Wredny Ojciec - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Wredny Ojciec - Netkobiety.pl

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Wredny Ojciec

Hej kochani...
Mam problem i postanowiłam napisać żeby poznać waszą opinię...
Mam niestety podłego Ojca, niestety mieszkam jeszcze z rodzicami. I w każdym razie Mama jest ok, ale Ojciec bardzo źle mnie traktuje i mnie wręcz nienawidzi. Wyzywa mnie od leni, próżniaków, itp. Mimo że to jest kompletna nie prawda.
On potrafi tak ludziom wmawiać o mnie złe rzeczy że oni mu wierzą.
A problem jest w tym, że zaczęłam spotykać się z facetem i boję się strasznie że jak jakaś bardzo zła opinia o mnie wyjdzie i ludzie zaczną o mnie złe rzeczy gadać to on się zrazi i nie będzie chciał mieć ze mną nic wspólnego.
I że nigdy nie ułożę sobie życia jak on tak mi będzie niszczył opinię.
Bardzo was proszę o pomoc....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wredny Ojciec

To sie wyprowadź.

3

Lady Loka napisał/a:

To sie wyprowadź.

Ale on nadal będzie gadał. Mi chodzi o psucie mi opini...

4

Klaudiaa89 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

To sie wyprowadź.

No ale co masz zrobić? Nic nie zrobisz. Żyj po swojemu po prostu i olej gadanie.

5

Lady Loka napisał/a:
Klaudiaa89 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

To sie wyprowadź.

No ale co masz zrobić? Nic nie zrobisz. Żyj po swojemu po prostu i olej gadanie.

Staram się żyć po swojemu, ale jak mam sobie ułożyć życie. Skoro do kogoś z kim się spotykam dojdą jakieś okropne informacje o mnie i zrazi go to?

6

Klaudiaa89 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Klaudiaa89 napisał/a:

Staram się żyć po swojemu, ale jak mam sobie ułożyć życie. Skoro do kogoś z kim się spotykam dojdą jakieś okropne informacje o mnie i zrazi go to?

Wyjedź do innego miasta?

Jak facet się zrazi od plotek, to widocznie nie jest wart tego, żeby z nim być.

7

Klaudiaa89 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Klaudiaa89 napisał/a:

Czy ten twoj partner to ta sama osoba której nakłamałaś o sobie i naopowiadałaś jakiś nieprawdziwych rzeczy? Czy teraz boisz się, że to wyjdzie i go stracisz?

8

Salomonka napisał/a:
Klaudiaa89 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Czy ten twoj partner to ta sama osoba której nakłamałaś o sobie i naopowiadałaś jakiś nieprawdziwych rzeczy? Czy teraz boisz się, że to wyjdzie i go stracisz?

Powiedziałam wtedy po prostu głupotę, malo ważną tylko ja to wyolbrzymiłam. Co już się z resztą wyjaśniło.
Poza tym ja tutaj opisałam o co chodzi. Nie pisałam tu nic o kłamstwach tylko o tym że mój narcystyczny Ojciec który najpierw zniszczył mamę a teraz niszczy mnie i mojego brata moze zrobic ze mnie potwora a nie kobietę

9

Klaudiaa89 napisał/a:
Salomonka napisał/a:
Klaudiaa89 napisał/a:

Powiedziałam wtedy po prostu głupotę, malo ważną tylko ja to wyolbrzymiłam. Co już się z resztą wyjaśniło.
Poza tym ja tutaj opisałam o co chodzi. Nie pisałam tu nic o kłamstwach tylko o tym że mój narcystyczny Ojciec który najpierw zniszczył mamę a teraz niszczy mnie i mojego brata moze zrobic ze mnie potwora a nie kobietę

Nie wydaje mi się, aby normalny facet uwierzył w jakieś brednie opowiadane przez twojego ojca.  I czas chyba się wyprowadzić z domu, jeśli masz tam tak ciężko.

10 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2024-07-25 11:43:57)

Nie masz sobie układać relacji z rodzicami tylko z przyjaciółmi i chłopakiem. Po prostu. Twój ojciec przeżył juz swoje życie, założył rodzinę, nie powinien się mieszać w twoje sprawy i to jaka opinie ma chłopak o tobie. jeśli to robi to jest dużym dzieckiem bo to nie pora na ploteczki o Klaudii jak w Podstawówce. żaden normalny człowiek nie traktuje poważnie starego dziada płotkarza który chce prac publicznie brudy. serio.
sojrz na to inaczej. co byś zrobiła gdyby np mama twojej koleżanki zaczęła ja obrażać i plotlowac o niej z toba? posmialabys się i stwierdziła ze cos nie teges z ta mamą czy zakończyła relacje z koleżanką?

11

Czym sie przejmujesz? Jak nie jestes leniem to Twoj chlopak to zauwazy, gdy razem zamieszkacie.  Gdy jestes leniem to tez to zauwazy, gdy razem zanieszkacie. Gadania Twojego ojca w porownaniu do Twoich czynow jest nic nie warte.  Czyny sa ponad slowa,  tak samo to co nasze oczy widza jest ponad to co nasze uszy slysza!,a wiec Twoj chlopak moze od Twojego ojca uslyszec "moja corka to len smierdzacy nawet naczyn nie pozmywa" a np gdy bedziesz z nim w mieszkaniu to zobaczy na wlasne oczy,ze np pomagasz mu sprzatac czy gotowac... to samo tyczy sie ludzie plotkowania dopoki czegos sami nie zobaczycie na wlasne oczy to nie wierzcie wlasnym uszom co slyszycie od kogos

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024