Jak myślicie jaka bielizna podoba się facetom?
Czarna, czerwona, koronkowa, a może zwykła?
każdy ma swoje widzimisie, myślę że nie można sie kierować w wyborze poprzez tutejsze posty bo każdy nosi to co lubi, możesz spytać faceta jaka bielizna mu sie podoba w jakiej by cie chciał zobaczyć, nie musisz sie na to godzić, ale po prostu zapytaj ofen
a tak to mój T lubi hmmm koronkowe, stringuśki hhmm trudno określić bo mówi że wszystko co włożę i tak mu sie będzie podobać
lubię go zaskakiwać i spełniać jego fantazje (od czasu do czasu by go za mocno nie rozpieszczać hih
)
3 2009-07-14 09:53:34 Ostatnio edytowany przez Olinka (2013-06-02 15:46:20)
Mojemu facetowi podoba się i czerwona i czarna. Nie mam problemu żeby trafić w jego gust bo sam kupuje mi bieliznę, ostatnio dostałam od niego komplet ze sklepu spam
mojemu podoba się najbardziej czerwona,koronkowa bielizna
biala - koronna, rozowza tez
Ja zwykle kupuję bieliznę w czterech "podstawowych" dla mnie kolorach - biały, czarny, czerwony i czekoladowy. Zawsze koronkowa, bez dwóch zdań - moja mama śmieje się, że nie wie, jak ja żyję bez bawełnianych majtek choćby na czas okresu
Jeśli jestem w związku i chcę trafić w gust mojego faceta, to po prostu przy jakiejś tam okazji pytam, w jakiej bieliźnie chciałby mnie zobaczyć. Wiadomo, że faceci mają swoje upodobania i pod warunkiem, że to się pokrywa z moimi, jestem otwarta na propozycje
Od stringów zdecydowanie bardziej wolę koronkowe bokserki - pupa o wiele lepiej się w nich prezentuje
Mój facet przepada za bielizną cienką i przezroczystą, tiul, cienka microfibra. A przy tym obowiazkowo muszę być wygolona, no ewentualnie krótko przystrzyżona. Kolor bielizny nie ma tu większego znaczenia. Podobają mi się szorty, skąpe stringi no i body. Ostatnio kupiłam sobie bodystacking, bo wiem, że to go strasznie kręci.
to zalezy od faceta ;p moj np lubi delikatna, ale elegancka
Mojemu TYLKO czarna
czarna koronkowa
Każda
A ja odkryłam ostatnio bardzo ciekawy sklep z bielizną (zarówno damską jak i męską), który mogę Wam polecić.
Sama kupiłam tam bardzo fikuśny staniczek, co spotkało się z wielką radością mojego faceta
Przezroczysta, kolor nie gra roli.Ale wybieram taką która kontrastuje z moją delikatną opalenizną.
mojemu podobają się dwie skrajności, totalna kobiecość, piękna seksi koronkowa bielizna idealnie uwidaczniająca walory figury i drugi typ skromna prosta, wesoła
taka typu majteczki z nadrukiem albo gładkie jakieś w paseczki kropeczki lub wesołe akcenty(łapy psa na całych majtkach, hello Kitty
ogólnie sama wybieram bieliznę i zazwyczaj jest coś prostego bo tak wygodnie i klasycznie i coś kobiecego bo to jest ładne, kolory albo bardzo ciemne albo jasne
ciemne na ciężkie dni jasne na każdy inny dzień
ja lubię jasną, a z kolorów -czarną i turkus
U babeczek najbardziej lubie klasyczną czarną i najlepiej gładziutką
ewentualnie biała lub czerwona-pobudzająca
ponadto pończochy samonośne, podwiązki i biustonosz typu push-up
czaaarna i tylko czarna. Rzadko kupuje jakiś inny kolor bielizny, chyba że pod jakąś okazję. i mojemu to raczej odpowiada:)
biała :):) ale pamietaj,ze przede wszystkim powinnaś się podobac facetowi Ty .... a nie Twoja bielizna
perwersyjna hihi czerwona,czarna no chyba,ze biała z koronki
Ja to wolę czerwoną i przezroczystą ;-D a najlepsza kobieta to jest naga ;-D dla mnie tylko jedna ;-)
Myślę, ze bielizna powinna być przede wszystkim dobrej jakości. Nie ma nic gorszego niż czerwona koronkowa bielizna w tandetnym wykonaniu. Ja lubię klasyczne kroje i kolory- przeważnie biały i cielisty. Z mojej obserwacji wynika jednak,że większość facetów wprost uwielbia czarną bieliznę- bez względu na to czy jest koronkowa, czy też nie.
