KOLEGA KTÓRY PSUJE ZWIĄZEK!!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » KOLEGA KTÓRY PSUJE ZWIĄZEK!!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 46 ]

Temat: KOLEGA KTÓRY PSUJE ZWIĄZEK!!!!!

Jestem z chłopakiem juz rok.. Na początku było fantastycznie, spotykalismy sie caly czas.. Bylismy szczesliwi, on sie staral i ja tez. Po pewnym czasie zaczelo cos sie psuc, mielismy przerwe przez miesiąc a po niej znow do siebie wrocilismy.. Znow bylo tak jak chcialam, spotkania, seks, wspolne wieczory, rozmowy. I teraz od nowa to samo... Tym razem powiedzial mi, ze sie nie mozemy dogadac, ze ciagle sie klocimy i juz lepiej sie rozstac.. przecierpiec troche niz meczyc sie cale zycie. Moze to jest dobry pomysl, jednak ja BARDZO GO KOCHAM i nie potrafie bez niego zyc. On nie chce przyjezdzac, nie chce sie spotykac.

Powiem jeszcze, ze ma kolege ktory pracuje w Niemczech i zawsze odkąd on wraca (byl juz 2 razy i jest do niedzieli) to nam zaczyna sie psuc, rozstajemy sie, nie rozmawiamy.. Mam wrazenie ze to wina jego kolegi. Gdy tylko on sie pojawia moj chlopak nie ma dla mnie czasu, ciagle wymyka sie i zasłania tym ze ma cos waznego do zalatwienia. A tak naprawde jedzi z nim po miescie... (bo widzą go moi znajomi), a tym czasem ja siedze sama w domu.

CO MYSLICIE??? PROSZE O RADE!!!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: KOLEGA KTÓRY PSUJE ZWIĄZEK!!!!!

Maju, może po prostu za bardzo go "dusiłaś", może potrzebował więcej czasu dla siebie i kontaktu ze znajomymi, nie tylko z Tobą? Jak pojawia się jego kolega, który w Polsce jest rzadko, chłopak odczuwa to jeszcze bardziej, bo wie że jak nie spotka się z nim "teraz" to następnym razem okazja szybko się nie pojawi.

3

Ja uruchomię szerzej moją wyobraźnię: a nie są oni razem, co koledzy w związku? big_smile

4 Ostatnio edytowany przez Eileen (2013-04-11 18:07:29)

Maju, zgadzam się z oh!illusion. To normalne, że chce spotykać się z kolegą, jeśli nie ma go codziennie. A że Cię oszukuje, że nie ma czasu - niefajnie, ale jeśli zna Twoją reakcję na te spotkania, to podejrzewam, że woli mieć święty spokój niż się tłumaczyć, bo Ty obwiniasz kolegę o psucie się związku.

[edit]

I to zdanie, że jeśli on nie ma czasu, to Ty siedzisz w domu. Nie możesz oczekiwać, że on będzie spędzał z Tobą każdą wolną chwilę, a chyba tak jest, skoro doprowadziłaś do tego, że on musi oszukiwać, dlaczego nie ma czasu. Trochę jakby musiał tłumaczyć się rodzicom.

5

Jeśli jakąkolwiek więź jest w stanie zerwać jakiś tam kolega, to naprawdę nie ma po czym płakać.

6

Eileen napisał/a:

Maju, zgadzam się z oh!illusion. To normalne, że chce spotykać się z kolegą, jeśli nie ma go codziennie. A że Cię oszukuje, że nie ma czasu - niefajnie, ale jeśli zna Twoją reakcję na te spotkania, to podejrzewam, że woli mieć święty spokój niż się tłumaczyć, bo Ty obwiniasz kolegę o psucie się związku.

[edit]

I to zdanie, że jeśli on nie ma czasu, to Ty siedzisz w domu. Nie możesz oczekiwać, że on będzie spędzał z Tobą każdą wolną chwilę, a chyba tak jest, skoro doprowadziłaś do tego, że on musi oszukiwać, dlaczego nie ma czasu. Trochę jakby musiał tłumaczyć się rodzicom.

dokładnie, czemu siedzisz w domu? pogadaj z koleżankami też się umów na wieczór, może spotkajcie się wszyscy razem?

