Taka dzis podjelam decyzje. Czy oplaca mnie sie wracac?
Do klasztoru? Znam jeden, mogę Ci polecić.
New Me napisał/a:Taka dzis podjelam decyzje. Czy oplaca mnie sie wracac?
Ktory? no tak ogolnie tez chce wrocic. Oplaca sie?
KoralinaJones napisał/a:New Me napisał/a:Taka dzis podjelam decyzje. Czy oplaca mnie sie wracac?
Sióstr Karmelitanek Bosych w Krk.
Jesteś chętna?
Jak chcesz to ty decydujesz
6 2025-02-01 02:01:22 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-02-01 02:01:54)
Ciekawe czy ktoś się nabierze na tę kiepską prowokację
7 2025-02-01 02:04:58 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-01 02:05:32)
Pewnie Ci z użytkowników, którzy nie mają drąga w tyłku i lubią sobie popisać o dupie Maryni .
Pewnie Ci z użytkowników, którzy nie mają drąga w tyłku i lubią sobie popisać o dupie Maryni .
Jestem przekonana, że to będzie fascynująca wymiana zdań
KoralinaJones napisał/a:Pewnie Ci z użytkowników, którzy nie mają drąga w tyłku i lubią sobie popisać o dupie Maryni .
Jestem przekonana, że to będzie fascynująca wymiana zdań
Jak zawsze w takich sytuacjach .
W pewnym sensie to aż tak tragicznie to tu w kraju nie jest ,ale czy ostatnio nie uderzyłaś się w głowę przypadkiem ?
"Zakochaj się w Warszawie" Julka
11 2025-02-01 08:25:03 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2025-02-01 08:33:00)
Każdy temat Julki/ka to prowokacja - był i jest, ale nabierających się nie brakuje.
Priscilla napisał/a:Ciekawe czy ktoś się nabierze na tę kiepską prowokację
Każdy temat Julki/ka to prowokacja - był i jest, ale nabierających się nie brakuje.
Myślących też na szczęście nie brakuje
Julka, podpisuje się pod tym w Krakowie, może przekonasz przy okazji smoka aby był wege, masz misje
W pewnym sensie to aż tak tragicznie to tu w kraju nie jest ,ale czy ostatnio nie uderzyłaś się w głowę przypadkiem ?
Co za nachalna reklama .
14 2025-02-01 13:45:44 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-01 13:48:14)
Pobudka o 4.00. Karminie kurek i swinek, do wyrka o 18.00. Odzyska spokoj wewnetrzny
I mają dobry socjal. Dają kasę starczy na 7-8 batoników mars
I uwaga!!!! ZERO facetow
New Me napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Do klasztoru? Znam jeden, mogę Ci polecić.
Sióstr Karmelitanek Bosych w Krk.
Jesteś chętna?
A jakis inny? Chce isc do Krakowa do Lagiewnik, bo tam odmawiaja moja ulubiona Koronka do Milosierdzia Bozego.
Priscilla napisał/a:Ciekawe czy ktoś się nabierze na tę kiepską prowokację
Ty sama jestes prowokacja. Ja serio planuje wrocic do Polski
Nie Warszawy nie lubie ogolnie nie lubie stolic krajow za duze, wszyscy soba tylko zainteresowani i drogo
Tu nie ma socjalu...
To nie jest prowokacja. Ja serio planuje wrocic do Polski. Tak wczoraj postanowilam
Tu nie ma socjalu...
Wiem. Dlatego najpierw tu oszczedze kase plus jak pojde do zakonu to nie bede potrzebowac socjalu
21 2025-02-01 14:08:32 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-01 14:08:41)
Marthe napisał/a:Tu nie ma socjalu...
Wiem. Dlatego najpierw tu oszczedze kase plus jak pojde do zakonu to nie bede potrzebowac socjalu
No to decyzja podjęta. A ile córa będzie miała lat jak mama zniknie?
W Polsce do zakonów katolickich to raczej nie przyjmują panien z dziećmi i do tego nieletnimi.
Powiedziałaś córce że nic od matki nie dostanie? Jak idziesz do zakonu to całą swoją majętność oddajesz na rzecz zakonu, oszczędności też.
5 lat ?????? ile jeszcze historii powstanie przez 5 lat to nikt nie wie
klasztor (?) córka nie będzie musiała na ciebie pracować jak dorośnie,
albo w genach odziedziczy po tobie zasiłki.
25 2025-02-01 15:17:15 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-02-01 15:17:48)
5 lat ?????? ile jeszcze historii powstanie przez 5 lat to nikt nie wie
albo w genach odziedziczy po tobie zasiłki.