No własnie, a czy wedłu Was seksowna bielizna to to samo co bielizna erotyczna?
jaka sie miedzy nimi róznica ?
Właśnie widziałam gdzieś artykuł na ten temat ale nie mogę go odkopać...:(
wydaje mi się, że seksowna i erotyczna to jednak nie to samo. erotyczna kojarzy mi się z bielizną odrobinę niegrzeczną
Czarna bielizna jest super, najwięcej mam czarnej bielizny. Jednak ostatnio spodobały mi się również odcienie beżowe i kremowe, bardzo eleganckie i kobiece. Czerwona również mi się podoba, ale o dziwo nie mam zbyt dużo tego koloru. Chcę sobie właśnie kupić coś w kolorze beżowym, kremowym. Może możecie coś polecić?
nie moge umiescic linka, ale w miracoli jest chyba tego najwięcej
do wybora i kolora
wystarczy dodac krope i pl
nie moge umiescic linka, ale w miracoli jest chyba tego najwięcej
do wybora i kolora
wystarczy dodac krope i pl
Bo jest na szczęście blokada przed spamem ;P
A co do "najwięcej" to niestety nie da sie zweryfikować, bo nie widzę wyszukiwarki po rozmiarach i nie wiem, czy mają mi do zaproponowania "najwięcej" w rozmiarze np. 60J.
Od stringów zdecydowanie bardziej wolę koronkowe bokserki - pupa o wiele lepiej się w nich prezentuje
idealne! mi najbardziej podobają się w kolorze czarnym a facetom podobno czerń też odpowiada,zresztą przecież kolor seksu
W kwestii koloru - raczej czern, biel i czerwien odpada. Czarna bielizna wydaje mi sie taka "praktyczna", biala z kolei niepraktyczna, co do czerwieni to zwyczajnie nie ejstem przekonana.
Lubie do swojej szuflady z bielizna wprowadzac kolory raczej dziewczece - wczoraj kupilam sliczny szary komplet, z biale kropeczki i z turkusowa wstazeczka. Znajdzie sie tam tez troche blekitow, granat, sliwka, nawet ostry roz
Co do kroju - staniki push-up, majteczki stringi lub bokserki (chociaz moje kochanie stanowczo woli te drugie, zwlaszcza jesli nie sa mocno zabudowane i odkrywaja pol posladka). O ile od koronek wole satyne (lub zwykla bawelne na bielizne sportowa lub "domowa"), to kompletnie nie moge oprzec sie koronkowym koszulkom - nosze je na co dzien, czuje sie w nich supersexy a przy okazji po plecach nie wieje
Moim zdaniem mężczyznom podobają się najróżniejsze zestawy i kolory. Wszystko zależy od pojedynczego przypadku Koronki przyciągają wzrok i bardzo ładnie się prezentują, ale znowu gładka bielizna też jest niczego sobie ;P Osobiście wolę koronki
Co do kroju - też jest to rzeczą względną. Ważne poza tym, żebyśmy same czuły się komfortowo w tym co mamy na sobie. Marka hmm... Czasami jest gwarancją naprawdę fajnej jakości. Sama kupuję raczej markową bieliznę, ale nie znaczy to, że jestem zamknięta na nowości
Poza tym, na polskim rynku jest sporo firm oferujących bieliznę dobrej jakości także wybór jest czasem bardzo trudny ;P A nawet zazwyczaj ;P
A mi się wydaje, że jeśli facetowi podoba się jego dziewczyna to nie jest dla niego istotne czy ma ona na sobie koronkową, elegancką czy seksowną bieliznę ;P Chociaż fakt, że taka właśnie przyciąga wzrok - jak zauważyła greatexpectation. Myślę, że musi być w bieliźnie trochę tajemnicy (jak w kobiecie ), ale takiej subtelnej
Dlatego podobają mi się markowe zestawy. Nawet polskie firmy mają przepiękne propozycje
Nawet polskie firmy mają przepiękne propozycje
Miewają, owszem. Tylko szkoda, że przeważnie za urodą nie idzie jakość (czyli np. dobre, ścisłe obwody staników, przemyślany i dopracowany krój) i szeroka oferta rozmiarowa...