7

Dziekuje za opinie:) Dodam tylko, ze moj chłopak pracuje w tygodniu w innym miescie i jest przyjezdza tylko w weekendy wiec to jest jedyny czas w ktorym mozemy sie spotkac. A on zamiast te 3 dni wykorzystac na spotkania ze mną to woli jezdzic do kolegi...

8

Jak tylko powiem mu, ze ta sytuacja mnie zlosci (to ze jest z nim nie ze mną) to on zrywa albo mowi ze sie nie dogadujemy i ciagle klocimy.. po czym kolega wyjezdza a moj chlopak wraca...

9

No cóż... widocznie nie dla was "smycz" zwana związkiem smile

10

maja,zalamana napisał/a:

Dziekuje za opinie:) Dodam tylko, ze moj chłopak pracuje w tygodniu w innym miescie i jest przyjezdza tylko w weekendy wiec to jest jedyny czas w ktorym mozemy sie spotkac. A on zamiast te 3 dni wykorzystac na spotkania ze mną to woli jezdzic do kolegi...

Maja, ale dla Ciebie może mieć każdy normalny weekend, a dla kolegi nie. No niestety, ale mam przyjaciółkę, która do pracy wyjechała do Anglii i jak przyjeżdża, to nic by mnie od niej nie oderwało, nawet chłopak.

11

Każdy weekend ze sobą spędzacie? Może kiedy przyjedzie ten kolega to spróbuj wyjść gdzieś z nimi... może jesteście w stanie się poznać i polubić. chłopakowi na pewno byłoby miło i być może doceniłby to, że nie siedzisz jak księżniczka w domu i nie tupiesz nóżkami czemu nie przyjechał do CIEBIE mając do wyboru wizyte kumpla którego widzi raz na jakiś czas.

12

Saaraa napisał/a:

Każdy weekend ze sobą spędzacie? Może kiedy przyjedzie ten kolega to spróbuj wyjść gdzieś z nimi... może jesteście w stanie się poznać i polubić. chłopakowi na pewno byłoby miło i być może doceniłby to, że nie siedzisz jak księżniczka w domu i nie tupiesz nóżkami czemu nie przyjechał do CIEBIE mając do wyboru wizyte kumpla którego widzi raz na jakiś czas.

Tak kazdy gdy nie ma kolegi.. Wychodziłam z nimi bardzo czesto, poniewaz ten kolega tez ma dziewczyne i czesto spotykalismy sie we czworke. Jednak ja zawsze robilam mu pretensje, ze nie chce tam jechac, nie chce z nimi siedziec itd. przez to sie kłocilismy, wkoncu on woli jechac sam i miec spokoj.. a ja zostaje hmm

nie podoba mi sie to, poniewaz nawet w święta kiedy powinien byc ze mna on siedział u kolegi, a do mnie przyjezdzal "zapalic" sad

13

Maja, przykro mi ale jak dla mnie sama sobie odpowiedziałaś . Widać, że chciał spędzać z Tobą czas, to tym lepiej, że chciał abyście spędzali go też ze znajomymi - szkoda, że tego nie doceniłaś. To, że jest się z kimś w związku, nie znaczy że trzeba poświęcać 100% wolnego czasu tej drugiej osobie. Nie wiem jak dokładnie wygląda teraz sytuacja, ale jeśli w ogóle są jakieś szanse na odbudowanie tego związku i Tobie na tym zależy, powinnaś się zastanowić nad swoim zachowaniem, a nie nad jego.

14

maja,zalamana napisał/a:

Wychodziłam z nimi bardzo czesto, poniewaz ten kolega tez ma dziewczyne i czesto spotykalismy sie we czworke. Jednak ja zawsze robilam mu pretensje, ze nie chce tam jechac, nie chce z nimi siedziec itd. przez to sie kłocilismy, wkoncu on woli jechac sam i miec spokoj.. a ja zostaje hmm

Wiesz ale w związku trzeba iść na ustępstwa... to jest jego kolega i widuje go rzadko, i to powinnaś zrozumieć.
Ja też nie przepadam za wszystkimi znajomymi mojego faceta, ale czasem wychodzimy gdzieś razem i nie tupie nóżką i strzelam focha tylko uśmiecham się i czekam końca:)
każde spotkanie kiedyś się kończy...