Nic sie nie zmieni. Mam nadzieje. Tak za 5 lat bede miec przez ten czas wystarczajaco oszczednosci plus chce,zeby tez tu corka gimnazjum skonczyla. Ja tez mam tu znajomych jeszcze nie chce ich opuszczac. Natomiast chce wrocic do Polski, bo nie chce tu sama na starosc siedziec z corka, a cala rodzina w Polsce. Juz duzo razy m np kuzynki pisaly "ze tesknia, ze rzadko sie widujemy, ze nasze dzieci sie nawet dobrze nie znaja itp". Rodzice mowia to samo" to tez mysle,ze maja troche racji i nie chce byc z dala od rodziny cale zycie.
26 2025-02-01 15:34:22 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-01 15:47:49)
0meqaO24 napisał/a:5 lat ?????? ile jeszcze historii powstanie przez 5 lat to nikt nie wie
albo w genach odziedziczy po tobie zasiłki.Nic sie nie zmieni. Mam nadzieje. Tak za 5 lat bede miec przez ten czas wystarczajaco oszczednosci plus chce,zeby tez tu corka gimnazjum skonczyla. Ja tez mam tu znajomych jeszcze nie chce ich opuszczac. Natomiast chce wrocic do Polski, bo nie chce tu sama na starosc siedziec z corka, a cala rodzina w Polsce. Juz duzo razy m np kuzynki pisaly "ze tesknia, ze rzadko sie widujemy, ze nasze dzieci sie nawet dobrze nie znaja itp". Rodzice mowia to samo" to tez mysle,ze maja troche racji i nie chce byc z dala od rodziny cale zycie.
Zakonnice dostają 50 zł miesięcznie na wydatki... Może lepiej zostać dziewicą konsekrowaną?
paslawek napisał/a:New Me napisał/a:Taka dzis podjelam decyzje. Czy oplaca mnie sie wracac?
Nie Warszawy nie lubie ogolnie nie lubie stolic krajow za duze, wszyscy soba tylko zainteresowani i drogo
FOCH !!!
New Me napisał/a:paslawek napisał/a:W pewnym sensie to aż tak tragicznie to tu w kraju nie jest ,ale czy ostatnio nie uderzyłaś się w głowę przypadkiem ?
FOCH !!!
czemu?
29 2025-02-01 16:26:08 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-02-01 16:26:39)
New Me napisał/a:0meqaO24 napisał/a:5 lat ?????? ile jeszcze historii powstanie przez 5 lat to nikt nie wie
albo w genach odziedziczy po tobie zasiłki.Nic sie nie zmieni. Mam nadzieje. Tak za 5 lat bede miec przez ten czas wystarczajaco oszczednosci plus chce,zeby tez tu corka gimnazjum skonczyla. Ja tez mam tu znajomych jeszcze nie chce ich opuszczac. Natomiast chce wrocic do Polski, bo nie chce tu sama na starosc siedziec z corka, a cala rodzina w Polsce. Juz duzo razy m np kuzynki pisaly "ze tesknia, ze rzadko sie widujemy, ze nasze dzieci sie nawet dobrze nie znaja itp". Rodzice mowia to samo" to tez mysle,ze maja troche racji i nie chce byc z dala od rodziny cale zycie.
Zakonnice dostają 50 zł miesięcznie na wydatki... Może lepiej zostać dziewicą konsekrowaną?
Jak ja juz dawno dziewica nie jestem . A to mi starczy 50 zl jedzenie,dach nad glowa bede miec juz zapewnione a za 50 zl pewnie na hobby bede wydawac czy co takiego, bo co niby bede robic na starosc
paslawek napisał/a:New Me napisał/a:Taka dzis podjelam decyzje. Czy oplaca mnie sie wracac?
Co za nachalna reklama .
"Boso ale w ostrogach "
paslawek napisał/a:New Me napisał/a:Nie Warszawy nie lubie ogolnie nie lubie stolic krajow za duze, wszyscy soba tylko zainteresowani i drogo
FOCH !!!
czemu?
Bo tak
32 2025-02-01 16:49:02 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-02-01 16:51:01)
Marthe napisał/a:New Me napisał/a:Nic sie nie zmieni. Mam nadzieje. Tak za 5 lat bede miec przez ten czas wystarczajaco oszczednosci plus chce,zeby tez tu corka gimnazjum skonczyla. Ja tez mam tu znajomych jeszcze nie chce ich opuszczac. Natomiast chce wrocic do Polski, bo nie chce tu sama na starosc siedziec z corka, a cala rodzina w Polsce. Juz duzo razy m np kuzynki pisaly "ze tesknia, ze rzadko sie widujemy, ze nasze dzieci sie nawet dobrze nie znaja itp". Rodzice mowia to samo" to tez mysle,ze maja troche racji i nie chce byc z dala od rodziny cale zycie.
