Cześć mam do was pytanie.
Co lubcie u facetów do garnituru, krawat czy muszka.
Mam dylemat ponieważ jestem zaproszona na wesele i nie wiem co kupić mężowi do ciemnego garnituru. Osobiście podobają mi się muszki. Ale czy to dobry styl na XXI wiek? Czy to nie jest staroświeckie?
Cześć mam do was pytanie.
Co lubcie u facetów do garnituru, krawat czy muszka.
Mam dylemat ponieważ jestem zaproszona na wesele i nie wiem co kupić mężowi do ciemnego garnituru. Osobiście podobają mi się muszki. Ale czy to dobry styl na XXI wiek? Czy to nie jest staroświeckie?
A wiesz ze krawat i muche dobiera sie do koszuli? inny rodzaj koszuli powinien byc do krawata, inny do muchy, a inny bez niczego.
ja swojego faceta lubię w krawacie. Próbował z mucha juz kilka razy i jakoś nie... ani jemu ani mnie nie podobał się efekt
Krawat
mucha!!! ja strasznie lubię retro styl, tańczę amatorsko do muzyki swingowej i przełożyło się to też częśćiowo na mój styl ubierania i tez to co lubię u facetów u nas sporo chłopaków nosi muszki i moim zdaniem wygląda to super
6 2020-10-28 11:53:34 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-10-28 12:24:15)
Marszka właśnie też mi się podobają muszki. Nawet dziś sobie oglądałam strony gdzie można kupić muszki. Wpadły mi w oko muszki nieregulaminowy link są na prawdę fajne i widać że są zrobione z dobrego materiału...