15

Pewnie macie racje dziewczyny.. ale nie lubie jak ktos jest wazniejszy ode mnie, mają wspolna pasje i dlatego lubią sie tak czesto spotykac. Moze faktycznie powinnam przestac odzywac sie na temat jego kolegi..

Juz chyba wole siedziec z nim i jego towarzystwem niz sama w domu:(

16

Przecież to nie znaczy, że ten kolega jest ważniejszy od Ciebie... Znajdując tę "najważniejszą" osobę, nie chcemy spotykać tylko i wyłącznie z nią, dalej mamy pozostałych znajomych, z którymi nie chcemy zrywać kontaktu.

17

Eileen napisał/a:

Przecież to nie znaczy, że ten kolega jest ważniejszy od Ciebie... Znajdując tę "najważniejszą" osobę, nie chcemy spotykać tylko i wyłącznie z nią, dalej mamy pozostałych znajomych, z którymi nie chcemy zrywać kontaktu.

Teraz niestety jest juz za pozno.. Ja łączac sie z nim zrezygnowalam z moich wszystkich znajomych, zerwałam kontakty i liczył sie tylko on.. Teraz bardzo z tego powodu cierpie, bo gdy on sie z kims spotyka ja nie mam do kogo wyjsc. Jestem zupelnie sama

18

Po przeczytaniu ostatniego Twojego postu Maju, zaczynam upewniać się w podejrzeniach dlaczego Twój chłopak zaczął od Ciebie uciekać. Nikt nie lubi być osaczany, oplątany jak bluszczem i być jedynym celem życia partnera.

19

nocnalampka napisał/a:

Po przeczytaniu ostatniego Twojego postu Maju, zaczynam upewniać się w podejrzeniach dlaczego Twój chłopak zaczął od Ciebie uciekać. Nikt nie lubi być osaczany, oplątany jak bluszczem i być jedynym celem życia partnera.

Tak wiem i rozumiem to, ale na początku naszego związku on sam sie tak zachowywał.. Ciagle był przy mnie, dzwonil w kazdej chwilii, gdy wychodzilam do znajomych on strasznie sie na mnie złoscił wiec postanowilam dla naszego dobra zerwac kontakty z innymi. Jednak teraz widze ze to nie miało sensu.

20

Mienelo juz kilkanascie dni.. kolega pojechał na szczescie, a on zerwał.. nie chce miec ze mna kontaktu, mowi zebym przestala pisac i dzwonic to szybciej zapomne. Łatwo powiedziec gorzej zrobic. Nie spotykamy się mowi ze wiecej go nie zobacze.

CO ROBIC? swiat mi sie zawalił

21

POMOZCIE !!!!!!!!!

22

droga maju

to wszystko co tu pisali inni to wierutne bzdury!!!!

że go tłamsisz itd. że nie pozwalasz mu wyjść do kolegów!!!!

to wszystko to słodkie pieprzenie księdza wujka.

Musze ci to powiedzieć ; jemu na tobie poprostu nigdy nie zależało!!!

Maju byłaś dla niego odskocznią jakimś portem do którego mógł wrócic.

Pewnie teraz jest ci ciężko ale dobrze że to się stało teraz a nie za 5 lat.

On cie poprostu oszukiwał co do swoich intencji.

Jesteś zawiedziona i rozpaczasz ale to jest oszust!!! nieuczciwy łajdak. Zapomnij o nim nie wart jest ciebie.

23

Jedyne co powinnaś teraz zrobić to spróbować odbudować swoje znajomości na nowo. Jeśli miałąś prawdziwych przyjacól zrozumieją i wybaczą. Powiedz im prawde dlaczego zerwałaś kontakt .

24

Eileen napisał/a:

Eileen, czy czytając ten post odniosłaś wrażenie że ona jest ,, najważniejsżą osobą,, dla niego?

25

Zastanówcie się 10 razy zanim zacznie chlapać ozorem i wzbudzać poczucie winy w dziewczynie !!!. do tego załamanej .PORAŻKA

26

agda17 napisał/a:

Zastanówcie się 10 razy zanim zacznie chlapać ozorem i wzbudzać poczucie winy w dziewczynie !!!. do tego załamanej .PORAŻKA

Widze ze mu nie zalezy, ale nie wierze tez ze ten rok nic dla niego nie znaczył..