Jak ja juz dawno dziewica nie jestem . A to mi starczy 50 zl jedzenie,dach nad glowa bede miec juz zapewnione a za 50 zl pewnie na hobby bede wydawac czy co takiego, bo co niby bede robic na starosc
Można też zostać wdową konsekrowaną tak więc nic straconego lub instytuty świeckie.
A gdzie ci będzie lepiej jak nie na tej wsi pod Węgrowem, tam gdzie cały czas wegetujesz.
.... Natomiast chce wrocic do Polski, bo nie chce tu sama na starosc siedziec z corka, a cala rodzina w Polsce. Juz duzo razy m np kuzynki pisaly "ze tesknia, ze rzadko sie widujemy, ze nasze dzieci sie nawet dobrze nie znaja itp". Rodzice mowia to samo" to tez mysle,ze maja troche racji i nie chce byc z dala od rodziny cale zycie.
Przecież dopiero co pisałaś, że takie ciężkie życie miałaś w domu rodzinnym, że rodziców nie chcesz znać.
Ale co tam, pamięć pewnie cię zawodzi.
Poza tym, to co będziesz miała zaoszczędzone to nawet ci na waciki nie starczy przy cenach jakie dziś są w Polsce. O jakimś kącie do mieszkania nie wspomnę
Jeśli chodzi o zakon, to chyba że będą to karmelitanki bose, ze swej strony jeszcze dodam, że też ... nagie, albo przynajmniej gołe jak święty turecki.
No i co z tym twoim malowaniem obrazów na sprzedaż? Też już zapomniałaś, że miałaś fortunę na tym zarobić?
Pewnie z tobą będzie jak z van Goghiem, zbijesz majątek po swojej śmierci
5 lat to sporo czasu. Wszystko może jeszcze się zdarzyć.
5 lat to sporo czasu. Wszystko może jeszcze się zdarzyć.
No tak,ale do Polski chce zdecydowanie wrocic. Przeraza mnie wizja starosci (o ile dozyje) w obcym kraju
New Me napisał/a:.... Natomiast chce wrocic do Polski, bo nie chce tu sama na starosc siedziec z corka, a cala rodzina w Polsce. Juz duzo razy m np kuzynki pisaly "ze tesknia, ze rzadko sie widujemy, ze nasze dzieci sie nawet dobrze nie znaja itp". Rodzice mowia to samo" to tez mysle,ze maja troche racji i nie chce byc z dala od rodziny cale zycie.
Przecież dopiero co pisałaś, że takie ciężkie życie miałaś w domu rodzinnym, że rodziców nie chcesz znać.
Ale co tam, pamięć pewnie cię zawodzi.
Poza tym, to co będziesz miała zaoszczędzone to nawet ci na waciki nie starczy przy cenach jakie dziś są w Polsce. O jakimś kącie do mieszkania nie wspomnę
Jeśli chodzi o zakon, to chyba że będą to karmelitanki bose, ze swej strony jeszcze dodam, że też ... nagie, albo przynajmniej gołe jak święty turecki.
No i co z tym twoim malowaniem obrazów na sprzedaż? Też już zapomniałaś, że miałaś fortunę na tym zarobić?
Pewnie z tobą będzie jak z van Goghiem, zbijesz majątek po swojej śmierci
Ze co? Kiedy ja tak pisalam? Pisalam kiedys tylko,ze mnie wkurzali jak tu przylecieli, ale tak to jest ok , no brat glupi mnie wkurza tylko. Malowanie obrazow zaczynam juz niedlugo
New Me napisał/a:Nie Warszawy nie lubie ogolnie nie lubie stolic krajow za duze, wszyscy soba tylko zainteresowani i drogo
A gdzie ci będzie lepiej jak nie na tej wsi pod Węgrowem, tam gdzie cały czas wegetujesz.
Przeciez ja nie mieszkam w Polsce na wsi pod Wegrowem czy gdzie tam. Mieszkam w Anglii. Nie wymyslaj sobie
W polskich sniadaniowkach dużo byś zarobiła na tych historiach wszystkich
Przeciez ja nie mieszkam w Polsce na wsi pod Wegrowem czy gdzie tam. Mieszkam w Anglii. Nie wymyslaj sobie
No właśnie wymyśliłaś sobie tą Anglię. Kłamstwo zawsze ma krótki nogi.
