torbiel jajnika - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » torbiel jajnika

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: torbiel jajnika

Witam i pozdrawiam was wszystkie , jestem nowa na forum mojej mamie ktora ma 54 lata wykryto torbiela ok 5,5 cm na jajniku , dostala orgametril do zazywania na 3 miesiace i pozniej do kontroli , prosze o pomoc slyszalam o klinikach ktore robia takie rzeczy laserowo nie wiem czy to prawda i czy cos takiego w polsce istnieje bardzo prosze o pomoc bende bardzo wdzieczna dzieki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: torbiel jajnika

no ale po co jakikolwiek zabieg skoro być może torbiel sama zniknie, dlatego lekarz przepisał lek, a co do kliniki na pewno owakie istnieją ale nie wiem czy laserwo da rade

3

czesc no niby tak lekarz tak mowil ale on jest tak wielki jak cytrynka nie chce mi sie wiezyc ze takie tabletki sa w stanie spowodowac ze on sie wchlonie 5,5 cm masakra dzieki za odpowiedz

4

jak masz z mama uwagi co do lekarza to moze go zmiencie,popytajcie kolezanek o fachowca, co do wielkosci to zdarzaja sie wieksze a nawet mnogie torbiele ,powodzenia

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » torbiel jajnika

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024