Jaka jest Wasza ulubiona marka ubranek?Bo ja lubię Greenpointa, szczególnie ich jeansy i ubrania w kolorach ziemi:)różne odcienie zieleni i brązu, no i nie jest tam tak drogo, wszystko w miarę logicznych i rozsądnych cenach!!!
1 2007-07-30 12:08:29 Ostatnio edytowany przez shappy (2007-07-30 12:08:55)
C&A, nie do pobicia
3 2007-07-31 01:02:16 Ostatnio edytowany przez Lena (2007-07-31 01:02:34)
Ja uwielbiam Veromode i Promod, klasyczne piekno prostota i bardzo dobra jakośc!!!
4 2007-07-31 01:04:14 Ostatnio edytowany przez Monika (2007-07-31 01:04:59)
najczesciej kupuje ubrania z ZARY, w innych źle się czuję
Moja ulubiona firma to ''Reserved'', choć muszę przyznać,że raz kupiłam tam bluzkę, jeden jedyny raz ją założyłam, potem wyprałam w letniej wodzie i się tak zbiegła,że już jej nie założyłam ani razu:( ale wierzę,że to tylko jeden taki feralny przypadek, poza tym to szczególnie lubię sportowe ciuchy z Reserved, spodnie, dresy, bluzy:)
Orsay, Pimkie a jesli chodzi o bielizne to Atlantic lub Key:)
7 2007-08-05 22:55:00 Ostatnio edytowany przez trutti9999 (2007-08-05 22:55:21)
ja lubię firmy Adidas i Greenpoint jeśli chodzi o sportowe ubrania, a jak eleganckie to Bolero
dla mnie najlepszy jest H&M, bo ma przeróżne romiary!!!nie tylko takie kuse:)
zawsze i wszedzie H&M
Dla mnie też onlyHennes & Mauritz
najczęściej kupuję ciuchy w Reserved, lubię sportowy styl i ich dresy w szczególności:)
Od niedawana Pretty Girl, bardzo fajowe ciuszki tam mają, zobaczcie zresztą
http://www.prettygirl.pl/
Takie bardzo kobiece, widziałam ich sklep w Krakowie, ale kojrzył mi się tak z klimatem Britney Spears.Ale całkiem fajne sa tam ubrania:)
Od kilku lat ubieram się w Tatuum, mają dobrej jakości materiały koszulek i t-shirtów i ciekawe kolekcje,polecam
Escada Ich kolekcje są boskie. Szczególnie Escada Sport.
Zwykle kupuję ubrania w PROMOD, niestety sa trochę drodzy, więc zwykle czekam na przeceny. Ale mają ciekawe kolekcje w każdym sezonie!:)
river island ( niestety drogo! ) zara , mango - w zasiegu reki buty , dodatki , stroje wieczorowe, ubrania na codzień ... a co najlepsze te ciuchy sa niezniszczalne
na tej stronie jest pare fajnych zestawów tych marek. www badzsoba pl
ja również wybieram tylko H&M choć w moim mieście nie ma ich sklepu firmowego to jak tylko jestem w Lublinie to od razu jadę go H&M-mu
jeszcze chwalę sobie Reservd i Gap.
a ja lubie Stefanel, jest oryginalna
W Polsce Solar, Promod, Reserved... Czasem H&M.
W UK robię zakupy głównie w TK Maxxie, lub na na przecenach, więc nie mogę wskazać firmy - zawsze zwracam uwagę na skład materiału i jakość tkaniny.
Zdecydowanie Bershka
hm.. chyba nie mam takich ulubionych ulubionych, najczęściej jest tak, że wpisuję w wyszukiwarce daną rzecz i to czym ma się charakteryzować i po prostu wybieram tą, która mi się najbardziej podoba nie zważając na markę.. ale muszę powiedzieć, że rzeczy fishbone mi się podobają. marka niestety u nas dość ciężko dostępna, więc często wchodzę po prostu na ebay i tam przeglądam. w ten sposób upatrzyłam sobie sukienkę nie dość, że w moim ulubionym zielonym kolorze to jeszcze rozmiar dobry
http://cgi.ebay.pl/FISHBONE-Longshirt-C … =72%3A1399
a z takich bardziej popularnych, to lubię rzeczy reserved i pull&bear
podobają mi się też roxy, ale przeważnie nie na moją kieszeń
dla mnie tez najlepszy jest H&M
Prada- elegancja, minimalizm, który wyglada bardzo szlachetnie. Piękne ubrania i prześliczne dodatki. I love it:)
Lubię H&M, Reserved, Only, wszystkie sklepy, gdzie można znaleźć fajne ciuchy w zdecydowanych kolorach, w stylu bardziej sportowym.
Zdecydowanie H&M, czasami tez C&A
Na wszelkie Solary,Prady i tym podobne mnie nie stac.
A w H&M znajde cos ciekawego, nie az tak drogiego, w roznych rozmiarach i dobrze sie w tym czuje.
Abercrombie, H&M, Nike
szczerze powiedziawszy, to jeszcze nie mam ulubionej marki, ale lubię H&M Orsay i Reserved
Blondie Nites, Eckored, La Kitty, Angie,
jeszcze Camaieu
Ja lubię spodnie Cross'a i Wedana Nie są za drogie a krój mi bardzo odpowiada
ja lubię bluzki z trendy
Nike, Puma, Lonsdale, Everlast, a poza tym to wolę nie firmowe jakoś
Reporter, Cropp itp:)
Zdecydowanie Reserved i Orsay
ja najwięcej ubań mam z H&M i next-a
H&M i Nike , podobają mi się te ciuchy. Jeszcze Mexx
NEXT i Reserved
kurcze nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie :] ciuchy kupuję wszędzie gdzie mi się spodobają, do H&M nawet nie wchodzę wszystko mi się tam takie "szmatowate" wydaje, reserved--mam parę świetnych bluzek..........orsay---:/ ,chyba dla mnie przoduje promod- tam już od paru sezonów mogłam dostać "alladynki"-czyli ulubiony krój spodni dla mnie.....tam zawsze coś znajdę :] aha czyli mam odpowiedz, po wstępnej krytyce, dotarłam do sedna sprawy
troll i sklepy internetowe
Ja osobiście uwielbiam ciuchy z promod, reserved, H&M, terranova i kilka innych sklepów. ogólnie raczej kupuje tam gdzie widzę coś fajnego ale najczęściej zaglądam do tych sklepów.
