczędzać ile tylko się da.

Miklosza napisał/a:

A takie masaże są legalne ?

Masaż jest legalny bo w świetle prawa nie jest to usługa seksualna w związku z czym nikt tu nie czerpie korzyści z nierządu.

36

Shinigami napisał/a:

Mogę sobie pozwolić na 1 czy 2 masaże w miesiącu, na upartego dałoby radę nawet więcej. Mam umowę o pracę i też dokładam się rodzicom. Wydać wszystkie oszczędności albo całą wypłatę w jeden miesiąc jest dla mnie niepojęte. Nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie zostałbym bez pieniędzy i musiałbym na przykład pożyczać od kogo albo brać kredyt żeby mieć nawet na najprostsze rzeczy typu jedzenie więc staram się oszczędzać ile tylko się da.

OK, już rozumiem.

Shinigami napisał/a:

Mając niezagojone rany chyba nawet nie można iść na taki masaż, ale to pewnie zależy od regulaminu danego salonu.

Właśnie trochę jest z tym lipa bo te rany nie chcą mi się w ogóle goić, więc pewnie w praktyce na taki masaż będę mógł sobie pozwolić dopiero za rok jak mi się to wszystko ułoży hmm

Shinigami napisał/a:

Bywało też tak, że jakaś dziewczyna mi się podobała, a kiedy tylko się dowiedziałem, że jest zajęta czar od razu znikał i stawała się dla mnie obojętna.

Kiedyś miałem tak samo w pracy, jak mi się jakaś laska podobała to zaczynałem ją lekko bajerować i nagle w pewnym momencie dowiadywałem się, że ma np. Narzeczonego - od tego momentu stawała się dla mnie w 100% obojętna (no bo po co mam pisać z zajętą dziewczyną?).
Aż w pewnym momencie nauczyłem się żeby w pracy tego nie robić.

38

Shinigami napisał/a:

Mając niezagojone rany chyba nawet nie można iść na taki masaż, ale to pewnie zależy od regulaminu danego salonu.

Właśnie trochę jest z tym lipa bo te rany nie chcą mi się w ogóle goić, więc pewnie w praktyce na taki masaż będę mógł sobie pozwolić dopiero za rok jak mi się to wszystko ułoży hmm

Proszę. Wyszło szydło z worka -- nie dosłyszysz, masz wadę wymowy, i rany na plecach.

Gdyby dziewczyna miała takie wady zdrowia, to byś jej nie chciał.

39

Dziś byłem na masażu i zauważyłem u siebie kilka rzeczy z czego jedna mnie wręcz przeraziła. Ale zacznijmy od dobrych wieści, masaż był jak zwykle bardzo przyjemny, dziewczyna była piękna, uśmiechnięta, pogadaliśmy trochę, masaż rozluźniający był na prawdę dobrze wykonany, przytulała się i na prawdę się starała. A teraz złe wieści, mimo tego, że było bardzo fajnie to nie mogłem osiągnąć orgazmu. I to na serio mnie martwi, dziewczyna piękna i na prawdę się starała, a mimo to nie było zakończenia. Sam tego nie rozumiem ale sam dotyk, przytulanie, miłe słówka i jej uśmiech były dla mnie przyjemniejsze niż jej próba doprowadzenia mnie do orgazmu. Dodam jeszcze, że w trakcie masażu się leży na brzuchu albo na plecach więc pole widzenia jest ograniczone przez co nie bardzo jest okazja zobaczyć całe ciało masażystki.  Myślicie, że powinienem się martwić o jakieś problemy zdrowotne z osiągnięciem orgazmu czy to może być z powodu na przykład zbyt małej stymulacji? Proszę o szczere odpowiedzi bo poważnie się boję, że nawet jeśli kiedyś wejdę w związek to też będę miał z tym problem.

40 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-09-09 15:12:13)

Może był pośpiech?
Może za dużo myslałeś, stresowałeś się?
Może ona sprawiała wrażenie jakby się spieszyło?
Może myślałeś, że ona poirytowana, że nie ma erekcji, orgazmu?

