Czy mozliwe aby to była ciąża? Tak bardzo bym chciała.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mozliwe aby to była ciąża? Tak bardzo bym chciała..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Czy mozliwe aby to była ciąża? Tak bardzo bym chciała..

Serdecznie Was witam
Co prawda mam dopiero 20 lat, ale wiadomość o ciąży byłaby najpiękniejszym prezentem dla mnie. Jednak z partnerem póki co się tak nie staramy o dziecko z powodu zbliżającej się matury.

Jeden jedyny raz gdy się kochaliśmy Pawel we mnie "skończył" bez zabezpieczenia, bez niczego, ale było to podczas mojego okresu, po tym incydencie miesiac pozniej dostałam normalnie okres, chociaż miewałam różne objawy - podwyzszona temp, wymioty i spozniajacy się o parę dni okres. Niestety dostalam mimo wszystko Teraz dostalam szybciej niż zwykle i juz był bardzije skąpy, dziś juz go nie mam prawie, ale mimo to mam coraz twardszy brzuch i jak nigdy jest jakiś większy dalej mi jest nie dobrze. Czy jest to mozliwe zebym była w ciązy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mozliwe aby to była ciąża? Tak bardzo bym chciała..

Witam smile możliwość jest,  niemniej jednak tylko test ciążowy da Ci odpowiedź. Ja sądzę, że raczej to nie ciąża tylko czujesz się tak bo bardzo byś chciała smile na dziecko zawsze przyjdzie czas smile jak nie teraz to innym razem smile życzę powodzenia smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mozliwe aby to była ciąża? Tak bardzo bym chciała..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024