pisanie na facebooku do moich znajomych firma zadluzenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » pisanie na facebooku do moich znajomych firma zadluzenie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: pisanie na facebooku do moich znajomych firma zadluzenie

Witam

Na poczatku wrzesnia zamawialam transport przez pewna firme. Mialam termin platnosci do 15 zadzwonila wlascicielka firmy powiedzialam ze ureguluje do 6 pazdziernika bo pieniazki powaznie przeznalaczylam na cos innego- wiem moja wina itd. Ta Pani powiedziala ok i powiedziala ze jak nie zaplace to sprawe kieruje do prawnika. Wczoraj mnie znalzla na facebooku i do wsyzstkich moich znajomych napisala  czy maja ze mna kontkat bo ja wyludzilam od ich firmy 5.000 zloty ? Powiedzcie czy mialo prawo tak zrobic ze wzgeldu na to ze po umowieniu sie na 6 pazdziernika nie odbieralam telefonu jeden dzien ?

czy to jest zgodne z prawem ? prosze o szybkie odpowiedzi , bardzo prosze

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pisanie na facebooku do moich znajomych firma zadluzenie

Prosze piszscie bo mnie sie wszystkiego odechcialo...totalnie'

wem ze zrobilam zle nie dotrzymalam terminu, ale naparwde chcialam im to uregulowac do 6 ale teraz doslownie popadlam w depresje na ktora sie lecze lekami, chodze do psychologa itd, mialam gorszy okres, a teraz firma, bo to nawet nie windykacyjna rozeslala do wszystkich znajomych, rodziny imformacje czy maja ze mna kontkt bo wyludzialam 5 000 zloty.....zalamalam sie dzisiaj

3

Teraz zadzwonilam do tej Pani, powiedziala o szanowna Pani , zaczela mowic, raczej krzyczec ze ja mysle ze ona jest frajerka, ze byla wczoraj u prawnika podala mi jakis paragraf ze to jest wyludzenie, i ze jak nie zaplace do konca tygodnia do ona do mnie przyjedzie...
porpostu szczerze Wam pisze, nigdy nikomu zle nie zyczylam, zawsze regulowalam, ale teraz mam ochote tak tego nie zostawic....naparwde

4 Ostatnio edytowany przez nataliakrk (2011-10-05 11:07:50)

mozecie wyrazic swoje zdanie na ten temat ? odebralam wczoraj mnostwo telefonow od rodziny, znajomych ze ta pani do nich pisala ze wyludzilam pieniadze, ze mam je oddac, ze czeka mnie sprawa w sadzie ???? pisze Wam szczerze ze spoznilam sie 10 dni z zaplata i hce zaplcic jej te pienidze teraz w ciagu 2 dni, ale babka zepsula mi duzo wiecej

5

To sa uroki facebooka....

Warto  mies swiadomosc roznych zagrozen zakladajac tam konto.

Raczej napewno nie miala prawa. Idz na policje.

6

To, że ty nie uregulowałaś płatności w terminie to sprawa tej babki i twoja. Fakt że niepłacenie to twój błąd. Ale ona nie miała prawa pisać do twoich znajomych z takimi informacjami. To sprawa poufna.
PS. A na przyszłość radzę zastrzegać sobie listę znajomych i inne ważne informacje na portalach społecznościowych. Nigdy nie wiadomo kto ich może użyć i do jakich celów.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » pisanie na facebooku do moich znajomych firma zadluzenie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024