Plan B jak kobieta nie ma orgazmu:    razem ją pieścimy, czyli moje usta, cztery ręce, ...
Plan B jak mężczyzna nie ma orgazmu:   razem go (czyli Ciebie) pieścicie, abyś miał orgazm...

Dlaczego tak? Bo wielu ludzi robi sobie samemu dobrze i wiedzą jak szybko.

Nie zrażaj się, idź do niej znowu i znowu.

Jak nie masz orgazmu, to niech ona Cię dotyka tak jak Cię najbardziej podnieca, położy na Tobie, przy Tobie, a skończ sobie sam ręką i będzie na końcu uśmiech i dobre wspomnienie.

Niektórzy faceci w ogóle nie mogą dojść, nawet w czasie seksu, nawet przez długi czas, i muszą kończyć ręką na jej piersi, twarz, brzuch -- taki fetysz.

41

Tu na razie nie ma czym się martwić. Czasem jest ochota na szczytowanie - czasem na przytulanie. Masaż jest czasem dla ciebie.

42

Gary napisał/a:

Może był pośpiech?
Może za dużo myslałeś, stresowałeś się?
Może ona sprawiała wrażenie jakby się spieszyło?
Może myślałeś, że ona poirytowana, że nie ma erekcji, orgazmu?

Plan B jak kobieta nie ma orgazmu:    razem ją pieścimy, czyli moje usta, cztery ręce, ...
Plan B jak mężczyzna nie ma orgazmu:   razem go (czyli Ciebie) pieścicie, abyś miał orgazm...

Dlaczego tak? Bo wielu ludzi robi sobie samemu dobrze i wiedzą jak szybko.

Nie zrażaj się, idź do niej znowu i znowu.

Jak nie masz orgazmu, to niech ona Cię dotyka tak jak Cię najbardziej podnieca, położy na Tobie, przy Tobie, a skończ sobie sam ręką i będzie na końcu uśmiech i dobre wspomnienie.

Niektórzy faceci w ogóle nie mogą dojść, nawet w czasie seksu, nawet przez długi czas, i muszą kończyć ręką na jej piersi, twarz, brzuch -- taki fetysz.

Pośpiech był bo jednak masaż ma ograniczony czas i miałem też takie myśli, że muszę szybko skończyć bo inaczej nie zdążę. Miałem też takie myśli, że ona mogła być poirytowana. Właśnie tak było, że leżała na mnie, przytulała się i prawdę mówiąc samo to było przyjemniejsze niż jej ruchy ręką. Ostatnie zdanie mnie zastanawia, czy jeśli facet nie może dojść w czasie samego seksu tylko potem kończy własną ręką to byłoby do zaakceptowania przez kobietę? W sensie nie byłaby rozczarowana i uznałaby to za słaby seks co mogłoby zniszczyć związek?

Jack Sparrow napisał/a:

Tu na razie nie ma czym się martwić. Czasem jest ochota na szczytowanie - czasem na przytulanie. Masaż jest czasem dla ciebie.

To "na razie" niezbyt mnie uspokaja tym bardziej, że własną ręką przy porno nie mam takiego problemu. Choć tu pojawia się jeszcze jedna kwestia, chodzi o stymulację wzrokową. Po prostu oglądając porno widzę to co się dzieje na ekranie i to działa stymulująco, na masażu leżysz na plecach i patrzysz w sufit przez co nie ma za bardzo jak nawet spojrzeć na masażystkę bo jest ograniczone pole widzenia i nie ma tej wzrokowej stymulacji. Ale mimo wszystko martwi mnie fakt, że ręką prawdziwej i to pięknej dziewczyny nic nie wyszło, a własnoręcznie przy porno nie ma problemu.

43

Shinigami napisał/a:

Pośpiech był bo jednak masaż ma ograniczony czas i miałem też takie myśli, że muszę szybko skończyć bo inaczej nie zdążę. Miałem też takie myśli, że ona mogła być poirytowana.

