Temat: Palmers, Bio Oil , czy coś innego? Proszę o rady i pomoc kobietki

Tak jak w tytule. Czy któraś z was używała balsamu palmers, olejka bio oil albo czegoś innego na rozstępy? Chciałabym kupić coś skutecznego, jakie są wasze opinie ?
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Palmers, Bio Oil , czy coś innego? Proszę o rady i pomoc kobietki

Uzywam palmersa oryginalnego i balsamu tez. Ciezko mi powiedziec czy dziala na rozstepy bo nigdy nie probowalam z nimi walczyc. Raczej po zadnych specyfikach nie znikna calkowicie.

3

Niestety, co bys nie kupila rozstepy nie znikna, a jedynie zbledna, co i tak po jakims czasie dzieje sie samoistnie, wiec jest to wyrzucanie pieniedzy w bloto.

4

kampa napisał/a:

Niestety, co bys nie kupila rozstepy nie znikna, a jedynie zbledna, co i tak po jakims czasie dzieje sie samoistnie, wiec jest to wyrzucanie pieniedzy w bloto.

Potwierdzam sama kupowałam tyle cudów i żadne nie dało rady mi pomoc

5

Ja używałam w ciąży Palmersa i jestem bardzo zadowolona. Użyałam i balsamów i masła i olejku.. Oj masełko było genialne...
Bio Oil z tego co wiem jest od 2 trymestru ciąży...
A kontynuując. U mnie się rozstępy nie pojawiły.. Natomiast trochę zmneijszyły istniejące....

6

Bio Oil jest bardzo przyjemny, pięknie pachnie, czy działa.. mh, rozstępy nie znikają, ale skóra jest bardzo gładka tak ogólnie. Dla mnie niestety jest mało wydajny

7

rebeli napisał/a:

Ja używałam w ciąży Palmersa i jestem bardzo zadowolona. Użyałam i balsamów i masła i olejku.. Oj masełko było genialne...
Bio Oil z tego co wiem jest od 2 trymestru ciąży...
A kontynuując. U mnie się rozstępy nie pojawiły.. Natomiast trochę zmneijszyły istniejące....

tu sie zgodze, jesli stosujemy cos w ciazy, to zmniejsza sie ryzyko pojawienia rozstepow.

8

Palmers na zmianę z olejkiem ze słodkich migdałów. Nie usuną rozstepów ale ładnie je wybielą i skóra będzie jędrniejsza

9

staramalenka86 napisał/a:

Palmers na zmianę z olejkiem ze słodkich migdałów. Nie usuną rozstepów ale ładnie je wybielą i skóra będzie jędrniejsza

Jesli moje sa stare i juz biale, to rowniez stana sie mniej widoczne? tongue

10

ja mam kremowe serum z bielendy, w zółtej tubie ( miód i kozie mleko)

11

serum z bielendy na rozstepy? pierwsze slysze, a bardzo lubie ta marke.