Jak rozpoznać geja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak rozpoznać geja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1 Ostatnio edytowany przez grandino (2024-08-01 13:28:29)

Temat: Jak rozpoznać geja

Wiecie jak rozpoznać geja ? To nie są tacy faceci co od razu można powiedzieć, że gej tak jak mój kolega, czasem są mega przystojni i męscy z wyglądu, dopiero po bliższym przyjrzeniu powstaje taka myśl w głowie, chodzę do fizjoterapeuty, bardzo męski ale mam wrażenie, że jego prośby w stosunku do mnie trochę przekraczają to co powinien robić. Na pierwszy rzut oka nigdy bym go nie podejrzewał, że może to gej a teraz nie wiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak rozpoznać geja
grandino napisał/a:

Wiecie jak rozpoznać geja ? To nie są tacy faceci co od razu można powiedzieć, że gej tak jak mój kolega, czasem są mega przystojni i męscy z wyglądu, dopiero po bliższym przyjrzeniu powstaje taka myśl w głowie, chodzę do fizjoterapeuty, bardzo męski ale mam wrażenie, że jego prośby w stosunku do mnie trochę przekraczają to co powinien robić. Na pierwszy rzut oka nigdy bym go nie podejrzewał, że może to gej a teraz nie wiem.

Mnie tylko zastanawia czemu jak geje udaja kobiety to nawet nie potrafia porzadnie udawac, bo zadna kobieta nie zachowuje sie tak glupio i sztucznie co gej.

3 Ostatnio edytowany przez grandino (2024-08-01 15:45:51)

Nie znasz gejów, mój fizjoterapeuta czasem włoży mi rekę w majtki masując mnie lekko od góry, jak bada sylwetkę to dotyka pośladków i ciała od góry w dół, itd. w sumie moge do niego nie chodzić ale zastanawiam się czy to gej bo ja bym tak faceta nie dotykał, czuje coś po prostu od niego, a wygląda męsko i zachowuje się jak nomrlany facet, a nawet macho a nie taki przeciętny, dba o siebie bardzo, super budowa ciała itd, a Tomasz Raczek to jakiś inny jest ? Tacy o których mówisz to nie geje tylko chorzy psychicznie, ci z parad równości. Tomka się nie boję bo obroniłbym się jakby co, ale prze dmoim fizjo już nie więc czuje dyskomfort lekki i ostatnio się migam od chodzenia. Jakby co ja jestem hetero, to że lubie eksperymenty nic nie znaczy, ważne żeby wszystko było pod moją kontrolą czego u Tomka jestem pewien.

4

grandino napisał/a:

Nie znasz gejów, mój fizjoterapeuta czasem włoży mi rekę w majtki masując mnie lekko od góry, jak bada sylwetkę to dotyka pośladków i ciała od góry w dół, itd. w sumie moge do niego nie chodzić ale zastanawiam się czy to gej bo ja bym tak faceta nie dotykał, czuje coś po prostu od niego, a wygląda męsko i zachowuje się jak nomrlany facet, a nawet macho a nie taki przeciętny, dba o siebie bardzo, super budowa ciała itd, a Tomasz Raczek to jakiś inny jest ? Tacy o których mówisz to nie geje tylko chorzy psychicznie, ci z parad równości. Tomka się nie boję bo obroniłbym się jakby co, ale prze dmoim fizjo już nie więc czuje dyskomfort lekki i ostatnio się migam od chodzenia. Jakby co ja jestem hetero, to że lubie eksperymenty nic nie znaczy, ważne żeby wszystko było pod moją kontrolą czego u Tomka jestem pewien.

To się mówi, żeby tak nie robił i tyle, co za problem. Niektórzy fizjoterapeuci zapominają o tym, że pacjent może sobie nie życzyć. Zwrócisz uwagę i będzie ok.

5 Ostatnio edytowany przez grandino (2024-08-01 16:07:31)

Nie chcę go urazić. Trochę się go boję bo mam odczucie że czegoś ode mnie chcę. Zmienie na kobietę, zawsze bezpieczniej.

6

Gapią mi się na tyłek.

7

Jak czytam takie glupie posty to sie ciesza,ze nosze muzulmanskie ubrania,bo nikt mnie sie nie gapi tam, gdzie nie trzeba i nikt mnie tym bardziej nie  dotyka, gdzie nie powinien

8

JuliaUK33 napisał/a:

Jak czytam takie glupie posty to sie ciesza,ze nosze muzulmanskie ubrania,bo nikt mnie sie nie gapi tam, gdzie nie trzeba i nikt mnie tym bardziej nie  dotyka, gdzie nie powinien

Wiedziałam, jesteś chłopakiem.