Nie będę pisała co nie spina się, bo wywrócisz kota ogonem - jak zawsze.
Jeszcze zdejmij sukienkę - załóż spodnie. Innych możesz oszukać - mnie NIE
Teatr jednego aktora. Ale nie powiem trzeba mieć głowę żeby ogarnąć tyle nicków.
Aaa tak sobie pomarudziłam. Pozdrawiam. Internet nie jest anonimowy.
New Me napisał/a:Przeciez ja nie mieszkam w Polsce na wsi pod Wegrowem czy gdzie tam. Mieszkam w Anglii. Nie wymyslaj sobie
Teatr jednego aktora. Ale nie powiem trzeba mieć głowę żeby ogarnąć tyle nicków.
Mysl sobie co chcesz. Ja pisze prawde ,ze mieszkam w Anglii. Jezeli uwazasz, ze klamie to to udowodnij, bo narazie masz problemy sama ze soba i rzucasz oskarzenia bez dowodow. A i nie piernicz glupot "ze masz dowody, ale nie pokazesz, bo cos tam..." blahaha.
New Me napisał/a:Przeciez ja nie mieszkam w Polsce na wsi pod Wegrowem czy gdzie tam. Mieszkam w Anglii. Nie wymyslaj sobie
A i ja mam tylko jeden nick . Serio schizofrenie sie leczy
W polskich sniadaniowkach dużo byś zarobiła na tych historiach wszystkich
Serio? Planowanie powrotu do Polski to jest az tak kontrowersyjny temat tutaj, ze kojarzy sie tylko z prowokacja i wymyslona historia?
44 2025-02-01 21:04:50 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2025-02-01 21:09:50)
0meqaO24 napisał/a:New Me napisał/a:Przeciez ja nie mieszkam w Polsce na wsi pod Wegrowem czy gdzie tam. Mieszkam w Anglii. Nie wymyslaj sobie
Aaa tak sobie pomarudziłam. Pozdrawiam. Internet nie jest anonimowy.A i ja mam tylko jeden nick . Serio schizofrenie sie leczy
Nie mam zamiaru ci udowadniać, bo nie ma takiej potrzeby, dobrze wiesz o czym piszę,
a to co Ty piszesz tłumaczysz to zupełnie co innego - kota ogonem do tyłu.
Skąd wiesz że schizofrenie się leczy.
To dopiszę że schizofrenicy to są bardzo inteligentni ludzie - taki właśnie jesteś
a że udajesz gamonia na wielu nickach też to już inna sprawa -
Nie mogę znaleźć co sam o sobie napisałeś o swojej inteligencji - z pogardą dla innego usera.
Bosko . To właśnie lubię .
Btw. 0meqaO24 sugerujesz że jesteś bardzo dobrze zorientowana.. Ciekawe jak na kogoś kto nie jest na forum nawet rok .
Bosko . To właśnie lubię .
Btw. 0meqaO24 sugerujesz że jesteś bardzo dobrze zorientowana.. Ciekawe jak na kogoś kto nie jest na forum nawet rok .
Na tym forum jestem 12 lat - obecne konto z innego powodu.
47 2025-02-01 21:11:49 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-01 21:13:11)
KoralinaJones napisał/a:Bosko . To właśnie lubię .
Na tym forum jestem 12 lat - obecne konto z innego powodu.
Wiesz że jak ponownie nadejdzie moderacja to nas zbanują bezpowrotnie .
48 2025-02-01 21:14:22 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2025-02-01 21:15:22)
Wiesz że jak ponownie nadejdzie moderacja to nas zbanują bezpowrotnie .
Bój się
Jak was zbanują - ja wrócę na swoje konto.
KoralinaJones napisał/a:Wiesz że jak ponownie nadejdzie moderacja to nas zbanują bezpowrotnie .
Bój się
W pewien sposób mnie to kręci .
Ale, czy Tobie można wierzyć przynajmniej co do Twojej forumowej płci?
KoralinaJones napisał/a:Wiesz że jak ponownie nadejdzie moderacja to nas zbanują bezpowrotnie .
Bój się
Jak nas zbanują to forum się więcej nie podniesie Tutaj na każdym kroku "sami swoi" .
0meqaO24 napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Wiesz że jak ponownie nadejdzie moderacja to nas zbanują bezpowrotnie .
Bój się
Nie zależy mi czy wierzysz czy nie - nie wiele piszę bo mnie mdli, bo wiem co tu jest a co było.
