Ciekawi mnie pewna przypadłość a mianowicie : czemu tak mężczyzn ciągnie do dziewczyn, które nie mają nic w głowach i jedyne, co potrafią pokazać to cycki i tyłek. Wydawało mi się, że takie dziewczyny to łup dla facetów, którzy szukają znajomości na jedną noc lub pocieszenia a nie dla normalnych chłopaków.Nie wspominając, że szanujący się facet powinien chcieć ominąć taką szerokim łukiem.. Tylko czemu ślini się taki na widok zdjęcia, które wrzuci jakaś panna jak stoi w samej bieliźnie,w makijażu a'la pani z pod latarni? Albo zdjęcie samej twarzy i połowy piersi ledwo sutki zakrywając..Wstawiając takie zdjęcia na portal społecznościowy to dla mnie komunikat : nie mam nic w głowie i nie reprezentuję nic swoją osobą. To nie jest tak, że poderwie jakiś taką dziewczynę w klubie i tyle, nie, on się z nią spotyka i próbuje chodzić na randki. Ludzie! Osobiście na studiach spotkałam wiele wartościowych dziewczyn tzn. można z nimi pogadać, nie są głupie, można pożartować, jednak jest wiele takich, które potrafią rozmawiać tylko o kosmetykach, makijażu a na pytanie co czytały ostatnio odpowiadają: skład mojego toniku. Super. Jestem młoda,ale czy tylko mi się wydaje, że świat schodzi na psy ? Nie czytam zbyt wiele książek, ale w liceum czytałam, wiem, co się dzieje na świecie, można ze mną pogadać tylko co się dzieje z takimi dziewczynami ? Czemu wolą iść do klubu, oddać się komuś w toalecie zamiast po prostu potańczyć? Czemu nie mają do siebie w ogóle szacunku? I czemu faceci tak to lubią??
Ciekawi mnie pewna przypadłość a mianowicie : czemu tak mężczyzn ciągnie do dziewczyn, które nie mają nic w głowach i jedyne, co potrafią pokazać to cycki i tyłek. [...] co się dzieje z takimi dziewczynami ? Czemu wolą iść do klubu, oddać się komuś w toalecie zamiast po prostu potańczyć? Czemu nie mają do siebie w ogóle szacunku? I czemu faceci tak to lubią??
Każdy facet lubi zawiesić oko na ładnej, zgrabnej, zadbanej dziewczynie, ale żaden myślący facet nie związałby się na stałe z bezmózgą panienką zachowującą się tak jak to opisałaś w poście. Niezobowiązujący seks to zupełnie osobna historia - tu się liczy wygląd, a nie to czy jest elokwentna, czytała Hamleta, i chce uratować dzieci w Etiopii.
3 2013-12-25 20:24:14 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2013-12-25 20:25:24)
Każdy facet leci na skąpą bieliznę, a tyłek....aahhhh. Kiedyś też utwierdzałam się w myśli, że facet lubi takie tandetne blondynki (jestem blondynką, nikogo nie obrażając lubię białe szaliczki
) ubrane w ruuuuziowe kozaczki, biały saliczek, ale NIE!. popatrzeć, pooglądać, skomentować to facet taaak... przecież są wzrokowcami, to nic nienormalnego.
Mnie chłopak, koledzy zawsze mówili, że chłop się ZAWSZE poogląda za dziewczynami, które zwracają na siebie uwagę. Zabawią się z taką, pokażą w towarzystwie, no bo przecież to SSSAAm SSSex taka dziewczyna. Tylko, że większość facetów patrzy w przyszłość i raczej nie chciałby takiej żony, czy matki dla przyszłych dzieci.
Kwestia gustu
czemu tak mężczyzn ciągnie do dziewczyn, które nie mają nic w głowach i jedyne, co potrafią pokazać to cycki i tyłek.
Mnie najbardziej ciągnie do takich, które pokazują cycki albo tyłek. Jak pokazują jedno i drugie to zazwyczaj nie mają nic więcej do zaoferowania. A jak nic nie pokazują to mają dużo kompleksów.
małaM napisał/a:czemu tak mężczyzn ciągnie do dziewczyn, które nie mają nic w głowach i jedyne, co potrafią pokazać to cycki i tyłek.
