Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 136 z 136 ]

131

Odp: Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko

Bardzo proszę o NIE PISANIE posta pod postem.

Edytowałam mnóstwo postów w tym temacie, i mam nadzieję że nie będę musiała robić tego ponownie.

Poza tym widzę że zeszliście z tematu i stworzyliście sobie netkafejkę.. Czyli prawdopodobnie wątek trafi do działu "NASZA SPOŁECZNOŚĆ"

Bardzo proszę wszystkich wypowiadających się o zapoznanie się z regulaminem.

Zobacz podobne tematy :

132

zdradzony nie rozpaczaj bo ona nie warta tego - uwierz mi na slowo
sadze że jesteś wrtościowym ,  delikatnym facetem , ktróry jak kocha to oddaje siebie całego .
                    Nie rozpaczaj , nie izoluj sie od ludzi  , to najgorsza z mozliwych opcjii wyjścia na prostą Wiuem ze to trudne ,fdzuc sie w wor pracy , pasji,wolontariatu - obojetne co rób byl;e by nie romyslać .ib]
                 Do świat to poznasz napewno  warta Ciebie dziewczyne więc na zapas nie zamartwiaj się  .
Pomysl sobie ze  nie tylko Ty jeden zosoatrłeś odrzucony inni tez maja przejścia i jakoś zyją .
Dobrze ze  podzieliłes sie z nami  swoim bólem - świadomośc że ktoś jest obok i zrozumie także pomaga .
               [b] zdradzony - nie wierzę  ze nie podobasz  sie innym kobietom ???  umów sie na niewinna kawke  , porozmawiaj i pod zadnym pozorem nie porównuj nowo poznana  dziewczyne z  tamtą   

POzdrawiam serdecznie i czekam na  dobre wieści

133

Moelle - mode  ??????????   uważasz że piszemy nie na temat ????
nie za BARDZO ROZUMIEM ????

134

niu7nia napisał/a:

zdradzony nie rozpaczaj bo ona nie warta tego - uwierz mi na slowo
sadze że jesteś wrtościowym ,  delikatnym facetem , ktróry jak kocha to oddaje siebie całego .
                    Nie rozpaczaj , nie izoluj sie od ludzi  , to najgorsza z mozliwych opcjii wyjścia na prostą Wiuem ze to trudne ,fdzuc sie w wor pracy , pasji,wolontariatu - obojetne co rób byl;e by nie romyslać .ib]
                 Do świat to poznasz napewno  warta Ciebie dziewczyne więc na zapas nie zamartwiaj się  .
Pomysl sobie ze  nie tylko Ty jeden zosoatrłeś odrzucony inni tez maja przejścia i jakoś zyją .
Dobrze ze  podzieliłes sie z nami  swoim bólem - świadomośc że ktoś jest obok i zrozumie także pomaga .
               [b] zdradzony - nie wierzę  ze nie podobasz  sie innym kobietom ???  umów sie na niewinna kawke  , porozmawiaj i pod zadnym pozorem nie porównuj nowo poznana  dziewczyne z  tamtą   

POzdrawiam serdecznie i czekam na  dobre wieści

Bardzo ci dziękuje za miłe słowa. Wiem o tym że muszę o niej zapomnieć,ale czasem jak leże sam w łóżku  to myśli same przychodzą do głowy. Jak to było gdy leżała koło mnie i mogłem ją przytulić
pocałować gdy ona mnie przytulała ,czasem jest to bardzo trudne, nawet głupie wyjście do sklepu przypomina mi ją bo zawsze chodziliśmy razem,w pracy razem na zakupach razem wszędzie razem.
I mogę cię zapewnić że jak będzie jakaś dobra wiadomość to napisze by się pochwalić że jest wszystko dobrze. I podziękować jeszcze raz za wsparcie z waszej strony bo to dla mnie jest bardzo ważne.
I pozwala mi lepiej przez to PIEKŁO przejść.

135

zdradzony - romatyczna wrazliwa duszo b/ 
                   Zyc wspomnieniamiu,  to nie wyjście z sytuacjii ,musisz  poszukac alternatyw w sposobie spędzania czasu oragnizowania innego niz do tej pory czasu .
                           Wierz mi ze nikt nie jest w stanie pomóc Ci na tyle co Ty sam sobie .
Bo znasz siebie dobrze i wiesz co jest dla Ciebie  najlepsze .
                            Swego czasu tez miałam taki dylemat ,. nie bylo netu , komunikatorów ani za bardzo te;lefonów stacjonarnych  i sluchając  swego instynktu  samozachowawczego  doporowadziłam do wyeliminowania  najpierw z mysliu , potem  z marzeń  i w koncu z serca  partnera z ktorym wiązałam plany na wspólne zycie .
           Wiem . wiem że to trudne bo .nawet Nasz Wieszcz Narodowy Adam Mickiewicz    mial takie problemy ....

Precz z moich oczu!... posłucham od razu,

Precz z mego serca!... i serce posłucha,

Precz z mej pamięci!... nie tego rozkazu

Moja i twoja pamięć nie posłucha.

Jak cień tym dłuższy, gdy padnie z daleka,

Tym szerzej koło żałobne roztoczy, -

Tak moja postać, im dalej ucieka,

Tym grubszym kirem twą pamięć pomroczy.

Na każdym miejscu i o każdej dobie,

Gdziem z tobą płakał, gdziem się z tobą bawił,

Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie,

Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił.

Czy zadumana w samotnej komorze

Do arfy zbliżysz nieumyślną rękę,

Przypomnisz sobie: właśnie o tej porze

Śpiewałam jemu tę samę piosenkę.

Czy grają w szachy, gdy pierwszymi ściegi

Śmiertelna złowi króla twego matnia,

Pomyślisz sobie: tak stały szeregi,

Gdy się skończyła nasza gra ostatnia.

Czy to na balu w chwilach odpoczynku

Siędziesz, nim muzyk tańce zapowiedział,

Obaczysz próżne miejsce przy kominku,

Pomyślisz sobie: on tam ze mną siedział.

Czy książkę weźmiesz, gdzie smutnym wyrokiem

Stargane ujrzysz kochanków nadzieje,

Złożywszy książkę z westchnieniem głębokiem,

Pomyślisz sobie: ach! to nasze dzieje...

A jeśli autor po zawiłej probie

Parę miłośną na ostatek złączył,

Zagasisz świecę i pomyślisz sobie:

Czemu nasz romans tak się nie zakończył?...

Wtem błyskawica nocna zamigoce:

Sucha w ogrodzie zaszeleszczy grusza

I puszczyk z jękiem w okno zalopoce...

Pomyślisz sobie, że to moja dusza.

Tak w każdym miejscu i o każdej dobie,

Gdziem z tobą płakał, gdziem się z tobą bawił,

Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie,

Bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił.

--------------------------------------------------------------------------------

pozdrawiam i nadal czekam  na radosne wiadomości -
    a widzisz ?? taki AM  a mial identyczne dylematy  ????  bo to odwieczny problem  dwóch serc.

[ps a czy wiesz że cierpienie uszlachetnia ????

Posty [ 131 do 136 z 136 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024