rozwód z orzeczniem winy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozwód z orzeczniem winy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: rozwód z orzeczniem winy

witam. jestem mężatką od 17 lat mój mąż w zeszłym roku poznał kobietę- która została jego kochanką- romans trwał ponoć 6 misc.tak mi powiedział, mój maż podczas trwania romansu wyprowadził się z domu na dwa miesiące- wynajoł sobie pokój. Nie mieszkał ze swoją kochanką ponieważ ona mieszka w Amsterdamie ale wiem że pojechał tam do niej miedzy czasie. Po 2 miesiącach nieobecności męża w domu on wrócił- ponoć dla dzieci- mamy dwóch synów w wieku 14 i 16 lat. Od tego czasu mieszka z nami. miedzy czsie wniusł sprawe o rozwód- za porozumieniem stron, chciał mi odebrac dzieci, jak równiez chciał abym to ja płaciła mu alementy na dzieci. Niestety mój mąż dowiedział się że ja go zdradziłam 11 lat temu ale ty był tylko "jednorazowy wyskok" nie mowiłam mu o tym ponieważ nie miało to dla mnie żadnego znaczenia. Dodam że o swojej kochance sam mi powiedział. Do rozwodu nie doszło ponieważ mąż wrócił do mnie jak to powiedział dla dobra dzieci próbował naprawić nasze małżeństwo- ale po dwóch miesiącach stwierdził że nic z tego nie będzie i nie będziemy już razem. Wrócił na swój materac na który spał po powrocie do domu i zaczeło się piekło dla mnie zaczoł mi ubliżac ostatnio nawet przy dzieciach. Stwierdził że za rozpad naszego małżenstwa odpowiedam ja i cały czas wypomina mi tom moją zdrade. Ja nie wnosiłam o rozwód ponieważ nie mam pieniędzy- ale za to mam dowody jego zdrady- bilingi, zdięcia, i inne rzeczy. Jest tylko mały problem ponieważ on twierdzi ze nie jest już z ta osobą, ale często znika z domu na noc lub wyjeżdża na weekendy a ostatnio wyjechał na tydzień czasu na mazury. mój problem leży w tym czy jeżeli on wniesie ponownie o rozwód za porozumieniem stron- chociaż w to wątpie ponieważ twierdzi że przy rozwodzie mnie zniszczy- czy ja będe mogła wykożystać te dowody co mam przeciwko niemu w sądzie żeby rozwód był z jego winy ponieważ to on "rozbił" rodzine jakie mam szanse na to mimo że ponoć nie ma już kochanki.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozwód z orzeczniem winy

nicola zapominasz że to ty pierwsza go zdradziłaś ,dla sądu nie będzie to miało znaczenia ze tamten wysok nie ma znaczenia emocjonalnego dla ciebie.
Oboje pobrudziliście sobie życie , zamiast trzymać się razem szukaliście natchnienia na boku, dla dobra synów , powinniście się dogadać i rozejść bez orzekania o winie tak będzie najlepiej.
Zawsze przede wezwaniem jest termin na odpowiedz na pozew więc jeśli któreś z was wpadnie na pomysł oskarżenia drugiej polowy to należy się bronić, ale proponuje porozumienie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozwód z orzeczniem winy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024