pomadka napisał/a:Nawet polskie firmy mają przepiękne propozycje
Miewają, owszem. Tylko szkoda, że przeważnie za urodą nie idzie jakość (czyli np. dobre, ścisłe obwody staników, przemyślany i dopracowany krój) i szeroka oferta rozmiarowa...
Alika, ja jednak nie byłabym taka krytyczna w stosunku do polskich marek sprawdź na przykład corin.
wracając do tematu - mężczyznom podobają się na pewno ich wybranki niezależnie od tego jaką bieliznę noszą no i jednym będzie podobała się koronkowa a innym znów gładka
każdemu się nie dogodzi
33 2010-09-29 18:45:14 Ostatnio edytowany przez Alika (2010-09-29 18:57:59)
Alika napisał/a:pomadka napisał/a:Nawet polskie firmy mają przepiękne propozycje
Alika, ja jednak nie byłabym taka krytyczna w stosunku do polskich marek
sprawdź na przykład corin.
Sprawdziłam. To jest właśnie marka, wobec której krytyczna będę mocno: oferta kolorów i wzorów mizerna (prawie tylko czarno, biało i beżowo sięgające po szyję - tu nawet tej urody nie ma...), rozmiarowo też nie lepiej (w dziale "duży biust" staniki do F-H - no bez żartów!), modelki w stanikach za małych (nic dziwnego, jak rozmiarów brak i jak takie zabudowanie - jakby im założył dobry rozmiar to by było widać, że miseczka kończy się pod szyją, to nie jest dopracowany krój) aż oczy bolą za to wyfotoszopowane karykaturalnie i nieudolnie (proszę spojrzeć choćby na "talię" tej pani: ), a do tego wszystkiego ceny kosmiczne (150- 180 zł za polski stanik? poszaleli w tej firmie? importowane brytyjczyki w o wiele większym wyborze rozmiarów, wzorów i kolorów mniej nieraz kosztują).
Witam wszystkich na forum:) Odnośnie bielizny to wydaje mi się,że najlepiej jest jeżeli chodzimy w tym, czym jest nam po prostu wygodnie. Bardzo często nie zawracam uwagi na daną firmę lub markę. Po prostu przymierzam i jeżeli czuje się w czymś dobrze to kupuje. Chyba ze cena jest zbyt wysoka,wtedy staram się szukać w sklepach internetowych,tam można kupić taniej:)
Alika - w kwestii zdjęcia z linka - tutaj na pewno talia modelki nie jest potraktowana photoshopem bo jak się temu dobrze przyjrzeć dziewczyna trzyma w rękach jakiś szal lub coś w ten deseń ale fakt, że jak patrzy się na to pierwszy raz kształty mogą wyglądać nieco dziwnie. co do wzorów i kolorów - mi osobiście bardzo podobają się zwłaszcza ostatnie propozycje z omeną. rzeczywiście jest dużo propozycji w czerni, bieli czy beżu, ale w innych kolorach też przecież można tam znaleźć bieliznę - a poza tym, przecież te trzy wymienione kolory są najbardziej popularnymi jeśli chodzi o bieliznę właśnie więc naturalnym jest chyba, że oferta koncentruje się wokół nich - zwłaszcza jeśli to kolekcja eleganckiej bielizny
takie jest przynajmniej moje zdanie i Twoje Alika szanuję jak najbardziej - tyle gustów ile ludzi na świcie
Alika - w kwestii zdjęcia z linka - tutaj na pewno talia modelki nie jest potraktowana photoshopem bo jak się temu dobrze przyjrzeć dziewczyna trzyma w rękach jakiś szal lub coś w ten deseń
ale fakt, że jak patrzy się na to pierwszy raz kształty mogą wyglądać nieco dziwnie. co do wzorów i kolorów - mi osobiście bardzo podobają się zwłaszcza ostatnie propozycje z omeną. rzeczywiście jest dużo propozycji w czerni, bieli czy beżu, ale w innych kolorach też przecież można tam znaleźć bieliznę - a poza tym, przecież te trzy wymienione kolory są najbardziej popularnymi jeśli chodzi o bieliznę właśnie więc naturalnym jest chyba, że oferta koncentruje się wokół nich - zwłaszcza jeśli to kolekcja eleganckiej bielizny
