moze nie ma czego sie bac, a jednak obawy sa;( prosze o porade:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moze nie ma czego sie bac, a jednak obawy sa;( prosze o porade:(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: moze nie ma czego sie bac, a jednak obawy sa;( prosze o porade:(

Nie bede sie rozpisywac wiec zaczne od tego, ze sie zakochalam:(
Nie myslcie o mnie zle, ale nasza znajomosc zaczela sie od seksu tzn wczesniej znalam go, ale nawet nie rozmawialismy... i to trwa dopiero miesiac ja u niego tez nocuje, ale jestem tylko jego kolezanka.. mysle, ze nie chodzi mu tylko o seks bo tego za duzo nie bylo.. ale ja bym chciala byc jego dziewczyna, ale przeciez nie poprosze go o chodzenie. A tak to boje sie, ze to sie skonczy szybko. Chcialabym z nim jakos delikatnie porozmawiac o tym, ale nie mam pomyslow jak zaczac te rozmowe i nie chce tez wyjsc na taka, ze mi za bardzo zalezy.. prosze o porady..:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: moze nie ma czego sie bac, a jednak obawy sa;( prosze o porade:(
mariolka1713 napisał/a:

Nie bede sie rozpisywac wiec zaczne od tego, ze sie zakochalam:(
Nie myslcie o mnie zle, ale nasza znajomosc zaczela sie od seksu tzn wczesniej znalam go, ale nawet nie rozmawialismy... i to trwa dopiero miesiac ja u niego tez nocuje, ale jestem tylko jego kolezanka.. mysle, ze nie chodzi mu tylko o seks bo tego za duzo nie bylo.. ale ja bym chciala byc jego dziewczyna, ale przeciez nie poprosze go o chodzenie. A tak to boje sie, ze to sie skonczy szybko. Chcialabym z nim jakos delikatnie porozmawiac o tym, ale nie mam pomyslow jak zaczac te rozmowe i nie chce tez wyjsc na taka, ze mi za bardzo zalezy.. prosze o porady..:(

Zapytaj sie wprost czy te wszystkie spotkania sa dla seksu bez zobowiazan czy poprostu spotyka sie bo cos czuje do ciebie .Nie ma co owijac w bawełne , po co masz pozniej cierpiec?

3

Odp: moze nie ma czego sie bac, a jednak obawy sa;( prosze o porade:(

Szczerze z nim porozmawiaj i nie kombinuj, nie planuj tej rozmowy od początku do samego końca bo tak się nie da. Powiedz mu prawdę , że się w nim zakochałaś. Miłość to żaden wstyd.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » moze nie ma czego sie bac, a jednak obawy sa;( prosze o porade:(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024