Odkurzacz automatyczny czy tradycyjny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Odkurzacz automatyczny czy tradycyjny? - Netkobiety.pl

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Odkurzacz automatyczny czy tradycyjny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Odkurzacz automatyczny czy tradycyjny?

Coraz mniej czasu mam na sprzątanie. W sobotę zamiast odpoczywać to obstawiam, że 90% osób sprząta....
Zakup takiego robota co robi za nas robotę jest troszkę kosztowne. Decyduję się jednak zakupić coś takiego. Takie same dylematy mialam jak kupowałam zmywarkę i teraz żyć bez niej nie mogę bo w końcu coś faktycznie odciążyło mnie od codziennych obowiązków.
Jak Wy to widzicie? Ja przymierzam się do tego z firmy Mamibot. Ostatnio mój mąż, który czyta takie pisma technologiczne podrzucił mi ranking, w którym jeden z ich robotów wypada bardzo obiecująco. Chyba nie wie co kupić mi na święta i czeka na akcept big_smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2018-12-03 13:35:55)

Odp: Odkurzacz automatyczny czy tradycyjny?

Ja mam taki odkurzacz Roomba od roku.
Jestem zachwycona.
Nie zdaje on egzaminu, gdy na podlodze ciagle walaja sie rozne rzeczy, zabawki itp. Bo wtedy wszystko trzeba pozbierac i usunac z podlogi,  by on sie nie zaplatal i to wtedy jest czasochlonne.
My (juz) nie mamy malych dzieci i ten odkurzacz to dla nas fantastyczna rzecz.
Mamy 5 pokoi, dywany, dywaniki itp. Nasz "Willi" radzi sobie z tym doskonale.
Nawet zatrzymuje sie przed schodami i...wraca. Nie spadnie. Cofa sie pomalutku. Wlazi pod szafy, lozka itp.
Po kazdym pokoju oprozniam szufladke i Willi jedzie dalej.
Naladowany jest akurat na te 5 pokoi.
Ale jak jest rozladowany, to samodzielnie maszeruje na stacyjke, ktora stoi sobie podlaczona do pradu  w przedpokoju.
Naladuje sie i samodzielnie (!) znow zaczyna tam, gdzie przestal.

Jak dla mnie fantastyczny nabytek.
Koty sa rowniez zachwycone.:-)

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Odkurzacz automatyczny czy tradycyjny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024