takie jest przynajmniej moje zdanie i Twoje Alika szanuję jak najbardziej - tyle gustów ile ludzi na świcie
![]()
Nie wiem, gdzie są takie popularne te trzy kolory? Bo w mojej szufladzie białego nie ma nic, czarne staniki są dwa, cielisty jeden (i prawie go nie noszę, jest bo być musi w razie czego pod białą bluzkę), reszta we wszelkich innych kolorach. Jak patrzę na szuflady dziewczyn na Balkonetce to też tęczowo, w ofercie innych marek takoż - czerń, biel i cielisty to owszem, kolory 2-3 bazowych modeli, ale nie całej kolekcji (i to jest właśnie naturalne i fajne). Nawet moja mama jak zobaczyła, że może kupić na siebie śliczne kolorowe staniki to na te "popularne" kolory nawet nie patrzy teraz, więc popularne to one może są, ale wśród kobiet, które nie wiedzą, że można inne kupić...
A propozycje z omeną to mnie się wyjątkowo NIE podobają, bo nie mogę patrzeć na te jej za małe staniki i skórę lalki barbie na zdjęciach (mottem corin chyba jest "mam fotoszop i nie zawaham się go użyć, a że wychodzi plastik? pfff").
Ja noszę wyłącznie czarną bieliznę i to koronkową:) Czuję się w niej naprawdę atrakcyjna:) Najgorzej jak przychodzą egzaminy na studiach, wtedy mi zawsze spod białej bluzki prześwituje czarny stanik.
Nie noszę białej bielizny, bo nie lubię tego koloru po prostu. Natomiast czerwień nie pasuje do każdej bluzki, czerń jest bardziej uniwersalna.:)
Kupuję tylko polskie staniki. Wolę zapłacić powyżej 100 zł, ale mieć dobrze dobrany stanik, który w obwodzie ma 60:)
Nie wiem, gdzie są takie popularne te trzy kolory? Bo w mojej szufladzie białego nie ma nic, czarne staniki są dwa, cielisty jeden (i prawie go nie noszę, jest bo być musi w razie czego pod białą bluzkę), reszta we wszelkich innych kolorach. Jak patrzę na szuflady dziewczyn na Balkonetce to też tęczowo, w ofercie innych marek takoż - czerń, biel i cielisty to owszem, kolory 2-3 bazowych modeli, ale nie całej kolekcji (i to jest właśnie naturalne i fajne). Nawet moja mama jak zobaczyła, że może kupić na siebie śliczne kolorowe staniki to na te "popularne" kolory nawet nie patrzy teraz, więc popularne to one może są, ale wśród kobiet, które nie wiedzą, że można inne kupić...
A propozycje z omeną to mnie się wyjątkowo NIE podobają, bo nie mogę patrzeć na te jej za małe staniki i skórę lalki barbie na zdjęciach (mottem corin chyba jest "mam fotoszop i nie zawaham się go użyć, a że wychodzi plastik? pfff").
ciężko dogodzić każdemu moim zdaniem mają bardzo ładne modele bielizny, ale odeszłyśmy trochę od tematu
wracając więc do niego - ktoś już tutaj chyba napisał, że mężczyznom będą podobać się ich wybranki niezależnie od tego w jakiej bieliźnie będą
ale ważne jest też, żebyśmy same czuły się dobrze w tym, co mamy na sobie
(...) modelki w stanikach za małych (nic dziwnego, jak rozmiarów brak i jak takie zabudowanie - jakby im założył dobry rozmiar to by było widać, że miseczka kończy się pod szyją, to nie jest dopracowany krój) aż oczy bolą za to wyfotoszopowane karykaturalnie i nieudolnie (...)