To po co by mi zawracał głowę? po co by za mną latał(na początku) i sie starał..

Pisze mu, ze bardzo za nim tesknie, ze go kocham i nie daje rady jednak on ma to gdzies odpisuje słowami "daj mi spokoj i nie dzwon"

27

maja,zalamana napisał/a:
agda17 napisał/a:

Widze ze mu nie zalezy, ale nie wierze tez ze ten rok nic dla niego nie znaczył..

To po co by mi zawracał głowę? po co by za mną latał(na początku) i sie starał..

Pisze mu, ze bardzo za nim tesknie, ze go kocham i nie daje rady jednak on ma to gdzies odpisuje słowami "daj mi spokoj i nie dzwon"

Maja -ten rok dla niego nic nie znaczył!!!!! nawet 3 takie lata też by nic nie znaczyły!!

Ty dla niego nic nie znaczyłaś- możesz mnie znienawidzić za te słowa ale to brutalna prawda.

Po jaką cholere ty do niego piszesz . ?????????????

Po to ci zawracał głowę żeby cię zdobyć -poprostu to była taka gra która go nic nie kosztowała.

to co ma ci napisać ,, spierdalaj ,, żebyś się od niego odczepiła?

28

agda17 napisał/a:
maja,zalamana napisał/a:
agda17 napisał/a:

Maja -ten rok dla niego nic nie znaczył!!!!! nawet 3 takie lata też by nic nie znaczyły!!

Ty dla niego nic nie znaczyłaś- możesz mnie znienawidzić za te słowa ale to brutalna prawda.

Po jaką cholere ty do niego piszesz . ?????????????

Po to ci zawracał głowę żeby cię zdobyć -poprostu to była taka gra która go nic nie kosztowała.

to co ma ci napisać ,, spierdalaj ,, żebyś się od niego odczepiła?

Jednak ja go bardzo kocham, bardzo mnie rani mówiąc mi, ze wiecej go nie zobacze. Nie moge przyjac do wiadomosci ze on nie chce juz ze mną byc. Wiem, ze nie ma innej powiedzial mi kiedys "ze nie chce miec juz dziewczyny, chce byc sam".

29

Agda17, jestes trolem czy lubisz dołować innych?...

maja, ja mam takie samo zdanie jak dziewczyny. Wychodzi na to że jestes samolubem. Nie masz prawa zabraniac spotykania się swojego chlopaka z jego kumplami. Widać, że on chciał żebyś spedzała czas z jego znajomymi ale Ty robiłaś jakieś fochy o to jak 5 latka zamiast sie cieszyc z tego że  gdzies wychodzicie, a nie siedzicie tylko w domu. Niedocenilas tego co masz i stracilas to bo zachowywalas sie jak rozkapryszone dziecko. Chlopakowi na pewno na Tobie zalezalo albo nawet dalej zalezy, tylko po prostu mial dosc twoich fochow i dziecinnego zachowania. Moze to bylo tylko zauroczenie ale cos na pewno czuje tylko po prostu nie wytrzymal. Wasz zwiazek nie byl wystarczajaco silny

30

girl90 napisał/a:

maja, ja mam takie samo zdanie jak dziewczyny. Wychodzi na to że jestes samolubem. Nie masz prawa zabraniac spotykania się swojego chlopaka z jego kumplami. Widać, że on chciał żebyś spedzała czas z jego znajomymi ale Ty robiłaś jakieś fochy o to jak 5 latka zamiast sie cieszyc z tego że  gdzies wychodzicie, a nie siedzicie tylko w domu. Niedocenilas tego co masz i stracilas to bo zachowywalas sie jak rozkapryszone dziecko. Chlopakowi na pewno na Tobie zalezalo albo nawet dalej zalezy, tylko po prostu mial dosc twoich fochow i dziecinnego zachowania. Moze to bylo tylko zauroczenie ale cos na pewno czuje tylko po prostu nie wytrzymal. Wasz zwiazek nie byl wystarczajaco silny

31

agda17 napisał/a:
girl90 napisał/a:

A myslisz że ty jej nie dołujesz! wiesz co teraz zrobiłaś ? obarczyłaś ją winą za rozpad związku ! czy może być coś gorszego. Nie zgadzam sie z tym co piszesz ! Nie tak się konczy związek z kobietą na której chłopakowi zalezy.

