Witajcie, w moim życiu miałem już 3 partnerki którym zdarzyło się całować, masować i lizać moje stopy. Pytanie do Pań, czy wam też się zdarzyło pieścić waszych facetów w ten sposób ? Na mnie to dość mocno podziałało, mega przyjemne Oczywiście sam też z przyjemnością robię to kobiecie
Nie, ja nie lize i nie caluje stop partnera, jedynie dotykamy sie stopami.
U mezczyzn fetysz stop jest czesty, co w na to panowie?
To jest obrzydliwe
To jest obrzydliwe
nigdy nie mow nigdy
JuliaUK33 napisał/a:To jest obrzydliwe
nigdy nie mow nigdy
no to akurat nigdy na 100% wogole jak sobie pomysle to mnie bierze na wymioty
To jest obrzydliwe
Ja jestem odmiennego zdania. Uwielbiam gdy jest lato, gorąco, A mój Pan wraca po całym dniu pracy. Zawsze wtedy sama proszę o to bym mogła wylizać jego męskie spocone stopy. Mniam :3
Ja jestem odmiennego zdania. Uwielbiam gdy jest lato, gorąco, A mój Pan wraca po całym dniu pracy. Zawsze wtedy sama proszę o to bym mogła wylizać jego męskie spocone stopy. Mniam :3
Idz z tad trollu nawet nie jestes kobieta tylko udajesz bo zadna kobieta by tak nie napisala takich obrzydliwosc wogole
I nie musisz płacić za serek pleśniowy
Kinky Kitty napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To jest obrzydliwe
I nie musisz płacić za serek pleśniowy
![]()
Fuuuuj ja sie zezygam