Szczecin - Szukam koleżanki :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Szczecin - Szukam koleżanki :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Szczecin - Szukam koleżanki :)

Hej. Mam 20lat i mieszkam 40km od Szczecina. Tak jak napisałam w tytule szukam koleżanki/przyjaciółki poprostu dziewczy która tak jak ja czuje że nie ma z kim porozmawiać o problemach i spotkać się. Pisać na gg 48850453 smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szczecin - Szukam koleżanki :)

Hej:) a skąd dokładnie jestes? Wejdź na mejla, smile

3

hej:) wioska w okolicy Goleniowa, pisz na gadu jak coś

4

Hej wink Ja też szukam koleżanki ze Szczecina! Mam 27 lat wink

5

Hej. Ja też bym chętnie poznała jakąś sympatyczną osobę:) Mam 25 lat, mieszkam w Szczecinie. Moje wszystkie najbliższe koleżanki niestety wyprowadziły się na stałe ze Szczecina sad A czasem brakuje mi babskich pogaduszek, kawy, czy wspólnych wyjść. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji to zapraszam: nr gg 3626730

6

Cześć
Mieszkam teraz w Szczecinie i tez chciałabym poznać jakąś NORMALNĄ koleżankę ;P Mam 23 lata i pracuje na pełen etat, na zmiany. Mam wolne zazwyczaj w tygodniu kiedy wiekszość pracuje smile Jak ktoś ma podobnie i chciałby czasem wyjść gdzieś z kims nowym, połaźić po zakupach itp. to ja chetnie.

7

hej jesli lubisz aktywnie spedzać czas,wyjść na jakieś zakupy czy po prosty pogadać
napisz gg 9989750

8

hej):):ja też chętnie poznam fajna normlana kolezanke ze Szczecina):):):)

9

wroclaw smile  , as in the title of my postsmilebig_smile

10

Mam 23 lata i mieszkam w Szczecinie. Niestety grono moich koleżanek nie lubi wieczornych spacerów, wyjścia do kina czy na kawę wolą siedzieć w domu i narzekać. Przebywając w takim towarzystwie samemu można wpaść w narzekanie do czego nie chcę dopuścić. Jest jakaś chętna smile?

11

Jestem ze Szczecina, studiuję, mam 22 lata i podobnie jak w poprzednich postach chętnie poznałabym jakąś dziewczynę z ktora bedzie mozna gdzies wyskoczyć (zakupy, impreza, pogaduchy itd.) smile

12

Pracuję, mam faceta, ale brakuje mi babskiego towarzystwa. Szukam koleżanki, z czasem może przyjaciółki. Może jest ktoś chętny na spacer, kawkę, zakupy? Jestem z Pomorzan.

13

Hey dziewczyny,

niestety macie poblokowane maile i nie mozn pisać sad

chętnie bym was poznała.

Mam 21 lat i mieszkam (prawie) w szczecinie wink

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Szczecin - Szukam koleżanki :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024