Oj widze że nie naciełąś sie jeszcze na porżadnych drani

32

Chłopakowi zależało, ale może nie aż tak bardzo jak powinno. Jego milosc widocznie nie byla na tyle silna aby znosic jej fochy. Tak, jest winna bo zachowuje sie jak dzieciak. Gdyby nie te jej dąsania się o to że facet chce sobie spedzic czas raz w miesiącu z kolega przy piwku to pewnie dalej byliby razem. Chlopak chcial ja zabierac ze soba ale nawet wtedy mu robila wymowki. Zaczal sie w koncu dusic i odszedl. Nikt nie ma sprawa nikomu zabraniac spotykac sie ze znajomymi. Chłopak jest młody wiec tym bardziej tego potrzebuje. Lepiej zeby teraz sie wyszalał niż wtedy jak bedzie mial zone i zachce mu sie niewiadomo czego.

Agda, tak masz racje, nie nacielam sie na żadnych drani i się nie natne juz bo mam męża i jakos nie mysle go zmieniac.

33

girl90 napisał/a:

Chłopakowi zależało, ale może nie aż tak bardzo jak powinno. Jego milosc widocznie nie byla na tyle silna aby znosic jej fochy. Tak, jest winna bo zachowuje sie jak dzieciak. Gdyby nie te jej dąsania się o to że facet chce sobie spedzic czas raz w miesiącu z kolega przy piwku to pewnie dalej byliby razem. Chlopak chcial ja zabierac ze soba ale nawet wtedy mu robila wymowki. Zaczal sie w koncu dusic i odszedl. Nikt nie ma sprawa nikomu zabraniac spotykac sie ze znajomymi. Chłopak jest młody wiec tym bardziej tego potrzebuje. Lepiej zeby teraz sie wyszalał niż wtedy jak bedzie mial zone i zachce mu sie niewiadomo czego.

Agda, tak masz racje, nie nacielam sie na żadnych drani i się nie natne juz bo mam męża i jakos nie mysle go zmieniac.

Dzisiaj z nim rozmawiałam, chodz nie chciał.. Pojechalam do niego i wkoncu go spotkałam. Powiedzial ze nie chce byc juz ze mną w związku, jednak chce utrzymywac ze mną kontakt, chce sie spotykac pod warunkiem ze ja sie zmienie. Mysle ze jest jakas szansa, uwazam ze troche sie pogubilismy... Moze relacje kolezanka-kolega znów sprowadzą nas na drogę związku.. Nie wiem czy kocha, nic nie mówi o uczuciach, jednak widze ze jemu tez jest ciezko... tak jak mi..

34

Kolega go do niczego siłą raczej nie zmusza, to jego wybór jak się zachowuję. Nie obwiniaj osób trzecich, bo Twój facet ma swój rozum, nie ma sensu mieszać kogoś w konflikty w waszym związku. Teraz ten kolega, a później może kolejny albo rodzice, siostra brat itd. Jeśli jego uczucie będzie silne to nikt nie będzie w stanie w nim tego zmienić.

35

maja,zalamana napisał/a:
girl90 napisał/a:

Dzisiaj z nim rozmawiałam, chodz nie chciał.. Pojechalam do niego i wkoncu go spotkałam. Powiedzial ze nie chce byc juz ze mną w związku, jednak chce utrzymywac ze mną kontakt, chce sie spotykac pod warunkiem ze ja sie zmienie. Mysle ze jest jakas szansa, uwazam ze troche sie pogubilismy... Moze relacje kolezanka-kolega znów sprowadzą nas na drogę związku.. Nie wiem czy kocha, nic nie mówi o uczuciach, jednak widze ze jemu tez jest ciezko... tak jak mi..

Nie wierze! to jest gościu-porzadził, porządził i jeszcze ci wmówił że to twoja wina!! ma tupet nie ma co!! ha ha ha

on chce żebyś tak myslała że to ty zawiniłaś, a prawda jest taka że on ma cie w nosie i to on jest winny temu wszystkiemu.

