Szukam znajomych WARSZAWA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam znajomych WARSZAWA

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Szukam znajomych WARSZAWA

Hej! Lato powoli chyli się ku końcowi, wracamy do rutyny dnia codziennego - pracy/szkoły, mniej czy bardziej udanych spotkań ze stałą grupą znajomych, czy ciepłej herbaty i koca, oglądając kolejny sezon swojego ulubionego serialu. Ja mówię NIE monotonii! Chętnie poznam nowych znajomych i pójdę na kawę/piwo/spacer/koncert czy whatever smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam znajomych WARSZAWA

a z jakiej dzielnicy jesteś ?

3

hej, ja również dopiero co przeniosłam się z Poznania do Warszawy i niestety jak na razie znam tutaj bardzo mało osób do tego bardzo zapracowanych ;/ więc z chęcią poznam nowe pozytywne osoby, żeby razem w jakiś ciekawy sposób spędzać czas ; )

4

dziewczyna220 napisał/a:

hej, ja również dopiero co przeniosłam się z Poznania do Warszawy i niestety jak na razie znam tutaj bardzo mało osób do tego bardzo zapracowanych ;/ więc z chęcią poznam nowe pozytywne osoby, żeby razem w jakiś ciekawy sposób spędzać czas ; )

Hej Ja mieszkam w Warszawie 4 miesiące. Czuję  się  tutaj strasznie samotna tylko dom i praca a z chęcią bym gdzieś wyszła oderwała się od tej codzienności jak coś pisz na maila.  pozdrawiam

5

Hej! Wprawdzie niedawno po 6 latach wyprowadziłem się ze stolicy, ale chętnie się spotkam.

6

Będzie mi miło, jak się odezwiesz na maila:
pieklo666mord@gmail.com

W sumie ja na piwo chętnie i na koncert. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam znajomych WARSZAWA

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024