Mało czasu...
Szybko trzeba do orgazmu...
Spięcie, bieganina myśli...
I nie ma orgazmu.

Wniosek? Nie przejmuj się. Z biegiem doświadczenia mniej będzie takich przygód.

Dziewczyny też źle robią, bo wie że gościu może potrzebować czasu na podniecenie, erekcję, orgazm, a zostawia to na sam koniec.

Możesz jej powiedzieć "Hej cześć... ostatnio się stresowałem brakiem czasu, więc zróbmy handjoba/masaż ligam/ręką orgazm w połowie spotkania, a nie na końcu". 

Tak by było lepiej, bo po orgazmie sobie jeszcze z nią poleżysz, a nie od razu koniec spotkania i baj baj.

Właśnie tak było, że leżała na mnie, przytulała się i prawdę mówiąc samo to było przyjemniejsze niż jej ruchy ręką.

No to następnym razem niech ona tak robi, mizia Cię, a Ty zrób po swojemu.
Orgazm jest ważny.

Ostatnie zdanie mnie zastanawia, czy jeśli facet nie może dojść w czasie samego seksu tylko potem kończy własną ręką to byłoby do zaakceptowania przez kobietę? W sensie nie byłaby rozczarowana i uznałaby to za słaby seks co mogłoby zniszczyć związek?

Eeee... nie... niektóre sobie chwalą, że kochanek nie kończy szybko.
Ale niektóre z kolei mówią, że to bez sensu, bo on nigdy nie ma orgazmu w cipce, tylko musi kombinować ręką, albo ona musi robić loda.
Coś jest źle, jakby niezgodne z naturą.

Dlatego lepiej kończyć szybko, niż nie mieć orgazmu przez godzinę.

To "na razie" niezbyt mnie uspokaja tym bardziej, że własną ręką przy porno nie mam takiego problemu. Choć tu pojawia się jeszcze jedna kwestia, chodzi o stymulację wzrokową. Po prostu oglądając porno widzę to co się dzieje na ekranie i to działa stymulująco, na masażu leżysz na plecach i patrzysz w sufit przez co nie ma za bardzo jak nawet spojrzeć na masażystkę bo jest ograniczone pole widzenia i nie ma tej wzrokowej stymulacji. Ale mimo wszystko martwi mnie fakt, że ręką prawdziwej i to pięknej dziewczyny nic nie wyszło, a własnoręcznie przy porno nie ma problemu.

Nie martw się. Dziewczyna też źle robiła.
Dobra prostytutka by Cię doprowadziła do orgazmu nawet jak byś nie chciał.

Dobra, to nie znaczy, żę robi fikołki w łózku... dobra, czyli mila, zaangażowana, doświadczona, oddana, nie czujesz się przy niej źle, nie ma presji, jest jak z kochanką/żoną/koleżanką.

Ale gratuluję Shingami że zdobywasz doświadczenie. smile smile

44 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-09 22:27:03)

Gary napisał/a:

Eeee... nie... niektóre sobie chwalą, że kochanek nie kończy szybko.
Ale niektóre z kolei mówią, że to bez sensu, bo on nigdy nie ma orgazmu w cipce, tylko musi kombinować ręką, albo ona musi robić loda.
Coś jest źle, jakby niezgodne z naturą.

Dlatego lepiej kończyć szybko, niż nie mieć orgazmu przez godzinę.

Nie martw się. Dziewczyna też źle robiła.
Dobra prostytutka by Cię doprowadziła do orgazmu nawet jak byś nie chciał.

Dobra, to nie znaczy, żę robi fikołki w łózku... dobra, czyli mila, zaangażowana, doświadczona, oddana, nie czujesz się przy niej źle, nie ma presji, jest jak z kochanką/żoną/koleżanką.