Wiesz co ma cie za naiwniare głupią naiwną pustą babke. I tyle sorki ale straciłam do ciebie szacunek.

36

agda17 napisał/a:
maja,zalamana napisał/a:
girl90 napisał/a:

Nie wierze! to jest gościu-porzadził, porządził i jeszcze ci wmówił że to twoja wina!! ma tupet nie ma co!! ha ha ha

on chce żebyś tak myslała że to ty zawiniłaś, a prawda jest taka że on ma cie w nosie i to on jest winny temu wszystkiemu.

Wiesz co ma cie za naiwniare głupią naiwną pustą babke. I tyle sorki ale straciłam do ciebie szacunek.

Moze to nie jest do konca moja wina, ale w malym stopniu rowniez... Juz raz mielismy taką przerwe jednak po jakims czasie do siebie wrocilismy. Ja mialam zmienic podejscie do niektorych spraw.. on to zauwazyl i znow sprobowalismy..

Mam nadzieje ze tym razem rowniez zauwazy moje zaangazowanie w niektore sprawy. Nie rozumiem jednak dlaczego sie tak irytujesz.

37

Maja może troche mnie poniosło ale zastanawia mnie fakt dlaczego to ciągle ty musisz sie zmieniać? dostosowywać do niego . A on on wszystko robi dobrze?. Moim zdaniem ty również masz mase powodów aby sie na niego obrazić, prawda?. Poza tym taka rozłąka nic nie da . Za chwile będzie to samo  tym bardziej że już raz rozstaliście się.

Czuje że jesteś bardzo wrażliwą dziewczyną, tylko on troszke manipuluje tobą. Mogłabyś dać mu serce na dłoni a on zgrywa twardziela.

Wybacz moją złość ale ja to tak widze i obym się myliła.

38

agda17 napisał/a:

Maja może troche mnie poniosło ale zastanawia mnie fakt dlaczego to ciągle ty musisz sie zmieniać? dostosowywać do niego . A on on wszystko robi dobrze?. Moim zdaniem ty również masz mase powodów aby sie na niego obrazić, prawda?. Poza tym taka rozłąka nic nie da . Za chwile będzie to samo  tym bardziej że już raz rozstaliście się.

Czuje że jesteś bardzo wrażliwą dziewczyną, tylko on troszke manipuluje tobą. Mogłabyś dać mu serce na dłoni a on zgrywa twardziela.

Wybacz moją złość ale ja to tak widze i obym się myliła.

Pewnie masz racje i po czesci zgadzam sie z Tobą, gdyby było dobrze i on by sie starał nie bylo by tego wątku. Nie jest idealny jest kilka spraw w jego zachowaniu ktore bardzo mnie ranią. Zwala całą wine na mnie mimo iz kłoce sie z nim bo nie poswieca mi wystarczajaco duzo czasu.

Obawiam sie, ze masz racje.. Moze faktycznie powinnam przestac za nim latac bo jak to robie to on tylko krzyczy na mnie, moze powinnam pozwolic mu za sobą zatesknic? Moze w ten sposob okaze sie ze jednak mu na mnie zalezy... Nie wiem co robic, jezdziłam do niego, dzwonilam, pisałam a slyszalam slowa "daj mi spokoj"...

39

maja,zalamana napisał/a:

Nie wiem co robic, jezdziłam do niego, dzwonilam, pisałam a slyszalam slowa "daj mi spokoj"...

Wiesz, co masz zrobić, ponieważ odpowiedź na Twoje pytanie jest zawarta w powyższym zdaniu. Masz dać mu spokój. Zagryź zęby, wbij twarz w poduszkę i wyj, ale się nie odzywaj. Zniknij z jego życia. Potem z czasem zajmij się czymś, postaraj się odnowić kontakty. Wiem, że ciężko i wiem, że trudno to zrobić, ale tak trzeba.

40

Teo napisał/a:
maja,zalamana napisał/a:

Nie wiem co robic, jezdziłam do niego, dzwonilam, pisałam a slyszalam slowa "daj mi spokoj"...

