Nie czuję skóry w ręce.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Nie czuję skóry w ręce..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Nie czuję skóry w ręce..

Mój problem jest dosyć intymny... a mianowicie z soboty na niedziele spędziłam bardzo namiętną noc z moim chłopakiem, podczas wspólnej nocy użyliśmy kajdanek... owe kajdanki miałam na sobie ponad godzinę... następnego dnia nie czułam części skóry w prawej ręce... ból i nieczucie skóry zaczyna się od nadgarstka a kończy się na małym palcu prawej ręki... Nie wiem co robić. Myślałam, że samo przejdzie ale jest już poniedziałek a ja nadal nie czuję skóry. Wstępnie zapisałam się jutro do neurologa na rano ale sama nie wiem czy iść... może do innego lekarza..?
Bardzo proszę o opinie drogie netkobietki.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie czuję skóry w ręce..

Jak najszybciej do lekarza, nie rezygnuj z tej wizyty. Nie mam pojęcia, co to może być, ale na pewno nie można takich objawów bagatelizować. Brzmi dość przerażająco.

3

Ale myślisz, że neurolog będzie odpowiednim lekarzem?

4

Myślę, że każdy będzie dobry. Brak czucia mógł być np. spowodowany zbyt dużym uciskiem na jakiś nerw, więc neurolog jest jak najbardziej ok. Najwyżej powie, że nie wie co to jest i skieruje Cię do bardziej odpowiedniego lekarza. Tak czy siak - jak pójdziesz do niego to nic nie stracisz, a tylko zyskasz. Daj znać jutro, co Ci powiedział smile.

5

Tak jak sie domyślałaś - był ucisk na jakiś nerw. Dostałam tabletki i maści.. jezeli to nie pomoże to będę musiała iść na rehabilitację.

6

Myślę, że będzie dobrze i maści pomogą. Pozdrawiam smile.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Nie czuję skóry w ręce..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024