Tak jak w tytule. Czy któraś z was używała balsamu palmers, olejka bio oil albo czegoś innego na rozstępy? Chciałabym kupić coś skutecznego, jakie są wasze opinie ?
Pozdrawiam
Uzywam palmersa oryginalnego i balsamu tez. Ciezko mi powiedziec czy dziala na rozstepy bo nigdy nie probowalam z nimi walczyc. Raczej po zadnych specyfikach nie znikna calkowicie.
Niestety, co bys nie kupila rozstepy nie znikna, a jedynie zbledna, co i tak po jakims czasie dzieje sie samoistnie, wiec jest to wyrzucanie pieniedzy w bloto.
Niestety, co bys nie kupila rozstepy nie znikna, a jedynie zbledna, co i tak po jakims czasie dzieje sie samoistnie, wiec jest to wyrzucanie pieniedzy w bloto.
Potwierdzam sama kupowałam tyle cudów i żadne nie dało rady mi pomoc
Ja używałam w ciąży Palmersa i jestem bardzo zadowolona. Użyałam i balsamów i masła i olejku.. Oj masełko było genialne...
Bio Oil z tego co wiem jest od 2 trymestru ciąży...
A kontynuując. U mnie się rozstępy nie pojawiły.. Natomiast trochę zmneijszyły istniejące....
Bio Oil jest bardzo przyjemny, pięknie pachnie, czy działa.. mh, rozstępy nie znikają, ale skóra jest bardzo gładka tak ogólnie. Dla mnie niestety jest mało wydajny
Ja używałam w ciąży Palmersa i jestem bardzo zadowolona. Użyałam i balsamów i masła i olejku.. Oj masełko było genialne...
Bio Oil z tego co wiem jest od 2 trymestru ciąży...
A kontynuując. U mnie się rozstępy nie pojawiły.. Natomiast trochę zmneijszyły istniejące....
tu sie zgodze, jesli stosujemy cos w ciazy, to zmniejsza sie ryzyko pojawienia rozstepow.
Palmers na zmianę z olejkiem ze słodkich migdałów. Nie usuną rozstepów ale ładnie je wybielą i skóra będzie jędrniejsza
Palmers na zmianę z olejkiem ze słodkich migdałów. Nie usuną rozstepów ale ładnie je wybielą i skóra będzie jędrniejsza
Jesli moje sa stare i juz biale, to rowniez stana sie mniej widoczne?
ja mam kremowe serum z bielendy, w zółtej tubie ( miód i kozie mleko)
serum z bielendy na rozstepy? pierwsze slysze, a bardzo lubie ta marke.