faktycznie zdjęcie jest trochę niefortunne, ale modelka ma w ręku chyba jakieś futerko - sama nie wiem co to jest ;P ale generalnie jak zajrzałam na ich stronę int to znalazłam dosyć sporo fajnych wzorów i kolorów w moim rozmiarze. nie wszystko mi się spodobało ale tak jest z każdą marką - przynajmniej w moim przypadku podoba mi się zazwyczaj kilka wzorów a reszta w ogóle nie przykuwa mojej uwagi.
faktycznie zdjęcie jest trochę niefortunne, ale modelka ma w ręku chyba jakieś futerko - sama nie wiem co to jest ;P ale generalnie jak zajrzałam na ich stronę int to znalazłam dosyć sporo fajnych wzorów i kolorów w moim rozmiarze. nie wszystko mi się spodobało ale tak jest z każdą marką - przynajmniej w moim przypadku
podoba mi się zazwyczaj kilka wzorów a reszta w ogóle nie przykuwa mojej uwagi
mam podobne odczucia każda marka musi dbać o najprzeróżniejsze gusta dlatego w swojej ofercie ma różne wzory, kolory itp. itd.
mam podobne odczucia
każda marka musi dbać o najprzeróżniejsze gusta dlatego w swojej ofercie ma różne wzory, kolory itp. itd.
No to ta, o której rozmawiamy się do takich zdecydowanie nie zalicza. 3 staniki w 2 kolorach i jednym kroju, które mi wyszukiwarka podaje np. w tak przeciętnych i mocno popularnych rozmiarach jak 65H czy 70G (takie by mnie interesowały ewentualnie -ewentualnie, bo tabela rozmiarów nie raczy ich objąć a na piechotę liczyć mi się nie chce - choć nie za takie ceny) to rzeczywiście wyraz ogromnej wręcz dbałości o "najprzeróżniejsze gusta"...
A w ogóle to zaczyna mnie ten temat denerwować bo coraz mocniej zalatuje spamem tej marki
czarna koronkowa zawsze się sprawdza.. a czy zdarza wam się kupować takie rzeczy w internecie??
emotion: jeśli o mnie chodzi ? czasami kupuję przez Internet, ale raczej rzadko ? wolę sklepy osiedlowe a nawiązując jeszcze do czarnej koronki ? taka właśnie podoba się mojemu mężczyźnie
emotion ? w końcu ktoś ostudził emocje ;P ja z kolei bardzoooo często kupuję w Internecie i to nie same tylko ciuchy ale właśnie bieliznę też najgęściej są to piżamki, koszulki nocne lub figi ? a Ty kupujesz bieliznę w Internecie?
Biała, koronkowa i każda, która jest fikuśna
.
Pomadka, naprawdę tyle rzeczy kupujesz w Internecie?? Przecież przymierzyć tego nie można, a to jest dla mnie super ważne. Wolę iść do sklepu, poprzymierzać i kupić od razu niż czekać w niepewności na bieliznę, która może okazać się zupełnie nietrafiona
letmedomyway, tak tak - bardzo często kupuję w internecie ubrania i bieliznę - teraz zamówiłam piżamkę na zimę plus ciepły sweterek i dwie bluzeczki - jak dla mnie to oszczędność czasu i pieniędzy
letmedomyway, tak tak - bardzo często kupuję w internecie ubrania i bieliznę - teraz zamówiłam piżamkę na zimę
plus ciepły sweterek i dwie bluzeczki - jak dla mnie to oszczędność czasu i pieniędzy
jak dostaniesz piżamkę, to może jej fot zamieścisz tutaj? ale i tak nie sądzę, żeby ktokolwiek mógł przekonać mnie to kupowania przez int... nie lubię rozczarowań
Biała, koronkowa
i każda, która jest fikuśna
.
margaretka123, co rozumiesz pod pojęciem "fikuśna"?