Ale gratuluję Shingami że zdobywasz doświadczenie. smile smile

Właśnie to mnie martwi, że jeśli już uda mi się wejść w związek i wciąż będę miał z tym problem to dziewczyna pomyśli, że mnie nie podnieca, że poczuje się urażona i ten związek bardzo szybko się rozpadnie. Ale z drugiej strony na wcześniejszym masażu kilka miesięcy temu wszystko dobrze poszło i się udało choć też łatwo nie było. Nie wiem czy można to nazwać zdobywaniem doświadczenia bo jednak na masażu nie przekroczy się tej największej granicy i nie będzie seksu, a do prostytutki wciąż nie zamierzam iść i wątpię by to się zmieniło. Jednak ciągle mam w głowie tą zasadę, że prawdziwy pierwszy raz tylko z bliską/ukochaną dziewczyną.

45

Shinigami napisał/a:

Właśnie to mnie martwi, że jeśli już uda mi się wejść w związek i wciąż będę miał z tym problem to dziewczyna pomyśli, że mnie nie podnieca, że poczuje się urażona

W seksie najważniejsza jest erekcja. Nie znaczy, że penis stoi cały czas przez godzinę, ale aby jednak był seks i orgazm normalny w cipce.

Nie martw się jednak, bo wiele problemów bierze się z tego co Ci mózg podsuwa.

Gary napisał/a:

Proszę. Wyszło szydło z worka -- nie dosłyszysz, masz wadę wymowy, i rany na plecach.

Ok i co teraz?

47

Gary napisał/a:

Ok i co teraz?

Wprowadzasz ludzi w błąd, bo narzekasz, że nie możesz znaleźć dziewczyny z powodu małej atrakcyjności.
Tymczasem jesteś chory po prostu.

Tu gdzieś obok gościu też pisał że nie może znaleźć dziewczyny, a okazało się że jeździ na wózku.

48

Gary napisał/a:

W seksie najważniejsza jest erekcja. Nie znaczy, że penis stoi cały czas przez godzinę, ale aby jednak był seks i orgazm normalny w cipce.

Obyś miał rację bo z samą erekcją problemu nie ma, przynajmniej na razie. Chcesz powiedzieć, że wraz ze zdobywanym doświadczeniem mózg przestanie podsuwać problemy?

Gary napisał/a:
Gary napisał/a:

Ok i co teraz?

Wprowadzasz ludzi w błąd, bo narzekasz, że nie możesz znaleźć dziewczyny z powodu małej atrakcyjności.

Tu gdzieś obok gościu też pisał że nie może znaleźć dziewczyny, a okazało się że jeździ na wózku.

Bycie na wózku też chyba nie dyskwalifikuje ze wszystkich związków patrząc na to ilu jest takich ludzi mających żony, a nawet dzieci. Nie wiem jak Rumunski ale ja za same te wymienione "wady zdrowia" jeszcze bym nie odrzucił. No dobra wada wymowy byłaby trochę dziwna i pewnie ciężko byłoby się do tego przyzwyczaić ale już wada słuchu i rany na plecach o ile nie były to jakieś wielkie blizny dałoby się przeżyć. Jako ciekawostkę powiem, że ta masażystka z ostatniego masażu miała właśnie kilka blizn na plecach i mi to nie przeszkadzało. Była tak ładna z twarzy, taka milutka i uśmiechnięta, że nawet nie zwracałem uwagi na tą niedoskonałość w jej wyglądzie.

49

Shinigami napisał/a:
Gary napisał/a:

Obyś miał rację bo z samą erekcją problemu nie ma, przynajmniej na razie. Chcesz powiedzieć, że wraz ze zdobywanym doświadczeniem mózg przestanie podsuwać problemy?

Jak będziesz z kobietą, przy której wyluzujesz, to nie ma problemów.

Młodzi ludzie często mają problemy z erekcją na początku swojej drogi. To trochę smutne, bo wielu pewnie ma z tego tytułu urazy. To taka spirala zadłużenia jakby -- coś jest źle, erekcja się zmniejszy, więc stres, że ona pomyśli, że ona się mu nie podoba, większy stres, tym bardziej brak erekcji, ona myśli, że coś źle robi, potem cały seks jest do bani, na drugi dzień grobowe miny.

Gary napisał/a:

Ok i co teraz?