9

Tamiraa napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Wiedziałam, jesteś chłopakiem.

Gdzie ja to niby napisalam,ze jestem chlopakiem?

10

grandino napisał/a:

Nie chcę go urazić. Trochę się go boję bo mam odczucie że czegoś ode mnie chcę. Zmienie na kobietę, zawsze bezpieczniej.

Oczywiście, że jeśli nie czujesz się komfortowo to możesz zmienić fizjoterapeutę, czy kogo tam masz.

Co do zasadniczego pytania, to powiem tak; Też mi się wydawało, że każdego geja rozpoznam, tym bardziej że miałam kilku w swoim środowisku i nieźle się dogadywaliśmy. Tylko że to tak nie działa smile Są faceci tak jak napisal autor, niezwykle męscy, wyglądający na "macho" a jednak oni wolą chłopców. big_smile

Nie będę się teraz rozpisywać na czym to polega, bo forum to nie klinika, ale tak jest i kropka.

11

U fizjoterapeuty akurat bardzo łatwo o złudzenie że na Ciebie leci. To są mega bliskie kontakty. Gdy mi fizjo podniósł nogę pod brodę (leżałam na plecach), położył się na niej i wykonywał rytmiczne naciśnięcia będąc biodrami na moich biodrach, będąc parę centymetrów od mojej twarz - wszystko wyglądało jak seks! Prychnęłam wtedy śmiechem. Potem jakieś ustawianie się na czworakach, a on stawał za moją pupą.
Wszystko jest mega krępujące i wyglądające podejrzanie. No ale cóż...
Dla pewności spytałam innego kolegę, też fizjo i potwierdził ze czasami tak to wygląda, ale nie ma w tym podtekstów.

12

grandino napisał/a:

mój fizjoterapeuta czasem włoży mi rekę w majtki masując mnie lekko od góry, jak bada sylwetkę to dotyka pośladków i ciała od góry w dół, itd.

Żaden fizjo nie wkłada rąk w majtki. Nigdy. Najwyżej, jeśli faktycznie nie da się inaczej, to zostaniesz poproszony o lekkie opuszczenie/uchylenie bielizny i to wszystko.

13 Ostatnio edytowany przez grandino (2024-08-02 09:11:38)

madoja masz pewnie rację, to może być tak, że on niczego nie chce, ale mi przeszkadza nawet dotyk obcego faceta, który mógłby mnie zdominować gdyby chciał i dlatego zmienie, tu chodzi o dominacje, zniewieściałego, szczupłego chłopaczka jak Tomek moge nawet wpuścić do dziurki i miec z tego przyjemność, byle by miał gładką, nieowłosioną, kształtną pupcie jak Tomuś

nie wkłada w majtki, przy masażu miednicy zachacza o włosy łonowe, lekko wkłada masując tak że jeździ po włosach trochę, nie maca mi członka

14

E to prowokacja

15

madoja napisał/a:

U fizjoterapeuty akurat bardzo łatwo o złudzenie że na Ciebie leci. To są mega bliskie kontakty.

Chodzę na rehabilitację od wielu lat i jakoś każdy facet czy babka u jakich kiedykolwiek byłem to dbali o to, aby granica profesjonalności była jasna i czytelna. Zwłaszcza jak atmosfera jest lekka i przyjazna, a zabiegi w okolicach intymnych typu pośladek czy pachwina.

Owszem, niektóre ćwiczenia/zabiegi/testy są dziwaczne, ale jest to pozbawione jakiegokolwiek komponentu seksualności. Ale też jak ma specjalista ocenić mi ustawienie miednicy i zakresy ruchu w biodrach i odcinku lędźwiowym bez na pozór dziwacznych póz/ruchów i "patrzenia się na dupę" ? Ale jednak nikt rąk w majty nie pcha.

16

grandino napisał/a:

madoja masz pewnie rację, to może być tak, że on niczego nie chce, ale mi przeszkadza nawet dotyk obcego faceta, który mógłby mnie zdominować gdyby chciał i dlatego zmienie, tu chodzi o dominacje, zniewieściałego, szczupłego chłopaczka jak Tomek moge nawet wpuścić do dziurki i miec z tego przyjemność, byle by miał gładką, nieowłosioną, kształtną pupcie jak Tomuś

nie wkłada w majtki, przy masażu miednicy zachacza o włosy łonowe, lekko wkłada masując tak że jeździ po włosach trochę, nie maca mi członka

