Nie wiem czy to dobry dział, ale temat dotyczy partnerstwa
Razem z mężem, poza wieloma rzeczami razem, lubimy grywać w gry komputerowe. Jakie gry typu sci-fi, fantasy, polecacie grać razem online?
Nie biorę pod uwagę stron typu kurnik, itp
chcecie grać przeciwko sobie czy razem w kooperacji?
W grze przeciwko sobie są fajne wszelkiej maści strzelanki od Counter Strike po Call of Duty, czy ostatnimi czasy modny Fortnite.
Jeżeli w kooperacji to polecam gry typu mmorpg. np: Neverwinter
Ktoś kto mnie rozumie, zazwyczaj słyszałam śmiechy że małżeństwo lubi razem grać w gry kmputerowe Raczej razem bo jak przeciwko to pewne bym ciągle przegrywała
Może coś z serii Divinity? U mnie gramy jeszcze w World of tanks i czasem w Mortal Kombat
Muszę pokazać wasze propozycje mojemu luby
No cóż. Jak macie dużo czasu i lubicie MMORPG to polecam "Perfect World International". Kiedyś w to grałem i wygląda na to że jeszcze nie zamknęli. Są nawet specjalne pozycje dla zakochanych, noszenie partnerki w ramionach, pocałunki, itp Ale uwaga to potrafi bardzo wciągać.
My z mężem gramy w:
- Heroes of Might and Magic III - świetna, ponadczasowa gra, w którą można grać we dwoje w trybie tzw. hot seat - tj. na jednym komputerze, rozgrywając swoje tury na zmianę
- Divinity: Original Sin 2 - mój zdecydowany faworyt. Kooperacyjny multiplayer, fantastyczna zabawa na dłuuuuugie godziny (graliśmy chyba z 2 miesiące, grając praktycznie codziennie)
- Overcooked - bardzo zabawna i wciągająca gra, w której wcielacie się w szefów kuchni i współpracujecie w gotowaniu potraw na czas
- Bloodbowl 2 - to już chyba nieco bardziej "nerdowa" opcja, gra polega na rozgrywce brutalnego, krwawego futbolu w świecie fantasy, a konkretniej Warhammera Tylko tutaj już gracie przeciwko sobie
- Lara Croft and the Guardian of Light, Lara Croft and the Temple of Osiris - przygodówki w rzucie izometrycznym, lokalny tryb multiplayer dla 2 graczy
- Portal 2 - moja druga ulubiona gra po Divinity. Lokalny multiplayer na podzielonym ekranie, gra polega na rozwiązywaniu zagadek logicznych.
Ostatnio coraz bardziej pociągają mnie gry hazardowe ponieważ wszystkie pozostałe nie są już tak bardzo interesujące. Tak, to się zdarza)
Gram w grę online jako jednoreki-bandyta.pl która ma nowoczesny i fajny design, i wszystkie niezbędne informacje o nim.
Gram z dziewczyną w League of Legends, polecam na rozluźnienie
Sugeruję granie w gry online na stronie Slottica-Play. Zapewni to niezapomniane wrażenia, dużo adrenaliny i zabawy.