Wiesz, co masz zrobić, ponieważ odpowiedź na Twoje pytanie jest zawarta w powyższym zdaniu. Masz dać mu spokój. Zagryź zęby, wbij twarz w poduszkę i wyj, ale się nie odzywaj. Zniknij z jego życia. Potem z czasem zajmij się czymś, postaraj się odnowić kontakty. Wiem, że ciężko i wiem, że trudno to zrobić, ale tak trzeba.

Trzymajcie za mnie kciuki nie odzywam się juz 2 dzień smile boje sie jednak, ze  kiedy wroci z pracy na weekend, ja znow za nim polece... Z jednej strony bardzo tego nie chce, a z drugiej cos mnie jednak ciągnie zeby sie z nim zobaczyc.

Powiedział, ze spotkamy sie pogadac po jakims czasie, wiec nie pozostaje mi nic jak tylko czekac.

41

maja,zalamana napisał/a:
Teo napisał/a:
maja,zalamana napisał/a:

Trzymajcie za mnie kciuki nie odzywam się juz 2 dzień smile boje sie jednak, ze  kiedy wroci z pracy na weekend, ja znow za nim polece... Z jednej strony bardzo tego nie chce, a z drugiej cos mnie jednak ciągnie zeby sie z nim zobaczyc.

Powiedział, ze spotkamy sie pogadac po jakims czasie, wiec nie pozostaje mi nic jak tylko czekac.

No ciągnie Cię, bo wciąz masz nadzieję, że jak Cię zobaczy i jak setny raz powtórzysz to co powtarzałaś do tej pory to coś kliknie u niego i zgodzi się wrócić. Ale niestety, tak nie będzie. Zagryź coś, jeśli masz taką możliwość, to zaszyj się na weekend, oglądaj głupie filmy, graj w gry, cokolwiek byle mysleć o nim jak najmniej i zajmować czymś głowę. Poradzisz sobie smile

42

Po prostu każdy człowiek potrzebuje trochę czasu tylko dla siebie, żeby coś zrobić z kumplami/koleżankami. Może dla Ciebie związek wygląda tak że siedzicie ze sobą 24/7, ale widocznie on potrzebuje trochę czasu żeby spotkać się ze znajomymi itd. Sama wspominałaś wcześniej że chciał Cię zabierać na spotkania z jego kumplem i jego dziewczyną ale tobie się to nie podobało, zapewne dlatego przestał Ci o tym mówić bo znał już twoje zdanie na ten temat i twoją reakcje.

43

Sebuszek napisał/a:

Po prostu każdy człowiek potrzebuje trochę czasu tylko dla siebie, żeby coś zrobić z kumplami/koleżankami. Może dla Ciebie związek wygląda tak że siedzicie ze sobą 24/7, ale widocznie on potrzebuje trochę czasu żeby spotkać się ze znajomymi itd. Sama wspominałaś wcześniej że chciał Cię zabierać na spotkania z jego kumplem i jego dziewczyną ale tobie się to nie podobało, zapewne dlatego przestał Ci o tym mówić bo znał już twoje zdanie na ten temat i twoją reakcje.

Moze masz racje.. Nie odzywam sie do niego jednak z jego strony tez nie ma odzezwu.

Jesli juz napisze to nie odpisuje, jesli zadzwonie rozłącza sie.. Juz chyba nie ma zadnej nadziei aby chcial wrocic albo chociaz sie kumplowac

44

maja,zalamana napisał/a:

Nie odzywam sie do niego jednak z jego strony tez nie ma odzezwu.

Jesli juz napisze to nie odpisuje, jesli zadzwonie rozłącza sie..

Nic nie czaję... To odzywasz się do niego czy się nie odzywasz?

45

wont napisał/a:
maja,zalamana napisał/a:

Nie odzywam sie do niego jednak z jego strony tez nie ma odzezwu.

Jesli juz napisze to nie odpisuje, jesli zadzwonie rozłącza sie..

Nic nie czaję... To odzywasz się do niego czy się nie odzywasz?

W tej chwili nie odzywam sie juz 4 dzień..

Ale przed tym jak sie nie zaczełam nie odzywac to dzwoniłam i pisałam wtedy tak sie zachowywał

Posty [ 46 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » KOLEGA KTÓRY PSUJE ZWIĄZEK!!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024