Wiecie co dziewczyny, chyba jednak będę musiała kupić bieliznę przez internet ;P nie myślałam, ze do tego dojedzie, ale muszę kupić prezent urodzinowy mojej najlepszej koleżance - wspominała mi kiedyś, że widziała w jakimś sklepie internetowym cudny komplet i chciałaby sobie go kupić, ale wydał się jej za drogi - no więc teraz czeka mnie szukanie ;/ chyba, że podpytam ją jeszcze o ten komplet bo schodziłam się po sklepach i nie znalazłam podobnego
Zakup bielizny przez internet to bardzo dobry pomysł,sama czesto tak robie i póki co jestem bardzo zadowolona:) Jeżeli możesz to pokaż ten komplet:)
letmedomyway, a czego dokładnie szukasz?
Soxo, fajnie, że masz takie samo podejście jak ja bo osobiście bardzo dużo rzeczy kupuję przez internet
Mam sporo kompletów bielizny w swojej szafie i to przeróżnych marek. Preferuję raczej eleganckie kroje, nie przepadam za sportowymi. Powiem Wam, że jak dla mnie, najlepszą firmą bieliźniarską jest Christies. Mają po prostu prześliczne komplety, seksowne, kobiece i oczywiście wygodne. Jak na razie nie kupowałam jej przez Internet, chociaż wiem, że krakowski salon modaeintima również prowadzi sprzedaż w sieci. Jednak jak na razie wolę przejść się na ul. Zwierzyniecką i osobiście zobaczyć daną bieliznę, ale może kiedy zdecyduję się na jej zakup przez Internet.
Mam sporo kompletów bielizny w swojej szafie i to przeróżnych marek. Preferuję raczej eleganckie kroje, nie przepadam za sportowymi. Powiem Wam, że jak dla mnie, najlepszą firmą bieliźniarską jest Christies. Mają po prostu prześliczne komplety, seksowne, kobiece i oczywiście wygodne. Jak na razie nie kupowałam jej przez Internet, chociaż wiem, że krakowski salon modaeintima również prowadzi sprzedaż w sieci. Jednak jak na razie wolę przejść się na ul. Zwierzyniecką i osobiście zobaczyć daną bieliznę, ale może kiedy zdecyduję się na jej zakup przez Internet.
Chcesz żeby ludzie pękli ze śmiechu? Bo to jedyna reakcja jaką wzbudza ich tabela rozmiarów i oferta...
Myślę, że tak naprawdę mężczyznom podobają się ich kobiety niezaleznie od tego jaką bieliznę mają na sobie - nie ważny jest kolor czy fason Chociaż istotnie na pewno mają jakieś preferencje ale nie odgrywają one większej roli
Najwazniejsza jest wybranka. tak przynajmniej powinno być
Czerwona, różowa,i czarna koronkowa też . Mój mnie wolał bez bielizny ale ja zawsze lubię ładnie wyglądać.
moj zakochany jest w rózowej ja osobiscie uwielbiam niebieska, turkusowa, rozowa i czarna, wogole wszystkie, moze to dziwne ale nie posiadam białego stanika! zawsze kiedy ide z zamiarem kupienia spotykam na swojej drodze jakis bardziej odzwierciedlajacy mnie, czyt. kolorowy
oj widzę, że najpopularniejsze są trzy kolory, biały czerwony i czarny, ale moim zdaniem inne także kolory mogą się spodobać naszym panom. widziałam bardzo fajny komplet w kolorze turkusowym. Nie jest to zbyt popularny kolor dla bielizny, ale moim zdaniem komplet w takim kolorze też jest bardzo sexy
Treść Twojego postu została edytowana z powodu spamowania. Zapoznaj się z regulaminem forum.
moderatorka-apoteoza
Mój uwielbia białą bieliznę, ewentualnie biało-zielona itp, nie przepada za czarnym. Czerwony tez ujdzie i oczywiście koronkowe majteczki, żeby było jak najwięcej widac
Lubię bieliznę koronkową, delikatną i różnokolorową. W lecie noszę bieliznę białą, kremową, różową, w kwiatki, groszki, paski, a jesienią i zimą preferuję czarną, czerwoną, turkusową, grafitową (raczej wybieram ciemniejsze kolory).
