Mój mąż się ze mną nie chce kochać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mój mąż się ze mną nie chce kochać...

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 142 z 142 ]

131

Odp: Mój mąż się ze mną nie chce kochać...
SUTRA napisał/a:

Dzięki FS,
Zbagatelizowalam przedslubne zachowanie bo to było 2 miesiące przed ślubem...wcześniej wszystko było okej

Ech, dziecko jest obciążeniem dla związku a nie próbą jego ratowania. A już myślenia: "kilka miesięcy seksu w zamian za co najmniej 18 lat obowiazku" to dla mnie kompletna abstrakcja. Nie będę kłamał - lepiej nie będzie. Jeśli raz już popęd względem danej osoby (bo rzadko się zdarza żeby w ogóle - choć i tak być może) zdechł, to żaden nekromanta, a tym bardziej psycholog, seksuolog, zaklęcia czy ultimata drugiej połówki go nie ożywią.

Teraz masz już prosty wybór. Zostajesz z nim i rezygnujesz z seksu "dla dobra dziecka" , albo szykujesz się do odlotu.

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Kuki1234 (2022-08-31 14:55:18)

ja z moją też już nie mam ochoty, poprostu już mnie odrzuca od seksu z nią. Jesteśmy 7 lat małżeńśtwem, mamy dzieci. Zona moja chciała mieć sex tylko w tedy gdy była okazja na zapłodnienie. Jak dochodzilo do zapłodnienia to potem praktycznie zero sexu. Przez lata próbowałem jak mogłem (może też jestem niezdara) namawiając ją na sex. Jej się nie chciało - a to głowa boli, a to zmęczona, a to jutro musi rano wstać, etc. Czyli cały czas odrzucenie. A jak już dochodziło do czegoś to: nie chciało jej się podmyć (na brudasa jest to po prostu niesmaczne), dodatkowo teksty "jak ty to możesz lubić" albo "dobra ale szybko" (bo rano musi wstać), albo w trakcie sexu jakieś negatywne teksty albo zaczynała mówić o zakupach. Szczerze pała mi opadała i już mi się wcale więcej nie chciało. Albo rano teksty "może się wieczorem pokochamy" - ja cały dzień najarany a wieczorem żona "już w piżamkach i idzie spać bo dzień taki wyczerpujący był.

Albo jak z nią rozmawiałem na ten temat to tak to odwracała i z takimi emocjami na mnie się wylewała, że po takiej rozmowie to mi się nie chciało już z nią nic (a tym bardziej seksu) przez następny tydzień.

Dla mnie z takim podejściem sex z żoną kojarzy mi się z czymś negatywnym, stresującym, nie lubię,  stresuje mnie - nie chce mi się. Tak na marginesie sex był średnio z łachą raz na 1,5- 2 miesiąca. Już nie chcę mieć z nią seksu bo to tylko psuje naszą ogólną relację a ja staję się za każdym razem bardzie rozdrażniony.
Powiedziałem jej, że już nie chce mieć z nią sexu. no to teraz mi mówi, że jest jej bardzo przykro i że powoduję, że ma poczucie niskiej wartości.
Teraz pytanie do Pań: czy przypadkiem nie zachowujecie się  trochę jak moja żona? wystarczy żeby tak spełnić z 50% tego co opisałem. Myślę, że w dużej części tu jest wasz problem.
Rozmawiałem z ojcem i wujem na ten temat - potwierdzają, że kobiety ogólnie (wydaje mi się, że zwłaszcza polki) są oziębłe seksualnie.
Tyle w temacie - spoglądnijcie najpierw na swoje działania a potem myślcie co jest nie tak z waszym mężem.

133

sa tabletki na popęd dla mężczyzn prosent 600. Właściwie to kapsułki z proszkiem które sprawne gospodynie domowe jakoś daja swoim leniwym mężom. Podobno ruszą nawet najbardziej ospałego miśka.

134

Widzę, że więcej tu nieszczęśnic jak ja. U nas nie układało się z namiętnością od początku, on ma inny temperament, małe i rzadkie potrzeby, ja też niezbyt wybujałe, ale jednak mam. Już go nie kocham, codziennie myślę, marzę o rozwodzie, moja cierpliwość, poniżenie, odtrącenie wzięły górę. Nawiązałam romans po 15 latach związku-oparty na bliskości i braku zażenowania, miłości i troski, jestem 40+, doceniam Miłośnika Kobiecości. Musiałam to zrobić, zawalczyć o siebie, poczuć się piękna (jestem piękna)..
Moja rada - natury nie oszukasz a życie jest tylko jedno, on się nie zmieni, a my się sfrustrujemy uschniemy z niespełnienia. Trzymajcie kciuki za rozwód, bo on wie co mi zrobił, ale wciąż się odgraża że mnie zniszczy, oczywiście zaraz potem wyznając mi miłość. Chore. A więc małżeństwo bez satysfakcji sexualnej jest bez sensu, choćbyśmy ze złota byli.

135

Nowe pozycje seksualne
hiszpańska mucha ( sex elixir)
Jakieś żele intymne. Polecam be lover do seksu analnego albo libi gel (sprawia,że powieksza się ukrwienie okolic intymnych)
wibrator
kóleczko wibrujące na penisa
może odrobina lekkiedo sado maso? Jest wiele możliwości

136

A nie jest przypadkiem tak,że hiszpańska mucha to jedynie placebo i jest to jedynie podświadomość?

137

Zależy jaka Jest jest to jakiś tani środek z allegro to jasne, że będzie to jedynie placebo, ale jeśli kupisz coś porządnego (specjalnie tutaj napisałem nazwę środka jaki polecam) to będzie działanie. Kiedyś również myślałam, że jest to placebo ale wiele razy z facetem przetestowaliśmy ten środek i jednak placebo to nie jest.

138

Możesz zacząć od czegoś stymulującego produkcję dopaminy potencja_net_pl/lovegra-100mg, a przez to podniecenia. Rozwiązanie uniwersalne dla kobiet i mężczyzn. Niektóre pary biorą, żeby po prostu poprawić komfort w sypialni. Warto czasami eksperymentować z nowościami farmakologicznymi w materii seksualnej.

139

Kochana, wcale nie napisane chaotycznie. Totalnie Cię rozumiem... u nas było to samo. Rozmowy, płacz, krzyki. Ja się zaczęłam zabawiać sama. Kupowałam gadżety i w końcu niespodzianka. Zaczął być zazdrosny, że zadowala mnie zabawka, a nie on. Spróbuj, może będzie tak samo... ja Ci polecam sensualnie24.pl mają bardzo duży wybór <3 Trzymaj się

140

Ja jestem zawsze gotowy.
Przyjmuję podania smile

141

Farmer napisał/a:

Ja jestem zawsze gotowy.
Przyjmuję podania smile

Też bym zadeklarował gotowość ale małżonka mnie eksploatuje do cna i już bym chyba nie dał rady. Starość nie radość...

142

sa tabletki typowo na popęd dla mężczyzn - Prosent 600. Właściwie takie kapsułki z proszkiem. Można go wysypać do czegoś jak problem z połknięciem wink Podobno niedopieszczone żony już nie jednego miśka ruszyły nimi z przed komputera albo telewizora do roboty smile)

Posty [ 131 do 142 z 142 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mój mąż się ze mną nie chce kochać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024