blagam,pomozcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » blagam,pomozcie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: blagam,pomozcie

Witam ! Mam pytanie do Was, do lekarza jutro będę dzwonić i sie dopiero umawiać na wizyte. Mój problem polega na tym ze od jakiegoś czasu mam obok pochwy krostke, bardziej jak gule, raz sie zmniejsza raz powiększa. Podskórny ta gula jest, wczoraj byla mniejsza ale koloru zoltego , tak jakby pryszcz , troszke boli i jestem w stanie ja zlapac w palce. Martwie sie ze to moze byc cos poważniejszego. Proszę o jakieś porady ????

2

Odp: blagam,pomozcie

Wygląda na cos dermatologicznego.

3

Ale goroznego ? Wiem ze nie powinnam sie naczytywac w necie ale aż sie boje. Jutro dzwonie do ginekologa i sie umowie na wizyte.

4

Bylam u lekarza, zapalenie mieszka wlosowego -mam maść jak nie pomoże prawdopodobnie będzie zabieg. Pozdrawiam

5

Pomoże smile też kiedyś miałam że się tak wyrażę na wzgórku łonowym krostkę, taką gulkę okazało się że podczas depilacji włos wrósł w skórę i zrobiło się zapalenie. To minie:)

6

Nola6663 napisał/a:

Pomoże smile też kiedyś miałam że się tak wyrażę na wzgórku łonowym krostkę, taką gulkę okazało się że podczas depilacji włos wrósł w skórę i zrobiło się zapalenie. To minie:)

dziekuje ????

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » blagam,pomozcie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024