Mój mężczyzna z kolei bardzo lubi jak go zaskakuję w sypialni, wobec tego w mojej garderobie mam też strój pokojówki czy pielęgniarki ;p Biustonosze kupuję raczej stacjonarnie (muszą być idealnie dopasowane) natomiast bieliznę erotyczną w hurtowni olenka, chyba także z sentymentu bo kiedyś dostałam taką bieliznę i byłam wniebowzięta. Teraz zastanawiam się nad czymś specjalnym bo akurat nie będzie mnie dłużej w kraju i wracam w mikołajki i chcę by ten mój powrót dłuuugo pamiętał.
Macie jakiś pomysł na fajną bieliznę, która powali go na kolana?
Myślę, że facetom podoba się przede wszystkim bielizna skąpa Zwłaszcza stringi, to prawie jak patrzeć na nagą kobietę. Ja sama preferuję czarną, czerwoną i ogólnie kolorową (mam swój ulubiony niebieski stanik na przykład). Biała bielizna mi się nie podoba w ogóle. Jeśli już, to kremowa. Staniki kupuję przeważnie w sklepach stacjonarnych. Kupiłam kilka razy przez internet, czasem rozmiar trafiony, czasem nie, taka loteria. A potem mi się nie chce odsyłać...
Mirabelka25: Ja chcę mojemu facetowi zrobić niespodziankę na urodziny i przewiązać się czerwoną wstążką na prezent dla niego. w sensie cała nago i tylko tą tasiemką obwiązana. Myślę, że mu się spodoba
Myślę, że facetom podoba się przede wszystkim bielizna skąpa
Zwłaszcza stringi, to prawie jak patrzeć na nagą kobietę.
A ja właśnie się nie zgodzę. Podobno dla facetów najlepsze bielizna, to taka, która dużo zakrywa. A dlaczego? Bo ciało jest niewidoczne i pobudza męską wyobraźnię
Ja chcę mojemu facetowi zrobić niespodziankę na urodziny i przewiązać się czerwoną wstążką na prezent dla niego. w sensie cała nago i tylko tą tasiemką obwiązana. Myślę, że mu się spodoba
Podobna scena chyba była w 'Przepis na życie' jak Beata się obwiązała czerwoną wstążką dla Andrzeja
kaisa_malene napisał/a:Myślę, że facetom podoba się przede wszystkim bielizna skąpa
Zwłaszcza stringi, to prawie jak patrzeć na nagą kobietę.
A ja właśnie się nie zgodzę. Podobno dla facetów najlepsze bielizna, to taka, która dużo zakrywa. A dlaczego? Bo ciało jest niewidoczne i pobudza męską wyobraźnię
Jakoś nie słyszałam, żeby facetów jarały barchanowe majtasy... Oczywiście, że lubią kobietę rozbierać, ale jak zobaczą wielkie gaciory to chyba ich to jakoś super nie podnieca. Mój przynajmniej wyraźnie preferuje mój tyłek w stringach niż bokserkach
kaisa_malene napisał/a:Ja chcę mojemu facetowi zrobić niespodziankę na urodziny i przewiązać się czerwoną wstążką na prezent dla niego. w sensie cała nago i tylko tą tasiemką obwiązana. Myślę, że mu się spodoba
Podobna scena chyba była w 'Przepis na życie' jak Beata się obwiązała czerwoną wstążką dla Andrzeja
O dżizas, ja w ogóle nie wiem kto to Beata, a kto Andrzej. Ale myślę, że każdemu facetowi by się taka opcja podobała
kaisa_malene - Z tą wstążeczką może zadziałać ;P Myślę, że żaden się nie oprze Zastanawiam się jeszcze nad jakimś fajnym wdziankiem, takim skąpym raczej. Tylko nie chcę nic oklepanego...
najlepiej zwykła czarno-czerwona z koronką , każdemu faacetowi się podoba coś innego