Witajcie forumowiczki! Piszę tutaj, ponieważ mam kłopoty finansowe i boję się , że może być jeszcze gorzej Może od razu przejdę do rzeczy i powiem o co chodzi. Otóż mam 24 lata nie pracuje obecnie, wychowuje razem z partnerem 6 miesięcznego synka. Mieszkamy od niedawna na swoim , ponieważ moja mama przed śmiercią zostawiła mi mieszkanie. Mój partner pracuje na budowie zarabia marne 1200 zł , ja mam 750 renty po mamie i rodzinne na małego 77 zł
i tu właśnie pojawia się problem, bo długi zaczynają nas zjadać:(( Wzięliśmy pożyczkę 8000 zł na remont mieszkania, ponieważ nadawało się do kapitalnego remontu raty miesięcznie mamy 370 zł + opłata za moja szkołę 120 zł + reszta rachunków. . Nie wspominając już ze opal na zimę trzeba kupić
Tydzień temu złożyłam wniosek do mopsu o pomoc finansową, czekam aż ktoś się pojawi , ale pani w opiece powiedziała ze nie mam na co liczyć bo to ze płace 370 zł raty jest wliczane do dochodu:/ Już Noe wiem co mam robić jak zdobyć pieniądze. PoSzlabym do pracy ale nie mam z kim małego zostawić a na opiekunkę mnie nie stać
Może Wy mi doradzicie co mogłabym w tej sytuacji zrobić??? Może wie ktoś coś na temat dorobienia pieniędzy pracując w domu bądź prEzes Internet?? Błagam pomóżcie
Temat: Boje sie ze wpadne w depresje...
Zobacz podobne tematy :
Odp: Boje sie ze wpadne w depresje...
poszukaj pracy jako copywriter. Można to robić z domu. Piszesz na akord, 5 zł za 1000 znaków, ale lepszy rydz niż nic.