Mnie najbardziej ciągnie do takich, które pokazują cycki albo tyłek. Jak pokazują jedno i drugie to zazwyczaj nie mają nic więcej do zaoferowania. A jak nic nie pokazują to mają dużo kompleksów.
lol niezłe a co jak pokaze fakola ?
małaM napisał/a:czemu tak mężczyzn ciągnie do dziewczyn, które nie mają nic w głowach i jedyne, co potrafią pokazać to cycki i tyłek.
taaaaaa... dziewczyna może być innego uosobienia i nie pokazywać swojego ciała - jest zakompleksiona?? Skąd się biorą te śmieszne twierdzenia....
dziewczyna może być innego uosobienia i nie pokazywać swojego ciała - jest zakompleksiona??
Nie, zbytnio uprościłem, żeby trochę rozkręcić emocje Zależy co znaczy nie pokazywać. Jeżeli jej ubrania przypominają szary worek na ziemniaki to raczej jest zakompleksiona, ale jak chodzi tylko o to, że cycki nie są na wierzchu to nie musi oznaczać od razu kompleksów. Dziewczyna, która uważa się za atrakcyjną będzie chciała w jakiś sposób podkreślić to co jej się najbardziej podoba np.: dopasowanym strojem. Przynajmniej ja takie najbardziej lubię
P. S. Miałem swego czasu koleżankę, która przesadnie eksponowała tyłek (krótka spódniczka i rajstopy w pajęczynkę co baaardzo przyciągało uwagę), bo uważała, że ma za małe cycki. Chciała je powiększyć, ale kasy było szkoda. Także czasem to ma charakter kompensacyjny
marioosh ubrania przypominające worki po ziemniakach też są fajne ,bo np.pod spód można nic nie zakładać i nie koniecznie tak chodzą zakąpleksione dziwadła...ale do rzeczy przecież my jako kobiety także lubimy dobrze ubranych mężczyzn libido wzrasta itd. i jeśli nie snujemy dalekosiężnych planów to nie zwracamy uwagi na jego wady...jest a potem do widzenia a to działa w dwie strony nikt z odrobiną zdrowego rozsadku nie chce miec flejtucha ani kokerspaniela w domu(sorki za błędy) .
Co tu dużo mowić facet zawiesi oko na takiej wymalowanej lali i na tym sie to konczy. No chyba ze w glębi pośmieje się jeszcze z bóg wie ilu warst makijażu na jej licy;). W każdym razie żaden normalny facet nie myśli o takiej jak o kobiecie na całe życie.
@zwyczajnyfacet89, najlepiej taką na basen zaprosić
Faceci lubią dziewczyny które dobrze wyglądają bo mogą się nią pochwalić i kumple im zazdroszczą
@zwyczajnyfacet89, najlepiej taką na basen zaprosić
hehe a po basenie standardowe pytanie "Przepraszam czy my się znamy?";)
Faceci lubią dziewczyny które dobrze wyglądają bo mogą się nią pochwalić i kumple im zazdroszczą
No wiesz między dobrym wyglądem a lalką prosto ze sklepowego regału jest zasadnicza różnica chociażby w ilości makijżu. I tak, dobrze wygladajacej dziewczyny kumple moga pozazdroscic, ale lali? hmm chyba uświnionej koszuli jej faceta od kilogramow wytartej w nią "tapety" (tak tapeta to dobre okreslenie z linczem za to chyba sie nie spotkam:) ).
do wytapetowanych to tylko szpachelkę wziąć i skrobać ja uwazam ze nie ma czego zazdroscic takim panienkom..najlepszy jest delikatny makijaz i naturalne piękno
do wytapetowanych to tylko szpachelkę wziąć i skrobać
ja uwazam ze nie ma czego zazdroscic takim panienkom..najlepszy jest delikatny makijaz i naturalne piękno
ahhhhh muzyka dla mych uszu;P
15 2013-12-27 23:29:31 Ostatnio edytowany przez Sarcia_M (2013-12-27 23:34:53)
Sarcia_M napisał/a:do wytapetowanych to tylko szpachelkę wziąć i skrobać
ja uwazam ze nie ma czego zazdroscic takim panienkom..najlepszy jest delikatny makijaz i naturalne piękno
ahhhhh muzyka dla mych uszu;P
a dlaczego akurat muzyka ? z reszta to chyba dobrze że muzyka.. taka prawda o tych plastikowych lalach..lepsze są naturalne
16 2013-12-30 13:34:22 Ostatnio edytowany przez agne8190 (2013-12-30 13:36:48)
Co tu dużo mowić facet zawiesi oko na takiej wymalowanej lali i na tym sie to konczy. No chyba ze w glębi pośmieje się jeszcze z bóg wie ilu warst makijażu na jej licy;). W każdym razie żaden normalny facet nie myśli o takiej jak o kobiecie na całe życie.
