Krawat czy mucha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Krawat czy mucha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Krawat czy mucha

Cześć mam do was pytanie.
Co lubcie u facetów do garnituru, krawat czy muszka.
Mam dylemat ponieważ jestem zaproszona na wesele i nie wiem co kupić mężowi do ciemnego garnituru. Osobiście podobają mi się muszki. Ale czy to dobry styl na XXI wiek? Czy to nie jest staroświeckie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krawat czy mucha
Aska85 napisał/a:

Cześć mam do was pytanie.
Co lubcie u facetów do garnituru, krawat czy muszka.
Mam dylemat ponieważ jestem zaproszona na wesele i nie wiem co kupić mężowi do ciemnego garnituru. Osobiście podobają mi się muszki. Ale czy to dobry styl na XXI wiek? Czy to nie jest staroświeckie?

A wiesz ze krawat i muche dobiera sie do koszuli? smile inny rodzaj koszuli powinien byc do krawata, inny do muchy, a inny bez niczego.

3

ja swojego faceta lubię w krawacie. Próbował z mucha juz kilka razy i jakoś nie... ani jemu ani mnie nie podobał się efekt

4

Krawat

5

mucha!!! ja strasznie lubię retro styl, tańczę amatorsko do muzyki swingowej i przełożyło się to też częśćiowo na mój styl ubierania i tez to co lubię u facetów smile u nas sporo chłopaków nosi muszki i moim zdaniem wygląda to super smile

6 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-10-28 12:24:15)

Marszka właśnie też mi się podobają muszki. Nawet dziś sobie oglądałam strony gdzie można kupić muszki. Wpadły mi w oko muszki nieregulaminowy link są na prawdę fajne i widać że są zrobione z dobrego materiału...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Krawat czy mucha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024