Hej! Lato powoli chyli się ku końcowi, wracamy do rutyny dnia codziennego - pracy/szkoły, mniej czy bardziej udanych spotkań ze stałą grupą znajomych, czy ciepłej herbaty i koca, oglądając kolejny sezon swojego ulubionego serialu. Ja mówię NIE monotonii! Chętnie poznam nowych znajomych i pójdę na kawę/piwo/spacer/koncert czy whatever
a z jakiej dzielnicy jesteś ?
hej, ja również dopiero co przeniosłam się z Poznania do Warszawy i niestety jak na razie znam tutaj bardzo mało osób do tego bardzo zapracowanych ;/ więc z chęcią poznam nowe pozytywne osoby, żeby razem w jakiś ciekawy sposób spędzać czas ; )
hej, ja również dopiero co przeniosłam się z Poznania do Warszawy i niestety jak na razie znam tutaj bardzo mało osób do tego bardzo zapracowanych ;/ więc z chęcią poznam nowe pozytywne osoby, żeby razem w jakiś ciekawy sposób spędzać czas ; )
Hej Ja mieszkam w Warszawie 4 miesiące. Czuję się tutaj strasznie samotna tylko dom i praca a z chęcią bym gdzieś wyszła oderwała się od tej codzienności jak coś pisz na maila. pozdrawiam
Hej! Wprawdzie niedawno po 6 latach wyprowadziłem się ze stolicy, ale chętnie się spotkam.
Będzie mi miło, jak się odezwiesz na maila:
pieklo666mord@gmail.com
W sumie ja na piwo chętnie i na koncert.