W jakim wieku najlepiej zakochać się ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » W jakim wieku najlepiej zakochać się ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: W jakim wieku najlepiej zakochać się ?

W jakim wieku najlepiej mieć chłopaka ? . Pytam ponieważ moja 13-letnia siostra powiedziała mi w sekrecie że się zakochała i że kocha chłopaka i że ją on też i że chodzą ze sobą ... ( w jej języku ) wink czy to odpowiedni wiek ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W jakim wieku najlepiej zakochać się ?

Miałam zaledwie 14 lat gdy zakochaŁam się i mimo tak młodego wieku to uczucie było bardzo silne tak bardzo że  po siedmiu latach wźieliśmy ślub i licząc cały okres jesteśmy parą z 12letnim stażem. Nie ma regóły może za niedługo siostra będzie przeżywac zawud miłosny lub ktoś inny jej się spodoba ale nie ma wieku odpowiedniego.

3

Moja pierwsza milosc przezylam wlasnie w tym wieku! Bylismy ze soba 3 lata.Rozstalismy sie , (przez jego rodzicow,ale to dluga historia ).Do dzisiaj jestesmy dobrymi znajomymi , mimo , ze mamy juz swoje rodziny smile

4

ja zakochałam się tak naprawdę w wieku 23 lat, ponieważ wcześniej bałam się angażowac w związki...
kocham nadal, ale to już inna histori a:)

5

O ile sobie przypominam to od dziecka byłam w kimś zakochana. A to w jakimś aktorze, a to w chłopaku z klasy. każdy wiek jest dobry. Pierwszego chłopaka miałam mając właśnie 13 lat i też jakieś trzy lata to trwało. Hehe Jeanne my też się rozstliśmy przez kogoś, ale nie rodziców a jego ciotkę:P
No więc każdy wiek jest dobry na miłość i chodzenie, ale nie każdy wiek jest dobry by posuwać się w tym związku w strefy intymne... Na to trzeba tylko uważać...

6

ale ona ma 13 lat a zakochała się w chłopaku co ma 17 lat za 2 miesiące  właściwie to on ją też kocha itd. Pisze do niej już nie raz pod domem słyszałam jak ją odprowadzał i mówił jej że ją kocha .

7

nie wiem czy istnieje coś takiego jak "najlepszy wiek do zakochania się". wszystko zależy od dojrzałości psychicznej; chociaż nie ukrywam - dla mnie mówienie o miłości w wieku trzynastu, czternastu lat (siedemnastu z resztą też wink) to lekkie nadużycie. miłość to poważne uczucie, "kocham" - poważne słowo. jak dla mnie to prędzej młodzieńcze zauroczenie...

8

Na pewno na poznawanie tego uczucia.
Wątpię czy zna znaczenie tego słowa, ale kto jej zabroni kochac ? smile

A Ty jako starsza siostra postaraj się przekazac jej swoją wiedzę na ten temat - naucz ją już teraz jak należy traktowac osoby które się kocha, jak ona powinna byc traktowana.
To bardzo ważne  i miłe smile

9

Zakochałam się mając właśnie 13 lat. Byłam młoda i głupia, bo za namową koleżanek zerwałam z nim. Po latach znów byliśmy parą ale to już nie była ta sama miłość, ta pierwsza była czystrza, niewinna. Na pewno nigdy go nie zapomnę, przecież był pierwszym którego kochałam.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » W jakim wieku najlepiej zakochać się ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024