Znowu nie byłam pewna czy tu umieścić ten temat, no ale mam nadzieję ze dobrze a moje pytanie jest następujące, jakie myślicie jakie wymiary, proporcje są powszechnie uważane za piękne czy te klasyczne 90-60-90 czy może inne... Czy dziewczyna taka jak ja z wymiarami, 97-68-103 może się podobać, jest atrakcyjna czy już gruba? sobie podobam się tak w miarę, walczę jedynie z cellulitem bo mam spory, ale radze sobie z tym. Zdaje sobie sprawę tez z tego że wile nie schudnę bo jestem już taka rozbudowana w dolnych partiach, czy idą po ulicy, mogę podobać się i zwracać uwagę(proszę nie mówcie ze to puste, to mój dziwny charakter zbudowany na przykrych doświadczeniach z przed kilku lat)...
Mam nadzieję że rozwiniemy wszystkie miłą rozmowę
wydaje mi się, że wymiary nie mają aż tak wielkiego znaczenia, bo mam koleżankę, która jest naprawdę bardzo lubiana, podrywana przez facetów, a rzeczywiście w tych "dolnych partiach" jest bardzo rozbudowana. wiec wydaje mi się, że proporcje nie są aż tak ważne.
Mam sporą pupę i daję Ci słowo honoru - chłopcom bardzo podoba się właśnie ta część ciała dziewczyny. Po niej są dopiero piersi i nogi. Wiem to z własnego doświadczenia, jak i z ankiety przeprowadzonej bodajże na wirtualnej. Ale chyba na pierwszym miejscu była twarz
Szerokie biodra kobiety to gwarancja płodności, którą faceci wypatrują jeszcze z czasów pierwotnych. Chcą mieć pewność, że wybranka będzie zdolna do rozpłodu. Podobno kobiety z rozbudowaną miednicą nie mają problemów z rodzeniem dzieci. Tak czy siak, czy to instynkty pierwotne czy nie, ja jestem dumna z mojej pupy
Chociaż trzeba przyznać, że każdy facet oceni subiektywnie dziewczynę. Bo jednak nie wszyscy są tacy sami. Ale Ty nie masz Cię czym martwić Twoje wymiary to Twój atut. Tego się trzymaj
ja znam dziewczynę,która jest...hmmm...no po prostu gruba...nosi krótkie spódniczki,ogroooomneee dekoldy ( piersi ma tak wielkie, że Pamela by się za nie nie powstydziła), z twarzy też nie jest jakaś piękna, ale faceci się za nią oglądają... Myślę, że to dlatego, że ona sama się sobie podoba i faceci to wyczuwają
Mam sporą pupę i daję Ci słowo honoru - chłopcom bardzo podoba się właśnie ta część ciała dziewczyny. Po niej są dopiero piersi i nogi. Wiem to z własnego doświadczenia, jak i z ankiety przeprowadzonej bodajże na wirtualnej. Ale chyba na pierwszym miejscu była twarz
![]()
Szerokie biodra kobiety to gwarancja płodności, którą faceci wypatrują jeszcze z czasów pierwotnych. Chcą mieć pewność, że wybranka będzie zdolna do rozpłodu. Podobno kobiety z rozbudowaną miednicą nie mają problemów z rodzeniem dzieci. Tak czy siak, czy to instynkty pierwotne czy nie, ja jestem dumna z mojej pupy
Chociaż trzeba przyznać, że każdy facet oceni subiektywnie dziewczynę. Bo jednak nie wszyscy są tacy sami. Ale Ty nie masz Cię czym martwić Twoje wymiary to Twój atut. Tego się trzymaj
masz rację.chłopom sie to podoba bo ja też miałam na czym siedzieć i facetom sie to podobało,ale źle się z tym czułam.Nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze nie mówiąc o rozebraniu sie do bikini.dlatego pewnego dnia postanowiłam "wielkiemu tyłkowi mówimy stanowcze nie" Dużo ćwiczyłam mięśnie ud i posladków,wklepywałam balsam drenujący i masowałam się dwa razy dziennie.Nie przeginałam ze słodyczami.Piłam dużo wody mineralnej.Dzis moja pupcia jest jak marzenie, aja nadal ćwiczę bo wpadłam w nawyk.Masuję posladki co 2 dzień raz dziennie.
Poza tym wymiary wymiarami, a trzeba jeszcze patrzeć w co kto jest ubrany. Dobranie ubrań do figury może optycznie odjąć tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle cm:) albo dodać, co kto lubi:)
moim zdaniem wazne są proporcje i tak tak napisała Szczurunia tego jak dobieramy ubrania;)
moim zdaniem wazne są proporcje i tak tak napisała Szczurunia tego jak dobieramy ubrania;)
tak, proporcje przede wszystkim... bez wątpienia.
Oprócz tego wydaje mi się, że facetom podobają się pośladki jędrne i odstające.... nie zależnie od tego czy tyłek jest wąski czy szeroki....
piersi- też nie muszą być ogromne... uwierzcie mi na słowo- wiem to po sobie.... dlatego wymiary chyba nie mają aż tak wielkiego znaczenia... choć prawie idealne wywołują podziw
Wymiary zależą też od wzrostu, Twoje wymiary są dobre, ale jeśli masz 150cm w kapeluszu, no to jednak niekoniecznie
Będziesz na pewno zgrabna, jeśli będziesz się za taką postrzegać. Po prostu chodzi mi o to, żebyś czuła się pewna swojego ciała. Z pewnością masz jakieś atuty, które mogłabyś wyeksponować odpowiednim ubiorem.
No właśnie, a tak z ciekawości dziewczyny - jakie są wasze wymiary, możemy tu sobie je podawać.
Ja właśnie niedawno się mierzyłam: 88/ 72/ 90
Ja jestem dość wysoka osobą, mam 173cm wzrostu;) ogólnie z moim chłopakiem jeszcze problemów na tym tle nie mam, ale nie ma co ukrywać, nawet mając swojego chłopaka chcę się kobieta czuć piękna i doceniana a nie zawsze własny facet możne to zaoferować