Końcem maja wracam do UK, szukam chętnej, pomoge ze wszystkim. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Końcem maja wracam do UK, szukam chętnej, pomoge ze wszystkim.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Końcem maja wracam do UK, szukam chętnej, pomoge ze wszystkim.

Witam,

Długo zastanawiałem się jak sformułować tego posta, by nie zabrzmiał jak anons towarzyski, jednakże wiem iż część będzie go tak interpretować.
A więc tak, mam 22 lata i pracuję na kontrakcie, szukam samotnej dziewczyny (do 30), by wspólnie coś wynająć, pomogę ze wszystkim gdy zajdzie taka potrzeba, jeśli nie znasz języka na tyle by dogadać się przez telefon z jc (nin), pomoc przy koncie bankowym (jeśli nie uda się założyć, to użyczę ci mojego), oraz pomogę załatwić pracę.
Chodzi głównie o to, że chcę zapełnić pustkę w swoim życiu, nie koniecznie na relacji partnerskiej, można zacząć od zwykłej znajomości, ale nie ukrywam, że po ostatnich moich nie udanych związkach chciałbym się zresetować.
W Polsce jestem mniej więcej do 26-28 maja, 25 maj, to ostateczny termin, także spontaniczna decyzja, może okazać się tą trafioną smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Końcem maja wracam do UK, szukam chętnej, pomoge ze wszystkim.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024