boję się, że jestem w ciąży - coś dziwnego podczas seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » boję się, że jestem w ciąży - coś dziwnego podczas seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: boję się, że jestem w ciąży - coś dziwnego podczas seksu

Witam smile piszę tu, bo mam nadzieję, że ktoś z Was zwyczajne mnie uspokoi.. W czasie ostatniego stosunku z moim chłopakiem, gdy zmienialiśmy pozycję, na prezerwatywie zauważyliśmy coś dziwnego, była to żółtawa substancja. Mój chłopak twierdzi, że mogła to być sperma, choć gumki nie pękły podczas stosunków chwilę wcześniej. To 'coś' znajdowało się na prezerwatywie, czyli jakby wyszło z mojej pochwy. Na początku byłam pewna, że to wydzielina pochwy i nie ma się o co martwić. Teraz jednak zjadają mnie nerwy, a na test ciążowy jest jeszcze za wcześnie. Co o tym sądzicie? Czy to możliwe, że mogła to być sperma?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: boję się, że jestem w ciąży - coś dziwnego podczas seksu

Skoro gumka nie pękła to raczej nie.. A taka wydzielina u kobiet w momencie podniecenia to raczej normalność..
Osobiście uważam że nie masz się czym martwić.. Bo czym bardziej o tym będziesz myśleć, to jeszcze sobie objawy ciążowe wkręcisz..
Poczekaj, a dla uspokojenia ducha, zrób test.

Pozdrawiam

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » boję się, że jestem w ciąży - coś dziwnego podczas seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024