KoralinaJones napisał/a:0meqaO24 napisał/a:Bój się
Nie zależy mi czy wierzysz czy nie - nie wiele piszę bo mnie mdli, bo wiem co tu jest a co było.
Ależ ja Ci wierzę przy czym w przeciwieństwie do Ciebie mając tę samą wiedzę nie mam aż tak wrażliwego żołądka .
Masz jakieś skriny 0mega ?
0meqaO24 napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Wiesz że jak ponownie nadejdzie moderacja to nas zbanują bezpowrotnie .
Bój się
Jak nas zbanują to forum się więcej nie podniesie Tutaj na każdym kroku "sami swoi" .
swoje droga troche wspolczuje osobom, ktore pod prawie kazdym tematem i prawie pod kazdym nickiem widza jedna i ta sama osobe. Takie troche do schizow podobne albo do fobii przesladowczej czy jak to sie tam nazywa
Tez chetnie zobacze
KoralinaJones napisał/a:0meqaO24 napisał/a:Bój się
swoje droga troche wspolczuje osobom, ktore pod prawie kazdym tematem i prawie pod kazdym nickiem widza jedna i ta sama osobe. Takie troche do schizow podobne albo do fobii przesladowczej czy jak to sie tam nazywa
Bez względu na to jaka jest prawda ja nie muszę wiedzieć wszystkiego i tak się bawię świetnie .
New Me napisał/a:0meqaO24 napisał/a:No właśnie wymyśliłaś sobie tą Anglię. Kłamstwo zawsze ma krótki nogi.
Aaa tak sobie pomarudziłam. Pozdrawiam. Internet nie jest anonimowy.A i ja mam tylko jeden nick . Serio schizofrenie sie leczy
Nie mam zamiaru ci udowadniać, bo nie ma takiej potrzeby, dobrze wiesz o czym piszę,
a to co Ty piszesz tłumaczysz to zupełnie co innego - kota ogonem do tyłu.
Skąd wiesz że schizofrenie się leczy.
To dopiszę że schizofrenicy to są bardzo inteligentni ludzie - taki właśnie jesteś
a że udajesz gamonia na wielu nickach też to już inna sprawa -
Nie mogę znaleźć co sam o sobie napisałeś o swojej inteligencji - z pogardą dla innego usera.
Ha ha ha Ty masz naprawde nie halo pod kopula i ewidetnie wszedzie widzisz jedna i te sama osobe
Tak sobie mysle. Zalozylam zwykly temat,bo co jest niby prowokujacego w tym,ze planuje wrocic do Polski, no ale moje "fanki" musialy sie zleciec I teraz zamiast pisac na temat to bedziemy przez kolejne 20 stron dyskutowac o cudzych zwidach... jak ja kocham moje "fanki"
0meqaO24 napisał/a:KoralinaJones napisał/a:W pewien sposób mnie to kręci .
Ależ ja Ci wierzę przy czym w przeciwieństwie do Ciebie mając tę samą wiedzę nie mam aż tak wrażliwego żołądka .
Moje lekarstwo na żołądek - minimum forum netkobiety - mam inne priorytety całkiem ok.
KoralinaJones napisał/a:0meqaO24 napisał/a:Nie zależy mi czy wierzysz czy nie - nie wiele piszę bo mnie mdli, bo wiem co tu jest a co było.
Moje lekarstwo na żołądek - minimum forum netkobiety - mam inne priorytety całkiem ok.
I bardzo słusznie. To tylko Internet .
Julka, nie wiedziałem, że taka wróżka z Ciebie
Julka, nie wiedziałem, że taka wróżka z Ciebie
Jaka wrozka? ja nic nie wroze
Po co ci skriny?
Przeszukaj sobie forum i znajdziesz co ci będzie potrzebne.
paslawek napisał/a:Masz jakieś skriny 0mega ?
Po co ci skriny?
Przeszukaj sobie forum i znajdziesz co ci będzie potrzebne.
Taaa teraz kazdy bedzie spedzal po 20 godzin przeszukujac forum, bo Ty masz zwidy dobre sobie he he
0meqaO24 napisał/a:paslawek napisał/a:Masz jakieś skriny 0mega ?
Po co ci skriny?
Przeszukaj sobie forum i znajdziesz co ci będzie potrzebne.Taaa teraz kazdy bedzie spedzal po 20 godzin przeszukujac forum, bo Ty masz zwidy dobre sobie he he
Taaaa ja ci przekaże skriny bo ty masz takie zachciewajki
szukaj sobie co ci potrzebne, mieszkasz na forum masz czas.