Odleglosc, czy tylko to jest problem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Odleglosc, czy tylko to jest problem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Odleglosc, czy tylko to jest problem?

Witam, w styczniu tego roku poznalem dziewczyne, przez internet. Poczatkowe niewinne rozmowy rozwinely sie w cos wiecej. Na samym poczatku mowila ze nie angaazuje sie w zwiazki na odleglosc, a jednak piersza sie poddala i zakochala. Nie dlugo potem w te sidla i wpadlem ja. Dzieli nas duza odleglosc 1600 km... Widzielismy sie pare razy, gdy ona przyjezdzala do rodziny, nawet bylem z nia na slubie jej kuzyna. Pojechalem do niej na odwiedziny na 2 tygodnie. Po tym jednak czasie zaczelo cos sie psuc... Nastepne spotkanie bylo zaplanowane na 2 miesiace po tym jak wyjechalem od niej. Poczatkowe 2 tygodnie po moim wyjezdzie bylo dobrze, pozniej zaczela mowic ze dobija juz ja czekanie. Bywalo coraz to gorzej i gorzej. Az 3 tyogdnie przed moim kolejnym wyjazdem do niej napisala ze chyba jestesmy skazani na porazke. Przekonalem ja jednak by poczekala do mojego przyjazdu by wtedy na spokojnie porozmawiac, zgodzila sie. Gdy chcialem przyspieszyc przyjazd powiedziala ze mam poczekac do pierwszego terminu. Czy mimo to rzucic wszystko i pojechac tam i zapukac do drzwi w wczesniejszym terminie?

Przepraszam za brak znakow i ortografie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odleglosc, czy tylko to jest problem?

Nie wiem ile masz lat ale jak powyżej 20 to miej świadomość, że związki na odległość, w dłuższej perspektywie, nie działają.

3

Zapytaj ją czemu nie chce wcześniej się spotkać.Jeśli nie ma ważnego powodu to spotkaj się z nią wcześniej.Ale związek,gdzie spotykacie się raz na kilka miesięcy moim zdaniem nie ma sensu,bo to raczej nie przetrwa.. prędzej czy później pewnie znajdziecie sobie kogoś bliżej siebie.

4

Wiem, że związki na odległość nie działają. Deadline mieliśmy ustalony na wiosnę, ale nagle stwierdziła że to za długo nie mówiąc wcześniej że stało się to problemem. Gdy powiedziałem ze przyspieszymy Deadline powiedziała że jest za późno.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Odleglosc, czy tylko to jest problem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024