Mój problem jest dosyć intymny... a mianowicie z soboty na niedziele spędziłam bardzo namiętną noc z moim chłopakiem, podczas wspólnej nocy użyliśmy kajdanek... owe kajdanki miałam na sobie ponad godzinę... następnego dnia nie czułam części skóry w prawej ręce... ból i nieczucie skóry zaczyna się od nadgarstka a kończy się na małym palcu prawej ręki... Nie wiem co robić. Myślałam, że samo przejdzie ale jest już poniedziałek a ja nadal nie czuję skóry. Wstępnie zapisałam się jutro do neurologa na rano ale sama nie wiem czy iść... może do innego lekarza..?
Bardzo proszę o opinie drogie netkobietki.
Jak najszybciej do lekarza, nie rezygnuj z tej wizyty. Nie mam pojęcia, co to może być, ale na pewno nie można takich objawów bagatelizować. Brzmi dość przerażająco.
Ale myślisz, że neurolog będzie odpowiednim lekarzem?
Myślę, że każdy będzie dobry. Brak czucia mógł być np. spowodowany zbyt dużym uciskiem na jakiś nerw, więc neurolog jest jak najbardziej ok. Najwyżej powie, że nie wie co to jest i skieruje Cię do bardziej odpowiedniego lekarza. Tak czy siak - jak pójdziesz do niego to nic nie stracisz, a tylko zyskasz. Daj znać jutro, co Ci powiedział .
Tak jak sie domyślałaś - był ucisk na jakiś nerw. Dostałam tabletki i maści.. jezeli to nie pomoże to będę musiała iść na rehabilitację.
Myślę, że będzie dobrze i maści pomogą. Pozdrawiam .