lakier do paznokci z biedronki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » lakier do paznokci z biedronki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: lakier do paznokci z biedronki

Miala ktoras juz lakier z biedronki?dosc trwaly czy nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: lakier do paznokci z biedronki

to jest dobre pytanie big_smile

3

Kiedyś kupiłam ale nie powiem zeby były rewelacyjne. Słaba jakość , szybko odpryskują  o słabo wyglądają po wyschnięciu, ale w sumie czego się spodziewać za 5 zł:) Jeżeli chcesz lakierów wyższej jakości niz biedra to polecam już bardziej Miss Sporty albo Rimmela . Nie są drogie ale jakość jest znacznie lepsza.

4

Jak dla mnie - okej. Zwykle bazuję na tańszych lakierach z rossmana, więc ten z biedry wiele się na jakości nie urywał. A na położony na utrwalacz wytrzymał ten dzień czy dwa dłużej.

5

Jakiś czas temu w Biedronce wprowadzono kosmetyki marki Bell, także lakiery do paznokci. To o nie pytasz czy o te, które pojawiają się przy okazji jakichś akcji tematycznych?
Bez względu jednak na odpowiedź z góry uprzedzam, że nie miałam ani tych, ani tych. Wychodząc z założenia, że niska cena zapewne równa się niskiej jakości, jakoś nie ufam tanim, marketowym kosmetykom.

6

jak bylam w biedronce to widzialam  marki BEBEAUTY

7

Mam 3 lakiery biedronkowe, dwa od Bell a ostatni to ich wersja LaLuxe . Te pierwsze maja dosyć słabe krycie trzeba 3 warstwy, ten ostatni kryje dobrze przy 2 warstwie.

Lakiery Bell określiłabym na średnie jakościowo . LaLuxe za to miał piękny kobaltowy kolor ale jest jedna wada, niemożebnie śmierdzi. Dosłownie jak farba do metalu lub jakiś tego typu wyrób.
Odór tak śmierdzi że momentalnie drapie gardło i rozbolała mnie głowa.
Mimo pięknego koloru nigdy więcej nie kupie i nie polecam.

8

nie polecam, są bardzo słabe, szybko odpryskują

9

Nie używałam, ale skoro poprzednicy piszą, że nie są zbyt dobre, to z tanich kupi sobie np Golden Rose, często są naprawdę dobre. Uważam, że nie musi być coś drogie, by było dobre i często te tanie są dobre, trzeba tylko poszukać i jak najbardziej jest wiele tanich i dobrych moim zdaniem.

10

Olinka napisał/a:

Wychodząc z założenia, że niska cena zapewne równa się niskiej jakości.

Absolutnie sie z Toba nie zgodze! Tanie nie oznacza zle! Daleko szukac nie trzeba, wezmy pod lupe lakiery z GR, serie color expert chyba kazdy zna, sa ogolno dostepne, w pieknej, sporej buteleczce i nigdy nie zaplacilam za niego wiecej niz 7 zl wink idac dalej w tej marce, najnowsza seria-ice color, piekne lakiery, super wygladaja na paznokciu, doskonala pigmentacja-czesto dwie warstwy wystarczaja i moim zdaniem jak na "zwykle" lakiery sa one bardzo trwale! Wiec tanie i dobre wink A najbardziej w tej marce mi sie podoba, ze mimo popularnych hybryd oni sie nie wycofuja tylko wciaz wydaje nowe, piekne kolory smile

11

patikokot02 napisał/a:

Absolutnie sie z Toba nie zgodze! Tanie nie oznacza zle! (...) sa one bardzo trwale! (...)

Ojej, a po co tyle tych wykrzykników? big_smile
Napisałam "zapewne" i wcale nie oczekuję, że trzeba się ze mną zgadzać wink. Nie ukrywam także, że od tamtego czasu trafiłam na całkiem fajne, a przy tym tanie, a nawet bardzo tanie, kosmetyki, są jednak i takie, których cena jest absolutnie adekwatna do jakości.

12

Rimmel 60 sec. Tanie,często są w promocji, nawet ładnie się trzymają i dobrze rozprowadzaja.
Jest jeszcze seria Rimmel z takimi kwiatkami na nakrętce ale one są gorsze, szybciej gestnieja.

13

A możecie coś polecić z tych lakierów matowych? Są chyba takie bezbarwne którymi można nadac mat…

14

Clementine8 napisał/a:

A możecie coś polecić z tych lakierów matowych? Są chyba takie bezbarwne którymi można nadac mat…

Kupiłam kiedyś matowy lakier z Inglota - daje świetny efekt, ma doskonałe krycie, jest trwały. Mają ich całą serię. Niemniej rzeczywiście można również kupić matowy top coat, który pozwala na uzyskanie takiego efektu na dowolnym kolorze.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » lakier do paznokci z biedronki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024