Do Warszawiaków - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Do Warszawiaków

Pomimo tak późnej pory mam nadzieję że otrzymam pomoc od Warszawiaków bo sprawa jest dla mnie ważna- czy możecie mi powiedzieć jakimi liniami najszybciej dojechać z Metro wilanowska do Łazienek??

2

Odp: Do Warszawiaków

Dojedź do stacji Metro Politechnika a od niej masz tylko rzut beretem lub dwa przystanki autobusem jadącym na Pragę.
Trzeba wysiąść przy Pl. Na Rozdrożu i jesteś przy Łazienkach.

3

Ok, dzięks wielkie

4

Dawno juz nie byłam. Jesień to dobra pora na taką warszawską wycieczkę?

5

heloł. Stwierdzam tylko fakt : piekna jesienna pogoda sprzyja warszawskim wycieczkom;) Można sporo zobaczyć i pozwiedzać, ja nawet na trochę dłużej zawitałam do wwy... może polecicie jakieś mało popularne ale fajnie miejsce do odwiedzenia?

6 Ostatnio edytowany przez Wątłusz_Pierwszy (2014-11-20 11:37:31)

Jak masz więcej czasu to poszukaj czy nie ma gdzieś w necie (a zwykle jest tego trochę głównie w weekendy) ofert tzw. spacerów po Warszawie. Dzięki takim spacerom z przewodnikiem warsawianistą można się sporo dowiedzieć. Przy okazji taki spacer to nie jest wycieczka typu "a tutaj ładny kościół, obok pomnik naszego wielkiego wieszcza" tylko kilkugodzinny spacer pełen ciekawostek. Jako pasjonat historii Warszawy byłem na kilku spacerach i to był świetnie spędzony czas. Polecam nie tylko Warszawiakom takie spędzanie wolnego czasu w stolicy smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024