Na której randce do łóżka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Na której randce do łóżka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Na której randce do łóżka?

Witam drogie panie;) Na pocżątku pewna historia : mam 19 lat a dziwewczyna z która się spotykam ma ich 23... Bardzo chiałbym, żebyśmy zostali parą, widzę zainteresowanie zx jej strony ostatnio się pocałowaliśmy ale jakby wyslizguje mi się gdy prubuję ją chwytac za rękę. Teraz idę z nią na szóste spotkanie i pewien "ekspert" w uwodzeniu kobiet w swojej książce, pisze że kobiety całują się dla przyjemności i mogą sobie z tego nic nie robic i że nawet KAŻDA kobieta conajmniej razz całowała się z obcym facetem tylko dla przyjemności. Ja nigdy tak nie robiłem choc aniołkiem nie jestem i trochę mnie to zdołowało, że może nie byc już kobiet z podobnym poglądem do mojego - ale jakoś ten fakt akceptowałem z czasem. Teraz znowu się dowiedziałem, że kobiety idą do łóżka z faetem średnio po czwrtej randce i tu pytanie czy idzecie do łużka z facetem poczas randek czy gdy już jesteście ze sobą 0 tutaj kolejny wątek od "eksperta" mianowicie podobno twierdzi, że mog ą się z nią całowac, i okazywac uczucia a mimo to nie jestem z nią w związku i w każdej chwili może uprawiac seks z kim chce bo nie jestem z nią w związku ( a to jego zdaniem zwiąek to wtedy gdy już ze sobą sypiamy) Ja powiem otwarcie, że mimo iż miałem dziewczynę to nie uprawiałem jeszcze seksu i nie uważam się z tego powodu np. groszy. ale ja np. nie chcę uprawiac z nią seksu bo po prostu narazie mnie to z nią "odpycha", nie chcę je od razu zdobyc bo wiem, że nie byłaby wtedy dla mnie wyzwaniem (ja jestem baaardzo ambitny, pewnie dlatego, że jestem sportowem i pewnie wasi mężowie czy chłoacy napewno mnie kojażą) pozatym boję się wyśmiania z jej strony z powodu braku mojego doświadczenia... POradzcie dziewczyny, jak mógłbym stworzyc z nią związek bez seksu (oczywiście narazie) i czy to co pisze ten geniusz uwodzenia jest prawdą? Czy naprawdę uprawiacie seks z gościem którego nie znacie?(Bo te nawet 5 randek nic nie śwoadczy o nim a może byc tylko podrywaczek - jakich teraz mnóstwo przez szkoły uwodzenia ) Spotkanie mam w piątek a koompletnie nmam mętlik w głowie i nie wiem co robic... Czy rzeczywiście nie ma już tych kobiet, które nie kirują się tylko emocjami? I jak mogę w koncu sprawic byśmy byli parą, po pocałowaniu( mam zamiar pocałowc ją teraz ale tak namiętnie - wiecie o co mi hcodzi) powiedziec do niej np. chodz moja kruszynko a gdy zapyta czemu moja to powiedzie, że przecież się całowaliśmy... Kurdę odbija mi bo nie wiem co robic i jak postępowac dlatego sszukam odpowiedzi użródła;) Pomóżcie dziewczyny i z góry dzięki za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Na której randce do łóżka?

Co to za ekspert od siedmiu boleści (SIC!) A ja chodzę do ŁÓŻKA zaraz na pierwszej randce, ekspert pewien pisał w swojej książce, że kobiety lubią to najbardziej...barbarzynski wjazd do łóżka na pierwszym spotkaniu...nawet łóżka nie musi być, poszukaj, poczytaj a dowiesz się o czym piszę ...:D

3 Ostatnio edytowany przez kalina88 (2013-08-15 23:38:07)

ja nie wiem co za glupoty z tym calowaniem.
jako przedstawicielka plci pieknej moge powiedziec, ze z zadnym oblechem od tak dla samego calowania bym si nie calowala, bo to
1. nie sprawialoby mi przyjemnosci
2. calowanie dla samego calowania nie robi sensu

wiec zebym sie pocalowala, facet musi mnie pociagac

i na marginesie dodam, ze ten ekspert to zaden ekspert i wode z mozgu tylko robi takimi badziewiami.
wszytsko zalezy od osobistych predyspozycji, jedna pojdzie do lozka po pierwszym spotkaniu, inna po 3cim a jeszcze inna nie pojdzie nawet do 10tego spotkania, wiec to nie tak jak napisane tak jest, moze sobie jakies durne ten gosciu statystyki z placa wyssane wzial.

