Rozmowy kontrolowane ( podsłuch w telefonie ) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Rozmowy kontrolowane ( podsłuch w telefonie )

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1

Temat: Rozmowy kontrolowane ( podsłuch w telefonie )

Moja historia jest b. niesamowita.

Odkryłam, że mam podsłuch w telefonie. Mam zainstalowane takie oprogramowanie, które umożliwia podsłuchiwanie rozmów, podgląd sms-ów, nasłuch otoczenia. Twardych dowodów na nie mam, ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to ( przede wszystkim wykaz sms-ów wychodzących, dwa razy więcej niż standardowo ). Profesjonalne badanie telefonu kosztuje 2 tys pln, nie zapłacę tyle. Wymieniam telefon.
Jednym podejrzanym jest Pan X  przyszły, niedoszły absztyfikant.
Wcześniej umieścił mi szpiega na komputerze.

Jak myślicie dobrze to wróży?
Co miałby być dalej?
Pluskwa w moim domu, minikamera?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozmowy kontrolowane ( podsłuch w telefonie )

Matko jedyna!!! to jakiś koszmar!!! Jedno pytanie. Czy ten telefon dostałaś od niego?

3

Nie, telefon jest mój.
Takie coś można zainstalować bardzo prosto: można przesłać irdą ( wystarczy 30 sekund ), czy przesłać sms-a.

4

no sprawa bardzo trudna
aż strach pomyśleć, co jeszcze może cię czekać

5

Przepraszam za to co teraz napiszę ale dla mnie to chory człowiek ten Twój pan x i ja na Twoim miejscu chyba bym go sobie odpuściła. Naprawdę strach pomyśleć do czego on jeszcze może być zdolny.

6

ja jestem tego samego zdania co hana - to moze się źle skończyć dla ciebie

7

W życiu nie słyszałam nic bardziej nieprawdopodobnego!!!!A zastanawiałas sie dłaczego tak robi?Moze to jakis szaleniec...

8

Hehe XD mam nadzieje, że do tego nie dojdzie śledzenie, wysiadywanie pod domem, listy pisane krwią, pozorowanie samobójstwa i pełne cierpienia napisy na bogu ducha winnych okolicznych drzewach XD Bo u mnie tak właśnie dalej się potoczyło. Dziś tylko śmiać mi się z tego chce. Jedynym tak naprawdę do dziś niemile wspominanym incydentem było prześladowanie chłopaka, z którym ów natrętny amant mnie widział.

Nie bez powodu miłość jest określana mianem choroby mózgu wink

Skuteczny sposób na uwolnienie się: "postawa zimnej suki", bez cienia nadziei. Bez jakiejkolwiek nadziei takie uczucie w końcu usycha (choć bywa, że tuż przed śmiercią wybucha zdwojoną siłą). Bądź ostrożna.

9

dziewczyno uciekaj od niego jak najdalej!! to nie jest normalne...

10

takie związki kończą się katastrofą i lepiej, żebyś zakończyła go na tym etapie, bo potem będzie już tylko gorzej

11

Popieram!!! Uciekaj od niego, bo nic dobrego takie zachowanie nie wróży. Z czasem będzie jeszcze gorzej. Facet chyba naoglądał się za dużo kryminałów.

12

zgadzam się z dziewczynami,uciekaj od niego jak najdalej,no jest chyba chory,
bo tak nie zachowuje się normalny facet
strach pomyśleć do czego może się jeszcze posunąć

13

Wow! Co za facet! Dziewczyny dobrze mowią, uciekaj od tego "detektywa".

14

Normalnie nienormalne!!!!

15

a ja jestem innego zdania poszpieguje poszpieguje jak jestes wierna to odpusc ;]

16

odpusci*

17

alee  to jest przyszły niedoszły, a węc nie arrea może sobie robić co chce z kim  chce i jak chce.

ten człowiek to jakiś cdzub.
ja bym poszla na policje..
bo to nie są żarty, tylko jakaś obsesja

18

Właśnie, czyli to jej były .. Może warto to zgłosić na policję? Sądzicie, że postawa "zimnej suki" podziała?

19

proponuje wizyte u psychiatry.nie temu panu ale tej pani.
Mania prześladowcza

20

czy aby nie przesadzasz mobile spy ?

21

Też mi się tak wydaje...

22

jak wiemy urażona męska duma prowadzi do wielu dziwny zachowan;]

23

paulla napisał/a:

Wow! Co za facet! Dziewczyny dobrze mowią, uciekaj od tego "detektywa".

ja bym tak szybko nie uciekał na jej miejscu, zawsze warto podjąc dialog, zapewne powie: "w trosce o bezpieczeństwo i najwyższą jakość usług", ale warto przekonać się, czy w ten sposób zdobyte informacje wykorzystuje przeciwko i może dla polepszenia związku;
być może za mało rozmawialiście i on posuwa się do takich metod, aby zdobyć o tobie jakieś informacje i nagle zaskoczy Ciebie czymś niezwykle miłym...

24

arrea przykre,ale prawdziwe -daj sobie spokoj!!! bo potem to tylko moze byc juz za pozno!!! Albo inny wariant Ty zacznij weszyc,zabaw sie w detyktywa i rozgryz go!!! Twoj wybor-uwazaj na siebie,powodzenia.

25

arrea napisał/a:

Takie coś można zainstalować bardzo prosto: można przesłać irdą ( wystarczy 30 sekund ), czy przesłać sms-a.

a jak w smsie? jak to wyglada?

a i też bym na Twoim miejscu uciekaj od takiego palanta.. ;x

26

masakra! masz racje jesli teraz jak jest to co by bylo potem? monitoring w domu? co za typ...

27

Jakiś czas temu koleżanka została napadnięta przez jakiegoś zboka, zainstalowany podsłuch w telefonie uratował jej zdrowie a może życie, bo podsłuchujący odezwał się przez głośnik telefonu co spłoszyło napastnika.

28

arrea napisał/a:

Moja historia jest b. niesamowita.

Odkryłam, że mam podsłuch w telefonie. Mam zainstalowane takie oprogramowanie, które umożliwia podsłuchiwanie rozmów, podgląd sms-ów, nasłuch otoczenia. Twardych dowodów na nie mam, ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to ( przede wszystkim wykaz sms-ów wychodzących, dwa razy więcej niż standardowo ). Profesjonalne badanie telefonu kosztuje 2 tys pln, nie zapłacę tyle. Wymieniam telefon.
Jednym podejrzanym jest Pan X  przyszły, niedoszły absztyfikant.
Wcześniej umieścił mi szpiega na komputerze.

Jak myślicie dobrze to wróży?
Co miałby być dalej?
Pluskwa w moim domu, minikamera?

Przywróć telefon do ustawien fabrycznych, oprogramowanie zniknie.

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Rozmowy kontrolowane ( podsłuch w telefonie )

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024