Wspólne granie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Wspólne granie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Wspólne granie

Nie wiem czy to dobry dział, ale temat dotyczy partnerstwa smile
Razem z mężem, poza wieloma rzeczami razem, lubimy grywać w gry komputerowe. Jakie gry typu sci-fi, fantasy, polecacie grać razem online?
Nie biorę pod uwagę stron typu kurnik, itp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wspólne granie

chcecie grać przeciwko sobie czy razem w kooperacji?
W grze przeciwko sobie są fajne wszelkiej maści strzelanki od Counter Strike po Call of Duty, czy ostatnimi czasy modny Fortnite.
Jeżeli w kooperacji to polecam gry typu mmorpg. np: Neverwinter

3

Ktoś kto mnie rozumie, zazwyczaj słyszałam śmiechy że małżeństwo lubi razem grać w gry kmputerowe smile Raczej razem bo jak przeciwko to pewne bym ciągle przegrywała tongue

4

Może coś z serii Divinity? U mnie gramy jeszcze w World of tanks i czasem w Mortal Kombat

5

Muszę pokazać wasze propozycje mojemu luby smile

6

No cóż. Jak macie dużo czasu i lubicie MMORPG to polecam "Perfect World International". Kiedyś w to grałem i wygląda na to że jeszcze nie zamknęli. Są nawet specjalne pozycje dla zakochanych, noszenie partnerki w ramionach, pocałunki, itp wink  Ale uwaga to potrafi bardzo wciągać.

7

My z mężem gramy w:

- Heroes of Might and Magic III - świetna, ponadczasowa gra, w którą można grać we dwoje w trybie tzw. hot seat - tj. na jednym komputerze, rozgrywając swoje tury na zmianę
- Divinity: Original Sin 2 - mój zdecydowany faworyt. Kooperacyjny multiplayer, fantastyczna zabawa na dłuuuuugie godziny (graliśmy chyba z 2 miesiące, grając praktycznie codziennie)
- Overcooked - bardzo zabawna i wciągająca gra, w której wcielacie się w szefów kuchni i współpracujecie w gotowaniu potraw na czas smile
- Bloodbowl 2 - to już chyba nieco bardziej "nerdowa" opcja, gra polega na rozgrywce brutalnego, krwawego futbolu w świecie fantasy, a konkretniej Warhammera big_smile Tylko tutaj już gracie przeciwko sobie
- Lara Croft and the Guardian of Light, Lara Croft and the Temple of Osiris - przygodówki w rzucie izometrycznym, lokalny tryb multiplayer dla 2 graczy
- Portal 2 - moja druga ulubiona gra po Divinity. Lokalny multiplayer na podzielonym ekranie, gra polega na rozwiązywaniu zagadek logicznych.

8

Ostatnio coraz bardziej pociągają mnie gry hazardowe ponieważ wszystkie pozostałe nie są już tak bardzo interesujące. Tak, to się zdarza)

9

Gram w grę online jako jednoreki-bandyta.pl która ma nowoczesny i fajny design, i wszystkie niezbędne informacje o nim.

10

Gram z dziewczyną w League of Legends, polecam na rozluźnienie

11

Sugeruję granie w gry online na stronie Slottica-Play. Zapewni to niezapomniane wrażenia, dużo adrenaliny i zabawy.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Wspólne granie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024