4

Przeczytaj historię moich koleżanek, które nie idą z każdym:
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=1642928#p1642928

5

matko skąd Ty tego experta wynalazłeś? ja tez już bym z żadnym facetem który by mnie nie pociągał nie poszła do łóżka ,na której randce?Myślę, że z tym różnie bywa,a to,że ktoś idzie na pierwszej to tez nie zbrodnia,jeśli nie spotyka się co wieczór z kimś nowym....:-P

6

Jak chcesz isc z nia do lozka to idz. Za chwile kobieta pomysli, ze jestes zniewiescialy etc. To sa dziwne stworzenia. Same nie wiedza czego chca big_smile

7

Przestań czytać "ekspertów" tylko rusz mózgownicą. Każda kobieta jest inna. Ja jak mi się ktoś spodoba i mam ochotę na seks to mogę iść na pierwszej, a mam koleżankę, która po pół roku bycia razem się zdecydowała. Nie przyszło Ci do głowy żeby się po prostu cieszyć randką i tym co z niej wyniknie, a nie czytasz jakieś pierdoły?

8

Witam znowu, ostatnio spotkałm się z tą kbietą szósty raz. Zawsze ze sobą rozmawiamy, widzę oznaki zainteresowania z jej storny, kładzie mi rękę na kolanie itp. Ja również jej to okazuję.  NIe ukrywam, że jest ode mnie starsza o 3 lata ( ja mam 20 a ona 23) i zależy mi na niej bardzo. Na zakończenie spotkania ( chciałem ją w końcu pocałowac) ustawiła się tak, że tylko daliśmy sobie po tzw. "buziaku" (czywiscie w usta) ale ja chciałem czegoś więcej wiec kazałem jej się wrócic, porozmawiałem o dalszym umówieniu się na spotkanie i na pożegnanie objęłem ją i... na początku znowu wyglądało to na zwykłego całusa, ale zaczęliśmy się całowac;) Nie wiem jak to nawac, ale nie całowaliśmy się długo bo pocałowaliśmy się ok. 4 razy ( w ciągu tego pocałunku) i nagle odchyliłem głowę i czyłem, że jeszcze chciała mnie pocałowac ale dałem jej buziaka i się pożegnaliśmy. Jest to dla mnie wyjątkowe przeżycie, ponieważ to był mój pierwszy pocałunek. Zaprosiła mine też na jakąś wycieczkę któa odbędzie się dopiera za rok, i też zaproponowała mi wspólny wyjazd do miasta w którym studiuje ( Chorzów ), ja się od razu zgodziłem. I też mam pytanie, czy myślicie, że ona nie traktuje mnie jak gówniarza i nie bawi się mną? Czy traktuje mnie poważnie i czy pocałowała mnie bo coś do mnie czuje czy tylko dla przyjemności ze mną... Całując się narzuciła szybkie tempo. Zależy mi kurczę na niej i nie chcę aby zrobiła to tylko dla przyjemności a też lizyła na coś więcej.  Po czym mogę to poznac? Odpowiedzcie dziewczyny proszę na moje pytania bo naprawdę mam mętlik w głowie i nic innego nie robię tylko myślę o tym. I ta książka to "księga związków, podrywu i seksu dla mężczyzn" autor to Krzysztof Król, który prowadzi własną szkołę uwodzenia perfectdating.pl ja ogólnie nie jestem uwodzicielem i nigdy nie będę nawet nie chhce... uważam to po prostu za szczeniakie ale kilka ad z tamtej strony mi się kiedyś przydało.

9

Jak dla mnie tytuł postu nie pokrywa się z treścią - z tego co zrozumiałam chcesz związku z nią a nie jedynie pójścia do łóżka. Jak zaczniecie być razem, to ten moment predzej czy później nadejdzie - bo rozumiem że to Twój pierwszy raz będzie? A jeśli chodzi o jej zachowanie - po pocałunku trudno rozgryźć kobietę wink ale skoro się spotykacie, doszło do pocałunku to raczej jest zainteresowana dalszym rozwojem znajomości, no i skoro snujecie tak dalekosiężne plany jak wycieczka za rok. Trzymam kciuki!

10

Facet, przestań analizować - pocałowaliście się - super. Czy coś więcej z tego będzie? A cholera wie. Nie da się odgadnąć czyichś zamiarów po samym pocałunku. Skoro masz ochotę to kontynuuj tą relację, a nawet jeżeli nie wyjdzie z tego Twój wymarzony, długi związek to chyba świat się nie skończy, prawda?
I nie czytaj takich pseudonaukowych dyrdymałów!

11

sznurek! Dobrze Wam jest, całowałeś się, rozwijacie znajomość. Przestań kombinować, tylko rób na co masz ochotę, na co ona ma ochotę. To nie ma znaczenia, czy ona się Tobą bawi, czy już myśli, że będziesz ojcem jej dzieci. Liczy się tu i teraz...

12

Oczywiście, ze na pierwszej!

Drugiej już może nie być tongue

13

Ciezko powiedziec na ktorej randce- ty musisz to wyczuc na co gotowa jest kobieta.
Ja osobiscie nie jestem fanem wlazenia chlopakowi na 1 randce do lozka bo jesli jest miedzy wami wspolne zainteresowanie i chemia to bedzie i kolejna randka :-P
ZYCZE POWODZENIA.

p.s

Znam pary, u ktorych sex na 1 randce skonczyl sie slubem wiec nie ma na to zasady.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Na której randce do łóżka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024