Bycie na wózku też chyba nie dyskwalifikuje ze wszystkich związków patrząc na to ilu jest takich ludzi mających żony, a nawet dzieci.

Jak gość szuka porady na forum i pisze, że nie ma powodzenia u dziewczyn, a dopiero za jakiś czas okazuje się, że jeździ na wózku, to jak czują się osoby, które wcześniej mu chciały pomóc? Jak mówiły aby jeździł na randki do kawiarni, albo chodził do klubu czy na kurs tańca?

Nie wiem jak Rumunski ale ja za same te wymienione "wady zdrowia" jeszcze bym nie odrzucił. No dobra wada wymowy byłaby trochę dziwna i pewnie ciężko byłoby się do tego przyzwyczaić ale już wada słuchu i rany na plecach o ile nie były to jakieś wielkie blizny dałoby się przeżyć.

Są wady, które kwalifikuje się jako "inwalida". I takie osoby są w związkach.

Tylko jak ktoś ma wadę wymowy i słuchu, to pewnie by nie wziął dziewczyny, która ma wadę wymowy i słuchu. To taka hipokryzja.

Zdaję sobie sprawę, że to beznadziejna sytuacja, że natura i los kogoś dały w takim niekorzystnym miejscu.

Zapytanie na grupie powinno być w stylu:   "Hej cześć... jeżdżę na wózku... czy znacie kogoś kto jest w związku w takim stanie zdrowia? Albo czy można poznać tak kobietę?"

Jako ciekawostkę powiem, że ta masażystka z ostatniego masażu miała właśnie kilka blizn na plecach i mi to nie przeszkadzało. Była tak ładna z twarzy, taka milutka i uśmiechnięta, że nawet nie zwracałem uwagi na tą niedoskonałość w jej wyglądzie.

No bo tak jest z wadami. Ludzie zobaczą wałeczek tłuszyku na boku, albo mikro celulit, albo żylaczek, i robią z tego dramę, powód do kompleksów.

Pamiętam taką dziewczynę, mówiłem jej że na tym i tamtym zdjęciu mi się spodobała, a ona do mnie "Boże... jaka ja jestem gruba na tym zdjęciu". Hmm... zamilkłem. Po powrocie do domu patrzę na zdjęcie "O co jej mogło chodzić..." ... no i wypatrzyłem -- jak się zginała to jej skóra się zmarszczyła na boku, a ona to uznała za wał tłuszczu. smile smile

50 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-09-11 17:28:58)

Gary napisał/a:

Jak będziesz z kobietą, przy której wyluzujesz, to nie ma problemów.

Młodzi ludzie często mają problemy z erekcją na początku swojej drogi. To trochę smutne, bo wielu pewnie ma z tego tytułu urazy. To taka spirala zadłużenia jakby -- coś jest źle, erekcja się zmniejszy, więc stres, że ona pomyśli, że ona się mu nie podoba, większy stres, tym bardziej brak erekcji, ona myśli, że coś źle robi, potem cały seks jest do bani, na drugi dzień grobowe miny.

No bo tak jest z wadami. Ludzie zobaczą wałeczek tłuszyku na boku, albo mikro celulit, albo żylaczek, i robią z tego dramę, powód do kompleksów.

Pamiętam taką dziewczynę, mówiłem jej że na tym i tamtym zdjęciu mi się spodobała, a ona do mnie "Boże... jaka ja jestem gruba na tym zdjęciu". Hmm... zamilkłem. Po powrocie do domu patrzę na zdjęcie "O co jej mogło chodzić..." ... no i wypatrzyłem -- jak się zginała to jej skóra się zmarszczyła na boku, a ona to uznała za wał tłuszczu. smile smile

Widzisz ale tu jest taki problem, że po pierwsze musiałbym trafić na taką przy której wyluzuję, po drugie nie jestem już taki młody.