BUAHAHAHAHAHAAAA

17 Ostatnio edytowany przez grandino (2024-08-02 09:51:57)

A wiesz Jack Sparrow, że e legionach rzymskich były tak bliskie relacje, że niektórzy legioniści współżyli ze sobą i nie byli wcale homoseksualni, brak kobiet, itd, podobnie jak w seminariach a niektórzy faceci hetero w latach 70 w stanach narzekali, że nie będą już mogli się walić z kolegami bo wtedy wchodził kult macho i byliby uznani za pedałów, powiem Ci jedno, nie każdy facet który idzie do łóżka z facetem jest 'pedałem', seksualność jest bardziej skomplikowana niż myślisz, jest też sprawą emocji, przeżyć, eksperymentów, patrz Tom Hardy, ma żonę ale na tyle 'zboczony' że zabawiał się z chłopcami za młodu więc nie chrzań, czyli w więzieniach w usa sa sami homoseksualiści bo tam jest najwięcej gwałtów

18

grandino pomyliłeś Greków z Rzymianami. Ci drudzy mieli burdele i część wypłaty była w postaci żetonów do burdeli

podobnie jak w seminariach

Wtedy na stłumienie popędu dawano brom.

, patrz Tom Hardy, ma żonę ale na tyle 'zboczony' że zabawiał się z chłopcami

Tia, jak ćpał jak pojebany.

Całkiem nieźle. Próbuj dalej. Ale bardziej się postaraj. smile

19

nie napisałeś o przestępcach, nie muszę się starać już , seks nie równa się orientacji, kropka

20

Bo gwałty w środowisku patologicznym gdzie powszechna jest narkomania nie mają żadnego związku z tematem.

Orientacja seksualna dotyczy właśnie sfery seksu i preferencji.

21 Ostatnio edytowany przez grandino (2024-08-02 11:23:41)

A co ja innego napisałem, tylko tyle, że współżycie z kimś nie musi oznaczać preferencji, może być np. wynikiem innych potrzeb patrz żołnierze Greccy, ważny jest też bliskość emocjonalna, podobne przeżycia, podobno mało kto jest w 100 % hetero, to że większość na krawędziach nie znaczy że w środku nic nie ma, Tomek jest mi na tyle bliski emocjonalnie, dużo mi pomógł, znamy siebie i mieszkamy razem, lubię go czuć w sobie i patrzeć wtedy na jego twarz bez względu na atrakcyjność ciała tak na prawdę choć sam tyłek ma super

22

grandino napisał/a:

tylko tyle, że współżycie z kimś nie musi oznaczać preferencji, może być np. wynikiem innych potrzeb patrz żołnierze Greccy

Dobrowolne współżycie zawsze oznacza preferencje.

Jak ci się podoba - zaproś go na randkę. Tylko nie pierdol, że jesteś heterykiem i nie dorabiaj do tego ideologii.

23

grandino napisał/a:

A co ja innego napisałem, tylko tyle, że współżycie z kimś nie musi oznaczać preferencji, może być np. wynikiem innych potrzeb patrz żołnierze Greccy, ważny jest też bliskość emocjonalna, podobne przeżycia, podobno mało kto jest w 100 % hetero, to że większość na krawędziach nie znaczy że w środku nic nie ma, Tomek jest mi na tyle bliski emocjonalnie, dużo mi pomógł, znamy siebie i mieszkamy razem, lubię go czuć w sobie i patrzeć wtedy na jego twarz bez względu na atrakcyjność ciała tak na prawdę choć sam tyłek ma super

No to trzeba bylo tak od początku big_smile Tobie chodzi o to, aby geja rozpoznać bo cię rajcuje gejowski seks i chciałbyś sobie ułatwić sprawę wiedząc, gdzie możesz uderzyć.

Podoba ci się fizjoterapeuta? To może zacznij wysyłać mu jakieś sygnały, nie wiem.. jakaś modna gejowska bielizna czy coś?

24 Ostatnio edytowany przez grandino (2024-08-02 16:53:51)

Nie muszę się o to martwić, jeśli będę chodził to dojdzie do ćwiczeń miednicy mniejszej od zewnątrz i ... od wewnątrz big_smile, to fizjoterapeuta urologiczny, masaż prostaty, punkty styczności w odbycie etc etc, Jack Sparrow poczuł że jego męskość jest zagrożona wedle moich teorii i zaczął kląć ze stresu.

25

Twoje teorie to są dobre do pośmiania się akurat. Czytam z uśmiechem od ucha do ucha.

26

To przynajmniej taki pożytek dla ludzkości, zawsze coś.

27

Farmer napisał/a:

Gapią mi się na tyłek.

Lepszego komplementu nie trzeba. XD

28

Suika game has many different levels, from easy to difficult, helping you freely explore and conquer.

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak rozpoznać geja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024