Witam wszystkie Panie,może któraś z waz mi doradzi,a mianowicie miałem kiedyś mocne gęste włosy ale postanowiłem je zapuścić.Obecnie mam około 40 cm ale część z nich mi wypadła i według mnie są strasznie rzadkie.Chciałbym teraz wrócić do poprzedniej fryzury i ściąć je na ok 3 cm ale obawiam się że będzie to strasznie wyglądało.Może wie któraś z waz co zrobić aby po ścięciu odrosły mi na nowo.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
2 2020-07-18 11:50:03 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-08-14 00:46:30)
Hej używaj wcierki do skóry głowy np jantar, trzeba masowac skórę głowy i po czasie myślę że zauważysz efekty. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej wejdź na [spam]
Witam wszystkie Panie,może któraś z waz mi doradzi,a mianowicie miałem kiedyś mocne gęste włosy ale postanowiłem je zapuścić.Obecnie mam około 40 cm ale część z nich mi wypadła i według mnie są strasznie rzadkie.Chciałbym teraz wrócić do poprzedniej fryzury i ściąć je na ok 3 cm ale obawiam się że będzie to strasznie wyglądało.Może wie któraś z waz co zrobić aby po ścięciu odrosły mi na nowo.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Jesteś mężczyzną, zniknięcie części włosów może mieć podłoże hormonalne i nic się z tym nie da zrobić.
Ale to normalne, sporo mężczyzna tak ma i nie ma się co przejmować.
Obcięcie włosów cieniowane moim zdaniem sprawi wrażenie, że jest ich więcej.
Pij napary z kopru włoskiego, polecam na rzadkie włoski
jak zetniesz może jakies wspomaganie diety, biotyna w tabletkach i dużo warzyw
Łysi mężczyźni mają charakter i seksapil. Może nie koniecznie trzeba walczyć z naturą?
Ja niestety tracę włosy na tle hormonalnym. Stosuje wcierki do włosów i co miesiąc chodzę do kosmetologa na zabieg nakluwania skóry głowy. Efekty są, baby hair