Witam. Wczoraj jak nigdy wszedlem na portal obcy cos tam. Taki czat. Spotkalem dziewczyne ktora mieszka 100km ode mnie +\- ale ja tam nie raz bylem i to jest 1h drogi. Pisalismy 2h lubimy to samo.mamy te same poglady chcemy byc weterynarzami powiedziala mi ze jestem sympatyczny nigdy nie pisalem z dziewczyna 2h w tym lekko ja podrywajac i smiejac sie, zartowalosmy... Potem ona niechcacy sie rozlaczyla ale dalaa mi swoj nr gg to po chwili napisala. Widac bylo ze chce ze mna pisac siedzielismy os 23:30 do prawie 2 w nocy. Jest tajemnicza to mnie napedza... Na koniec rozmowy napisalem jej ze bylo moli bardzo milo i mam nadzieje ze jeszxze popiszemy. Wyslala mi buziaka i napisala ze tez ma nadzieje. Bardzo fajna dziewczyna... Juz sie z nia "do kina umowilem". Nie wiem kiedy napisac nie chce by pomyslala ze jestem nachalny... Po 30 min rozmowy napisala mi ze bedzie powoli zmykac a jeszcze siedziala z poltorej godz napisala mi cos takiego " dobrze ze wtedy nie poszlam
" pisze z tel. Zapewne inaczej bym wam to rozpisal... O ktorej godz najlepiej napisac?
nie nakręcaj się tak przede wszystkim
Nie robie tego
Z Twojego postu wynika, że jednak robisz.
A po za tym, pisz kiedy masz ochotę.
Nie no nic sobie nie wyobrazam ona jest interesujaca a nakreca mnie jej tajemniczosc nawet przez chwile nie pomyslalem o tym ze NAPRAWDE mozemy sie spotkac
Stary przez Ciebie przemawia taka desperacja, że zaraz pękniesz. Wrzuć na luz czym prędzej, bo nam padniesz zaraz. Więcej luzu i spontanu, mniej planowania i wymyślania.