Z tym wadami faktycznie tak jest i sam też tak mam. Mimo iż trenuję na siłowni to jednak mam tkankę tłuszczową na wyższym poziomie niż bym chciał przez co nie widać sześciopaka bez mocnego napięcia brzucha, trochę też wystają "boczki" i przez to już uważam, że jestem gruby choć wiem, że żeby to zmienić musiałbym mieć znacznie bardziej restrykcyjny tryb życia, ścisła dieta i jeszcze więcej treningu. Większość ludzi widząc mnie pewnie by była mocno zdzwiona, że coś mi się nie podoba w moim wyglądzie.

51

Gary napisał/a:

Ok i co teraz?

A co z tymi plecami się stało coś poważnego ? Wypadek jakiś ?

Operacja

Shinigami czy słyszałeś kiedyś o suchym orgazmie u mężczyzny. Ja mam tak często na masażu nuru. Ale do rzeczy pierwsza część masażu jest tak pomyślana żeby całe ciało się rozluźniło, pozbyło napięć, skurczów, by wszystkie możliwe mięśnie się rozluźniły. Są osoby które przy tym zasypiają to normalne bo masaż i sen mają działać regenerująco. Do tego dochodzi klimat w salonie przygaszone światło spokojna muzyka i powolne ruchy masażystki. Przy zabawie z porno przy komputerze masujesz tylko kut/asa, na masażu całe ciało i to jest zupełnie inny bodziec dla mózgu. Suchy orgazm to orgazm bez wytrysku 10 razy mocniejszy niż zwykły i obejmuje prawie całe ciało. Do tej pory mam numer do masażystki która potrafi mi dać kilka takich orgazmów. Czuję się wtedy jakbym był naładowany energią. Polecam z całego serca takie masaże. Rozmawiaj z masażystką. Wszystkie okazywały się pelnymi ciepła kobietami. Mów cicho spokojnie, pochwal za wygląd i Mów co czujesz, zobaczysz jaka magia się wtedy tworzy. A jeśli brak Ci kasy na masaże to zrób wszystko by mieć jej więcej w końcu jesteś facetem. Polecam takie masaże każdemu kobietom także. Masażystki mówią że pary też przychodzą. Pozdrawiam.

Chciałbym lekko odświeżyć ten temat, Shinigami chodziłeś jeszcze na te masaże?

Ja się przymierzam od kilku miesięcy ale coś nie mogę się za to zabrać

1wszy telefon - okazuje się, że salon masażu jest na jakimś zadupiu, a nie jak w ogłoszeniu w centrum.

2gi telefon - kolejny salon i okazuje się, że znajduje się w jakiejś przedwojennej kamienicy całej w sprejach big_smile, odpuściłem bo wyglądał jak jakaś speluna.

3ci telefon - niby wszystko ok ale okazuje się, że ten salon masażu był jakiś podejrzany, zdjęcia robione jak w jakimś pokoju w bloku z wielkiej płyty...?

4ty telefon - wszystko fajnie ale patrzę, że ten salon ma same pozytywne opinie od jakichś kont botów, które wyglądają jakby były tłumaczone z ukraińskiego na polski..........

5ty telefon (dzisiaj) - nawet spoko, adres wskazuje na to, że salon się mieści w jakimś większym mieszkaniu ale nie w osprejowanej kamienicy tylko kulturalny nowo wybudowany wieżowiec w centrum miasta. Zadzwoniłem na określony numer ale było zajęte, po minucie oddzwoniła do mnie laska z recepcji (Ale z innego numeru), więc trochę dziwnie, zapytałem się o nazwę salonu, wpisałem itp. i co mnie zastanawia, że jest do wyboru masażystka np. Sandra a na stronie escort... Ma na imię Natalia (Te same zdjęcia).

Potem dzwoniłem do jakiejś laski co niby prywatnie przyjmuje ale powiedziała mi, że jednego dnia pracuje w studio a drugiego u siebie w prywatnym mieszkaniu i jak chcę u niej na chacie, to mam dzwonić w Piątek się umawiać.

Chuj wie o co z tym wszystkim chodzi.

Jakieś porady?

Odnalazłem stronę internetową kolejnego klubu do erotycznych masaży.

