Skorupa na ustach. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Skorupa na ustach.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Skorupa na ustach.

Nie mam pojecia czy był taki temat na forum.
Otóż w porze jesienno-zimowej mojemu facetowi zaczęły pękać usta.Jednak wszytsko się ciągle nasila i teraz na dolnej wardze ma takjakby skorupkę.Zwykłe kremy nie pomagają,więc moze macie jakieś pomysły jak to leczyć ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skorupa na ustach.

proponuje wazeline smile mi pomaga smile

3

Miód:)

4

Tak jak dziewczyny radzą miód jest najlepszy. Niech posmaruje usta grubą warstwą miodu a po kilku minutach po prostu zliże. Powinien tez regularnie smarować usta kremem, wazeliną lub np. pomadką bezbarwną.

5

Wszystko przez brak odpowiedniego nawilżenia. Stosowałabym to co już wcześniej pisały dziewczyny.
Usta cały czas powinny być nawilżone.

6

Jak najbardziej podpisuje się pod tym, co napisały dziewczyny wink Proponuje też smarować usta na noc grubą warstwą maści z witaminą A- do kupienia w aptece za gorsze. I najważniejsze- ŻADNEGO OBLIZYWANIA UST! wink

7

Gothka,łatwo mówić smile Ja sama pożeram wszystko z ust,więc on tym bardziej wink
Dzięki wszytskim za rady .

8

patitek napisał/a:

proponuje wazeline smile mi pomaga smile

Podpisuję się obiema rękami big_smile

9

Ja stosuję ostatnio tisane, ładnie pachnie i wargi mi mniej pękają. Nie powiem, ze na 100% działa, ale jest nieźle.
Dobre są też balsamy do ust bielendy, np. z oliwek.

10

Wypadałoby skomentować sytuację i poinformować co i jak. smile
Kupiłam mu balsam do ust z Neutrogeny.W ekspresowym tempie wsyztsko znikło,więc gorąco polecam smile

11

o dobrze wiedzieć co pomogło Twojemu facetowi na spękane usta. Sama kiedyś używałam balsamu neutrogeny, ale już mi się skończył i zaczęłam się rozglądać za innym kosmetykiem do pielęgnacji ust. W końcu teraz idzie wiosna, a potem lato i trzeba się zaopatrzyć w taki kosmetyk, który przede wszystkim będzie chronił przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. Z koleżankami z pracy zrobiłyśmy zbiorowe zamówienie i kupiłyśmy sobie masło kakaowo - wiśniowe Palmers. Mam nadzieję, że przesyłka przyjdzie szybko, bo już się nie mogę doczekać kiedy je wypróbuję.

12

Pomadki ochronne Nivea dla mężczyzn, moi koledzy używali i bardzo sobie chwalili.
Po za tym miód, i w dalszym ciągu krem, najlepiej zwykła Nivea albo bambino, te kremy dziecięce, są dobre na wszytko.

13

TISANE - do kupienia w aptece smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Skorupa na ustach.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024