List czy NIElist - o to jest pytanie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » List czy NIElist - o to jest pytanie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Szczep (2018-01-08 19:07:36)

Temat: List czy NIElist - o to jest pytanie.

Cześć.
Chciałbym napisać list z przeprosinami do osoby, której powiedziałem coś bardzo dotkliwego. Codziennie analizuje sobie tą sytuację i nie umiem odpowiedzieć sobie czemu tak jej napisałem. Problem w tym, że głupio to zabrzmi ale wiem jak do niej do mieszkania dotrzeć, wiem w jakim miejscu mieszka, znam nazwę ulicy - ale zapomniałem numeru mieszkania. I tak teraz myślę.. bo ta osoba niechce mnie chyba znać już.. Mogę napisać do jej kuzynki (która jest jednocześnie jej najlepszą przyjaciółką) lub do jej przyjaciółek żeby mi podały adres. Jednak nie wiem czy to dobry pomysł, bo one najprawdopodobniej się wypaplają. Co robić? Mam jej numer tel i mogę po prostu wysłać smsa z przeprosinami, ale wydaje mi sie ze to slabe.. Wolalbym ten list.

1.Zaryzykowac, dowiedziec sie jaki ma numer mieszkania od przyjaciolek i wyslac list?
2.Czy dać sobie spokój, wybaczyć samemu sobie i zapomniec?
3.Czy moze jednak ten sms to nie takie glupie?...
4.Poczekać trochę czasu jeszcze (jeśli tak to ile) i dopiero wtedy wysłac jak emocje opadna - minely 2/3 tygodnie od tego czasu.. czy juz teraz wyslac?

Pozdrawiam. smile

Edit: Dodam, że mógłbym osobiscie pojechac tam i wlozyc ten list do skrzynki, ale kosztuje mnie to duzo bolesnych wspomnien i no jednak to jest 320km odleglosci...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: List czy NIElist - o to jest pytanie.

Ile jeszcze tematów założysz?
DAJ SOBIE SPOKÓJ!
Nikt nie lubi takich upierdliwych i namolnych kolesi.

3

Cyngli napisał/a:

DAJ SOBIE SPOKÓJ!

Przepraszam bardzo, ale to nie jest temat odnośnie mojego związku, czy nie wiem chęci powrotu. Po prostu jestem człowiekiem, chcę przeprosić i chcę to zrobić w jak najbardziej szanujący sposób. Pozdrawiam smile Ja i tak Cię lubie.

4

Szczep napisał/a:
Cyngli napisał/a:

DAJ SOBIE SPOKÓJ!

Przepraszam bardzo, ale to nie jest temat odnośnie mojego związku, czy nie wiem chęci powrotu. Po prostu jestem człowiekiem, chcę przeprosić i chcę to zrobić w jak najbardziej szanujący sposób. Pozdrawiam smile Ja i tak Cię lubie.

Próbuję Ci uświadomić, że poza ośmieszeniem się, nie osiągniesz kompletnie nic...
Ten wysiłek, który wkładasz teraz w kombinowanie, przepraszanie - mógłbyś włożyć w układanie sobie życia na nowo, być może w nową relację lub w pracę nad sobą.

5

Szczep napisał/a:

4.Poczekać trochę czasu jeszcze (jeśli tak to ile)

Tak najlepiej z kilka lat aż  w końcu zapomnisz.... przyjmij na klatę konsekwencje swoich poczynań i zrozum słowa Cyngli

6

Szczep napisał/a:

Cześć.
Chciałbym napisać list z przeprosinami do osoby, której powiedziałem coś bardzo dotkliwego. Codziennie analizuje sobie tą sytuację i nie umiem odpowiedzieć sobie czemu tak jej napisałem. Problem w tym, że głupio to zabrzmi ale wiem jak do niej do mieszkania dotrzeć, wiem w jakim miejscu mieszka, znam nazwę ulicy - ale zapomniałem numeru mieszkania. I tak teraz myślę.. bo ta osoba niechce mnie chyba znać już.. Mogę napisać do jej kuzynki (która jest jednocześnie jej najlepszą przyjaciółką) lub do jej przyjaciółek żeby mi podały adres. Jednak nie wiem czy to dobry pomysł, bo one najprawdopodobniej się wypaplają. Co robić? Mam jej numer tel i mogę po prostu wysłać smsa z przeprosinami, ale wydaje mi sie ze to slabe.. Wolalbym ten list.

1.Zaryzykowac, dowiedziec sie jaki ma numer mieszkania od przyjaciolek i wyslac list?
2.Czy dać sobie spokój, wybaczyć samemu sobie i zapomniec?
3.Czy moze jednak ten sms to nie takie glupie?...
4.Poczekać trochę czasu jeszcze (jeśli tak to ile) i dopiero wtedy wysłac jak emocje opadna - minely 2/3 tygodnie od tego czasu.. czy juz teraz wyslac?

Pozdrawiam. smile

Edit: Dodam, że mógłbym osobiscie pojechac tam i wlozyc ten list do skrzynki, ale kosztuje mnie to duzo bolesnych wspomnien i no jednak to jest 320km odleglosci...

Zdecydowanie nie pisz listu.Na razie ta osoba,być może, postrzega Cię jako buca albo imperyneta.Ale jak napiszesz list z bykami (jakich mnóstwo w Twoim poście i tytule) to jeszcze będzie doda do tego analfabetę sad

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » List czy NIElist - o to jest pytanie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024