Na ich stronie jedna laska miała w opisie, że przyjmuje w prywatnym mieszkaniu, gdzie żyje tylko z koleżanką i nikogo więcej nie ma, a przy następnej dziewczynie był opis, że przyjmuje w profesjonalnym studiu lol

Rozumiecie to? Na stronie internetowej klubu takie rozbieżności, szok.

Jeszcze znalazłem jakiś inne studio ale jak próbowałem wejść na ich stronę internetową, to antywirus wywalił mi 5 komunikatów, że jak wejdę dalej to dostanę trojana big_smile

Ale chujnia...

56

Odnalazłem stronę internetową kolejnego klubu do erotycznych masaży.

Na ich stronie jedna laska miała w opisie, że przyjmuje w prywatnym mieszkaniu, gdzie żyje tylko z koleżanką i nikogo więcej nie ma, a przy następnej dziewczynie był opis, że przyjmuje w profesjonalnym studiu lol

Rozumiecie to? Na stronie internetowej klubu takie rozbieżności, szok.

Jeszcze znalazłem jakiś inne studio ale jak próbowałem wejść na ich stronę internetową, to antywirus wywalił mi 5 komunikatów, że jak wejdę dalej to dostanę trojana big_smile

Ale chujnia...

Skoro znalezienie salonu masażu erotycznego jest dla ciebie za trudne to weź sobie namiary od Shiniego, pojedź do Warszawy, a po wszystkim możecie umówić się na piwo i porównać wasze doświadczenia.

57 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2024-05-13 10:47:30)

Chciałbym lekko odświeżyć ten temat, Shinigami chodziłeś jeszcze na te masaże?

Ja się przymierzam od kilku miesięcy ale coś nie mogę się za to zabrać

1wszy telefon - okazuje się, że salon masażu jest na jakimś zadupiu, a nie jak w ogłoszeniu w centrum.

2gi telefon - kolejny salon i okazuje się, że znajduje się w jakiejś przedwojennej kamienicy całej w sprejach big_smile, odpuściłem bo wyglądał jak jakaś speluna.

3ci telefon - niby wszystko ok ale okazuje się, że ten salon masażu był jakiś podejrzany, zdjęcia robione jak w jakimś pokoju w bloku z wielkiej płyty...?

4ty telefon - wszystko fajnie ale patrzę, że ten salon ma same pozytywne opinie od jakichś kont botów, które wyglądają jakby były tłumaczone z ukraińskiego na polski..........

5ty telefon (dzisiaj) - nawet spoko, adres wskazuje na to, że salon się mieści w jakimś większym mieszkaniu ale nie w osprejowanej kamienicy tylko kulturalny nowo wybudowany wieżowiec w centrum miasta. Zadzwoniłem na określony numer ale było zajęte, po minucie oddzwoniła do mnie laska z recepcji (Ale z innego numeru), więc trochę dziwnie, zapytałem się o nazwę salonu, wpisałem itp. i co mnie zastanawia, że jest do wyboru masażystka np. Sandra a na stronie escort... Ma na imię Natalia (Te same zdjęcia).

Potem dzwoniłem do jakiejś laski co niby prywatnie przyjmuje ale powiedziała mi, że jednego dnia pracuje w studio a drugiego u siebie w prywatnym mieszkaniu i jak chcę u niej na chacie, to mam dzwonić w Piątek się umawiać.

Chuj wie o co z tym wszystkim chodzi.

Jakieś porady?

Nawet nie zauważyłem, że temat odświeżony. Nie szukaj po jakichś dziwnych ogłoszeniach i nie sugeruj się ceną. Szukaj pełnoprawnych salonów, które mają swoją stronę internetową, swój lokal z szyldem i recepcją, z konkretną listą rodzajów usług i cennikiem. Wszelkie prywatne ogłoszenia czy pseudo salony umieszczone w rozpadających się kamieniach są dość ryzykowne. Już nawet nie dlatego, że nie wiadomo czy ogłoszenie jest prawdziwe tylko jakość usług w takich miejscach zwykle jest mocno wątpliwa. Polecam sprawdzać zdjęcia czy to na stronie czy w google choćby po to by zobaczyć jak wygląda lokal, czy ma tą recepcję itd i oczywiście czytać opinie. Z tego co wiem to poza największymi miastami ciężko znaleźć prawdziwy, profesjonalny salon w pełnym standardzie ale musisz szukać. Ja szukałem po prostu na mapie danego miasta czy obszaru, z Warszawy mogę coś polecić.