Nie zgodziłabym się z tym. Znam wiele potencjalnych facetów, którzy z wielką chęcią zaproszą panią na wiele wiele nocy. Jest masa takich, którym wystarczy tylko uroda.
Co do makijażu - ja się nie maluje. Większość tych wytapetowanych dam wygląda znacznie gorzej.
17 2013-12-30 13:44:34 Ostatnio edytowany przez zwyczajnyfacet89 (2013-12-30 13:49:51)
zwyczajnyfacet89 napisał/a:Co tu dużo mowić facet zawiesi oko na takiej wymalowanej lali i na tym sie to konczy. No chyba ze w glębi pośmieje się jeszcze z bóg wie ilu warst makijażu na jej licy;). W każdym razie żaden normalny facet nie myśli o takiej jak o kobiecie na całe życie.
Nie zgodziłabym się z tym. Znam wiele potencjalnych facetów, którzy z wielką chęcią zaproszą panią na wiele wiele nocy. Jest masa takich, którym wystarczy tylko uroda.
Co do makijażu - ja się nie maluje. Większość tych wytapetowanych dam wygląda znacznie gorzej.
jak to sie mowi "uroda przemija" a osobiscie nie uwazam zeby grube warstwy makijazu zaliczaly sie do urody.
PS. zgadzam sie wygladaja duzo gorzej, heh gdzies tu na forum jest temat dla ciebie "Normalne dziewczyny gdzie was szukac"
Nic nowego nie wniose do tematu poprawie tylko statystycznie . Takie wymalowane lale omijam z daleka szerokim łukiem, jeśli przesadny makijaż ma przyciągać facetów to wywołuje u mnie efekt odwrotny do zmierzonego. Osobiście cenie naturalną, skromną urodę.
moj login mowi sam za siebie!!! potraficie tylko krytykować niech kazdy robi ze swoja twarzą co chce!!! zazdrosna jestes to walnij sobie tapete ,albo nie patrz ! to że dziewczyna sie maluje nie znaczy ,ze jest pusta ! wrzucacie wszystkie do jednego worka !co to w ogole znaczy pusta zastanówmy się hmm ,bo każdy może to zrozumieć inaczej! Naturalne nie sa puste i sa normalne? a wymalowane puste i nienormalne? no nie moge! o tym nie swiadczy tapeta ,albo jej brak ,ale rozum, wychowanie, wnetrze czowieka , doswiadczenie życiowe, charakter! znam takie dziewczyny i maja bardzo dużo do powiedzenia i zadziwię Was nie sa głupie! głupie jest to co piszecie.Często myslicie ooo tapeciara mysli,ze jest fajna a wcale tak nie jest, zazwyczaj jest odwrotnie uważa, ze jest do niczego ,ze jest brzydka widocznie ma kompleks ,ktos ja skrzywdził nie docenil i chowa sie pod makijazem , kryje to czego nie chce aby widzieli inni. Takie dziewczyny nie sa puste !maja glebokie wnetrza sa dobre,uczynne, wrażliwe i bardzo się przywiązują ,bo boją się. One wiedzą,ze to nie jest fajne jakby mialy wybierac to napewno chcialyby byc naturalne,bo to niekomfortowe ,ale to jest problem psychiki i trzeba to jakos pomoc rozwiazac.Dlaczego często mówią ,,Jak sie nie wymaluje to czuję jakbym byla naga?''. Oczywiście sa też takie, które dobrze sie tak czują ,ale to ich indywidalna sprawa Ty lubisz to a tamta co innego.Kazdy chlopak ma inny gust tak samo jak i dziewczyna i wcale nie jest tak ,ze leca na wymalowane własnie traktuja je przedmiotowo a to zle!!! czlowieka zawsze trzeba poznac ,aby moc oceniac.
,,Człowieka poznaje się całe życie''.
pozdrawiam