Zara, Adidas, Nike, H&M, Puma, River Island...
troche sie ostatnio pozmienialo
Zdecydowanie bershka i stradivarius.
Hej dziewczyny! Najlepsza marka jaką znam to Miss Sixty! Mieszkam w Krakowie, codziennie przechodziłam przez Rynek i podczas jednego ze spacerów z koleżankami tafiłam do Pasażu 13 tak znalazłyśmy sklep z fantastycznymi ubraniami z Włoch! Jestem studentka i mimo ograniczonych środków finansowych wolę kupić w tym sklepie jedną rzecz o bardzo dobrej jakości i mieć ją na dłużej niż jeden sezon. Ostatnio kupiłam tam świetne spodnie, które leżą na mnie idealnie, a generalnie mam zawsze problem z doborem modelu do mojej figury. Obsługa jest bardzo miła, profesjonalna tym chętniej tam przychodzę.
Przekonajcie się same!
Zara i H&M
Ja nie chodze w takich typowo markowych ciuchach staram się kupować coś co jest tanie ale co jest ładne i fajne i dobrze się w tym czuje nie każdego stac na markowe ciuchy
H&M, Marks&Spencer; swego czasu gustowałam również w ubraniach z KappAhl; teraz jednak myślę, że nie są warte swojej ceny. Spodnie są marnej jakości, szybko się przecierają i są stosunkowo drogie. Bluzki- z reguły w kształcie worku po ziemniakach, ewentualnie zdezelowanego namiotu A swoje najlepsze szmatki, mam, jak sama nazwa wskazuje, ze szmateksu
"Wyjściowe" ubrania najbardziej lubię z Zary, Promodu, Mango- za jakość i styl
Z kolei sportowe ciuszki i buty, które uwielbiam, najchętniej kupuję z Reeboka- za jakość, wygodę i designe
Ja nie chodze w takich typowo markowych ciuchach staram się kupować coś co jest tanie ale co jest ładne i fajne i dobrze się w tym czuje nie każdego stac na markowe ciuchy
Ja też kupuję to co jest tanie.Ubieram się na bazarach.
Ja lubie Butik, puma, reebok i house
jeśli chodzi o ciuchy to to co mi się podoba i nie patrzę na marki, czasami kupuję też coś w ciuchlandzie
natomiast co do butów to ponieważ noszę buty długo lubię sobie kupić porządne markowe, niedawno kupiłam superanckie adidasy w sklepie reeboka i jestem bardzo zadowolona
Ufoludek rzadko kto przyznaje się do tego, że wchodzi do ciuchlandu to Ci się chwali
BERSHKA, H&M i TOP SHOP jednak w Gdańsku Top Shop'u nie ma;/
Ogólnie to sportowe marki jak DC, Adio lub Nikita.
Szczególnie jeśli chodzi o buty, bo też kupuję je bardzo rzadko.
Często Fishbone i Bershka.
A ostatnio zaczynam się zastanawiać nad maratonem po białostockich ciuchlandach. W poszukiwaniu czegoś "z duszą".
Orsay
Ostatnio coraz bardziej rozczarowuję się, jeśli chodzi o Reserved.
też kiedyś bardzo lubiłam Reserved ale ostatnio jakoś jakościowo zjechali w dół, w ogóle mam wrażenie że w markowych ale tych nie najdroższych sklepach ubrania szyją z gorszej jakości materiałów i jakieś te ciuchy takie szmatowate są, ale może tylko mi się tak wydaje
a jak wy dziewczyny, nie macie takiego wrażenia?
d/w /\
Ja również mam takie wrażenie.
Najgorzej jest ze spodniami. Niby wyglądają solidnie, ale po miesiącu zaczynają pękać w najmniej oczekiwanym miejscu.
River Island, Aldo, Cubus, Mango, Simple i jeszcze dużo dużo innych. Oprócz tego z takich bardziej tradycyjnych to H&M, C&A, Reserved, Esprit, Top Secret... Co do jeansów to jestem zagorzałą fanką Wranglera ale lubię też Pepe Jeans. Buty - Gino Rossi ;]
Ostatnio oszalałam na punkcie butów Christiana Louboutina ale niestety nie są one na moja kieszeń
zostaje mi jedynie podziwiać je na czerwonym dywanie.
Moją ulubioną marką jest ZARA:) poszukiwałam ostatnio zbliżonej marki do ZARY i natrafiłam na 3 Suisses. Ich kolekcja na jesień/zima 2009 bardzo mi przypadła do gustu:) co sądzicie o ich ubraniach?
Pozdrawiam
dla mnie też H&M na pierwszym miejscu
Reporter, bon prix- najlepsze jak dla mnie!
mi sie czesto zmienia , ale ostatnio zara, promod, puma
Pepe jeans, Zara, T. Hilfiger a buty of course Venezia i Kenneth Cole !
New Yorker, H&M, Reserved, Teranova, Orsay, Puma. Jeśli chodzi o buty to CCC, Deichmann, Puma.