Perwersyjny za to szczupł, dzięki za tamten post
Mam nadzieję, że właśnie to było powodem mojego "niepowodzenia", a nie jakaś poważniejsza przyczyna. Porozmawiać z masażystką może nie być łatwo bo większość z nich średnio mówi po polsku. Kobiety jak i pary korzystają z tych masaży tak samo jak mężczyźni.

Znalazłem stronę internetową jakiegoś studia do masażu, mają swój oddział w WWA i Gdańsku, bardzo dobre opinie (i co najważniejsze, nie od kont-botów z 1 opinią czy innych z UA).

Czy mają szyld? - Nie wiem lol nie przesadzajmy z tymi szyldami big_smile

Cały czas się waham czy iść na coś takiego ale jak patrzę na fotki tych 20 letnich masażystek.... O matko....

59

Znalazłem stronę internetową jakiegoś studia do masażu, mają swój oddział w WWA i Gdańsku, bardzo dobre opinie (i co najważniejsze, nie od kont-botów z 1 opinią czy innych z UA).

Czy mają szyld? - Nie wiem lol nie przesadzajmy z tymi szyldami big_smile

Cały czas się waham czy iść na coś takiego ale jak patrzę na fotki tych 20 letnich masażystek.... O matko....

Chodzi ogólnie o wysoki standard, żeby to był prawdziwy salon masażu, a nie jakieś podejrzane miejsce. Zdjęcia są niezłe, a w realu zwykle jest jeszcze lepiej. Jeśli lokal jest na prawdę dobry to i masażystki są pierwsza klasa, pod każdym względem. Oczywiście to przekłada się na cenę ale moim zdaniem warto choćby po to by zobaczyć jak coś takiego wygląda. A przy okazji jak się nazywa ten salon, który znalazłeś?

Napisałem Ci na Email.

Znalazłem już w miarę legitny salon do masażu erotycznego.

Lokalizacje i masażystkę mam już obcykaną.

Muszę tylko zebrać się psychicznie, aby zadzwonić i zarezerwować sobie wizytę...

62

Ja tam bym się nie odważył pojsc

63

Witajcie, masaż erotyczny to ja bardzo lubię, moja kobieta raz w tygodniu mnie masuje i to całego . zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś żelu do masażu aby doznania były lepsze. Wy stosujecie jakie są wasze odczucia ?

64

Cześć! Już niebawem startuje nowa platforma dedykowana wyłącznie masażom erotycznym, która połączy profesjonalne masażystki z klientami poszukującymi wyjątkowych doznań. ✨ Jesteś masażystką? Przedpremierowo utwórz swój profil aby zyskać do 30% rabatu! Klienci? odnajdziesz u nas idealny masaż erotyczny w Twojej okolicy. Sprawdź na (www erotreat com) i dołącz do nas już teraz! ❤

65 Ostatnio edytowany przez Panxxx (2024-11-28 16:04:11)

Chodzi ogólnie o wysoki standard, żeby to był prawdziwy salon masażu, a nie jakieś podejrzane miejsce. Zdjęcia są niezłe, a w realu zwykle jest jeszcze lepiej. Jeśli lokal jest na prawdę dobry to i masażystki są pierwsza klasa, pod każdym względem. Oczywiście to przekłada się na cenę ale moim zdaniem warto choćby po to by zobaczyć jak coś takiego wygląda. A przy okazji jak się nazywa ten salon, który znalazłeś?

Shinigami podasz nazwe salonu w Warszawie? Przymierzam się do takiego masażu, bo balijskie nie są dla mnie big_smile

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024