Jakich facetów lubicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Jakich facetów lubicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Jakich facetów lubicie?

Co Wam kobitki się podoba w facetach a co nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakich facetów lubicie?

W zasadzie rozszerzyłbym to pytanie o to jakie cechy zdecydowały że wybrałyście swojego obecnego partnera ?

3

U mnie największe wrażenie zrobiły pasje mojego chłopaka....to że nie stoi w miejscu, cały czas się rozwija...zdobywa doświadczenie w tych dziedzinach które go interesują....
A co za tym idzie kocham go za wielką inteligencje, opiekuńczość....również za ogromne poczucie humoru, dystans do wielu spraw....
oryginalność i kreatywność....dużo się przy nim uczę....i czuje się przy nim jednocześnie kochana, ale nie rozpieszczana....;)

4

Powiem co mi się nie podoba....Zniewieściałość....Nie cierpię facetów którzy się narzucają....szantażują emocjonalnie...Nie cierpię natrętów.

5

Ja lubię swojego faceta(niestety sad). Podoba mi się w nim zaradność, pracowitość i wiele innych rzeczy.

6

Ja mojego chłopczyka nie lubię a kocham. kocham za to jaki jest, czyli za to, że ma tyle cierpliwości kiedy ja mam swoje humorki, za to, że martwi się o mnie.. a ja czuję się wtedy taka chciana, kochana....podoba mi się to, że umie płakać a najlepsze a może najgorsze, że to ja go nauczyłam. al e jak sie pokłócimy i łezka mu poleci to jak takiego nie przytulić i nie powiedzieć jak bardzo się go kocha?

no.. idealny jest. [wg mnie]

PS podoba mi się jak kręci pupą. no ja tak nie potrafię tongue

7

Ja kochałam mojego byłego ( dalej go kocham),za to że prostu był ,za jego dążenie do celu(które jednak w pewnym stopniu zniszczyło nasz związek) ,ze jest taki pracowity i pomocny.Chodź nie jet jakimś przystojniakiem, ma coś w sobie że tak sie zakochałam .Niestety on odrzucił mnie,a tak mnie kochał,cóż przestałm byś dla Niego ważna.

8

Ja kocham za to , że jest tak blisko a tak daleko. Za to,że jest mądry i za to ,że pokazał mi świat. Nauczył mnie dużo wspaniałych rzeczy.Podoba mi się jego uśmiech jego głos który dla mnie jest ważny bo daje mi motywacji na życie. A zarazem go nie nawidzę,że muszę teraz cierpieć bo ja jestem tu a on tam i nie wie jak mi jest tu ciężko.

9

Heh, niedawno na naszą rocznicę wypisałam mojemu lubemu 365 powodów, dla których go kocham więc przytoczenie teraz ich wszystkich byłoby troszkę kłopotliwe big_smile
Ale najogólniej mówiąc jest moją miłością od pierwszego wejrzenia. Ujęły mnie jego długie blond włosy (mam świra na punkcie facetów z długimi włosami...) i zielone oczy. Sylwetka i wzrost takie w sam raz. Identyczny gust muzyczny i wielkie poczucie humoru.
Potem przyszedł szacunek do jego cierpliwości, opanowania i konsekwencji. Ja nie potrafię dążyć do celu tak jak on, więc te cechy mi imponują i ciągle uczę się od niego.
Nigdy mnie nie zawodzi. Zawsze ma dla mnie czas. Biegnie prosto z zajęć na drugi koniec miasta tylko po to, by przez chwilę potrzymać mnie za rękę. Jest szczery i potrafi dobitnie mnie zmobilizować. Jak nikt umie rozbawić mnie do łez. Pomógł mi wygrać z depresją i był ze mną w najgorszych momentach.
Jest genialnym kochankiem wink

W życiu nie wybaczyłabym mu, gdyby nagle zaczął ubierać się w ciuszki z kwiatkami czy inne cudaczne rzeczy, w których widzę obecnie facetów na ulicach. Albo gdyby zaczął słuchać techno czy disco polo.
A jeśli nadużywałby alkoholu byłby to dla nas definitywny koniec.

Tyle o moim D. smile

10 Ostatnio edytowany przez mała bromelia (2011-01-12 22:49:16)

W moim jedynym podoba mi się, że:
- jest męski
- jest silny (zarówno fizycznie jak i psychicznie)
- jest dla mnie zawsze podporą w trudnych chwilach
- jest rozsądny kiedy trzeba
- jest dość niepoważny żeby się ze mną wygłupiać i bawić
- jest dżentelmenem
- jest dowcipny
- jest romantyczny
- potrafi się dla mnie postarać
- jest wysoki
- jest dobry w łóżku
- jest przystojny
- jest troskliwy
- jest cierpliwy (bo ja jestem wybuchowa, świetnie się dopełniamy wink

11

co to za pytanie?

oczywiście swoich big_smile:D:D

12

Opiekunczych,cichych,niesmialych,delikatnych..

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Jakich facetów lubicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024